- 20 Mart 2008
- 5.917
- 8.446
- 723
- Konu Sahibi BalikKraker
-
insan anlattıkca rahatliyor az da olsa icin hafiflemisse ne mutlu.Tabii, hayirlisini bilemiyoruz. Belki de bitmesidir. Kismet.
Aslinda alabildigine sabirsiz biriyimdir ama esimle olabilmek icin kisiligimi torpuledim yillarca. Bambaska biri oldum, degmedi malesef. Vajinismusta bile magdur olarak lanse edilen o oldu. Ailecek yasa oturdular cocugumuz doya doya yasayamiyor malum durumu diye. :) Cok sukur ki ailem var da bana uzulecek birileri oldu hayatimda.
Yilginlik dogru tespit evet yildim artik. 9 sene suren zorlu mucadelemden pes ederek ayriliyorum. Keske ailesi olmasa bile esim degseydi hala, mucadele etmeye.
Bosanma isine gelince... Esim adim atmiyor o anlamda. Bir an once bosanmak isteyen benim. Boyle dul muyum evli miyim belli degil. Ister istemez acaba yeniden bir araya gelir miyiz umudu da oluyor insanin icinde. Ama bosansak yasimi tutar yeni bir hayata baslarim, yapabildigim olcude.
Zaten evliligimiz henuz 1 yilini doldurmