- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi BalikKraker
-
Evlilik olgunluguna kac yilda erisiliyor yahut kac yasinda? Bunun bir kriteri olsaydi ona gore evlenirdik. :)
Bu olgunluk isini bilemiyorum ama esimi ailem gibi gordum ben. Son ana kadar kendi ailemi hep uzak tuttum. Ama bunu o beceremedi iste. Ailesinin eli ustumuzdem hic eksik olmadi. Bunu anlatmaya calistim, olayi vajinismusa bagladi. Hani bu durum seni esim olarak gormemi engelliyor gibisinden...
Herkes dogru seyleri soyluyor ama inanin ben hepsini denedim. Esim akilsizlik yapti. Hala sevgiliymisiz gibi davrandi, degistiremedim.
Bu soylenenlerin bana yarari yok, carem olmuyor.
Esimi buraya mi getirsem ki? Sizler konussaniz onunla epey faydasi olur saniyorum.)
Bana Allah yeter...
bence cok kolay pes ediyorsunuz, bir kere hastaneye götürmemis, hos olmamis ama eminim pismandir.
millet birbirine sayiyor, sövüyor, dövüyor, aldatiliyor, yinede ayrilmiyorlar nedense
siz 9 senenizi sebebsiz siliyorsunuz, anlamadim pek.
ailenizin affetmesi gereken konuyu küçümsemiyorum.
bence bu konuyu küçümseyen aileniz.. ve sizi zor duruma düşüren de aileniz..
madem başınıza bir şey gelmedi, verilmiş sadakamız varmış deseydiler yaa..?
ne diye para derdine düştüler... ?
sizin başınıza bir şey gelseydi eğer işte o zaman dediğiniz olurdu mal da mülkte yalan ..
şu durumdayken yani tutup da bana para gelip geçici demeyin. mantıklı olmuyor...
gelip geçici şeyi mesele eden, para derdine düşen aileniz..
yani madem para çok önemsiz, madem önemli olan o gece sizin tek kalmanız..
ee aileniz buna yoğunlaşsın.. para mevzusunu neden katıyorlar ki??
benim anlamadığım da bu zaten..
evladım hayatta, o rezil damadın canı cehenneme..
elbet o damat gelecek.. elbet konuşulacak, para halledilir...
söyledikleriniz çelişiyor bana göre..hem para önemsiz diyorsunuz hemde para derdine düşüp icra gönderiyorsunuz..
bir de not ekleyeyim ; bizim ailede böyle bir gelin yok
endişe etmeyin tanıdık çıkmayız
Yazik 9 senenize, aileleri kenara birakip kendiniz icin yasayin.
zaten ne oluyorsa genelde hep ailer yüzünden oluyor.
ama malesef bizdeki bu durum yüzyillarca sürer daha. Evlenince
bütün aileyle ic ice yasamak kolay degismez
Bunu anlamanizi beklemiyorum, bu yuzden anlatmayi da yersiz buluyorum. Belli ki bazi insanlar sizin gibi dusunurken bazilari da bizim gibi dusunuyor. Bunun bir cozumu yok. Herkesin bakis acisi iste.
Ama annemin hayati boyunca eline gecmis tek birikimini elin ogluna sirf damadi olacak diye vermesiydi asil hata, bastan boyle bir iliskiye girmeyecekti. Iyilik etti, simdi ondan kotusu yok.
Annemin parasiyla beni hice saymis bir aileden bahsediyoruz. Burada tum yasananlari anlatmami bekleyemezsiniz sanirim. Cok buyuk ukalalik ettiler. Bu dukkanda bu kizin annesinin parasi da var demediler.
Kizini istemedigini soyleyen bir adama buyur ben yiyemedim sen ye mi demeliydi annem? O parayi onlarin kara kasina kara gozune vermemisti, benim hatrima vermisti. Tabiri caizse esek oldu ortaklik bozuldu. Madem bosayacaksin o kadinin kizini, o kizin hatrina sana verilmis paradan baslayacaksin iliskini bitirmeye.
Asla sizin gibi dusunmeyecegim.
Bana Allah yeter...
Eşinin evet hataları hatası olmuş fakat evlılık bu dört dörtlük olmuyor hersey ıstedıgımız gıbı gıtmeyebılıyor ama hatasını anlamış esınede guvenıyor ve sevıyorsan br sans vermelısın fıkrımce
herkez hata yapar ınsan bu beser elbet sasar
aılenede uygun bır dılle anlatman gerektıgıne ınanıyorum daha cok yenı evlısınız onlarında bunu anlamaları gerek
olurda devma edersenız en ufak bır hatada tartışmada hemen yanına almak olmaz evet ne güzel arkandalar ama nasıhat etmekte onemlı cıftlere buyuk olarak uvanı yıkmamamndan yanayım ALLAH hayırlısı neyse onu versın
Saniyorum anlatamiyorum. Zira esime sans vermeyen ben degilim. Esim ailesi artik beni istemedigi icin onlari cigneyemem diyor.
Ben ailemi her turlu ikna ederim ama esimin ailesine ne yapabilirim ki?
Bana Allah yeter...
Saniyorum anlatamiyorum. Zira esime sans vermeyen ben degilim. Esim ailesi artik beni istemedigi icin onlari cigneyemem diyor.
Ben ailemi her turlu ikna ederim ama esimin ailesine ne yapabilirim ki?
Bana Allah yeter...
Evlendigim gunden beri, hatta nisanimdan bu yana hic cekmedi ki ailesi elini ustumuzden.
Simdi barisirsak saf disi kalmak zorunda olacaklar, eski tavizim olmayacak, hosgorum olmayacak cunku.
Bunu da bildiklerinden ogullarini kafese tiktilar zihnen. "Oglum karar senin." demekten acizler.
E esim de onlarin dediklerine odakli.
Yazik oluyorsa bana oluyor malesef.
Ama gececek inşaallah...
Bana Allah yeter...
benim gibi düşünün diye bir çaba içerisinde değilim zaten.
ama siz bana siz gibi düşünmeye mecburmuşum gibi bir havada cevaplar vermeye başladınız..
uzatmayacağım.. beni anlamamak için diretiyorsunuz.. oysa ben sizin de haklı olduğunuz noktalar olduğunu düşünmekteydim..
neyse..
siz kararınızı vermişsiniz.
anneniz siz hatasız, eşiniz ve ailesi hatalı..
umarım gönlünüze göre olur bundan sonrası.
Çiğnemesin bırak.
Eşi ve ailesi arasındaki mesafeyi ayarlayamayan basiretsiz erkeklerin kacıs yoludur bu.
Ben silmiyorum, esim boyle olmasi gerektigine inaniyor.
Ailesi kesinlikle bir araya gelmemize karsi. Benim ailem de isteksiz.
O ailesini cigneyemezmis, onlar onun cani cigeriymis. Bir arada olursak herkes cok uzulecekmis.
Ne dersiniz boyle diyen birine?
Yok ben her seye katlanirim mi?
Bu mu pes etmemenin yolu?
Bana Allah yeter...
o vakıt o senı zaten cıgnemıs düşünecek bırsey kalmamış hayırlısı olsun
Konunun tamamini okudum.
Eger aileniz para derdinde olsaydi sizin paranizla sizi ezerlerken kalkip isterdi.
Hı, hemen ardindan mi olmaliydi?
Belki hayir ama isteme sebebinizde de haklisiniz.
Ayrica esiniz guven verici biri gibi gelmedi bana.
Ve ben bile cok uzuldum ozel iliskinizi anlatmasina.
Hepsini gectim bu cok onur kirici.
Arti iliskinizi toparlamak gibi bir derdi de oldugunu dusunmuyorum.
Kimse kolay kolay yuvasini bozmaz.
Bunlara ragmen adam "hayir, aileme karsi cikamam" diyorsa kendi bilir.
Hakkinizda hayirlisini dilerim.
Birak... yani bitir bu evliligi.
Tek bir dogru var cunku.
Adam karisi icin cabalamazsa her sey ayrilik bahanesi...
Bana Allah yeter...
esiniz hic orali olmuyorsa farkli tabi ama eger esiniz de istiyorsa ve ailesinden cekiniyorsa,
biraz daha katlanmaya deger diye düsünüyorum, benim burda icim gitti 9 seneye, yazik yani
siz bir araya geldikten sonra onu yavas yavas kendi tarafiniza cekersiniz diye umuyorum,
bir yolu varsa kesinlikle sonuna kadar deneyin derim ben
Söylenecek fazla birşey yok ancak cidden çok acayip bir şekilde gelişmiş olaylar. Maalesef aileler araya girince hep olan çiftlere oluyor en temizi mesafeyi korumayı başarabilmek o da güç bir şey tabii. Elbette ilişkinin tarafı olarak siz daha iyi hisseder bilirsiniz ama eşinizin icra işinden sonra gelip özür dilemesi pek samimi gelmedi gözüme. Elbette bu dışardan bir bakış 9 yıldır tanıyan siz olduğunuz için daha iyi bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun gerçekten talihsiz durumlar arka arkaya gelmiş ve olan size olmuş.
Para konusunda net anlasilabildigim birilerinin olmasi iyi geldi. Tesekkur ederim.
Dualarinizi eksik etmeyin benden.
Bana Allah yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?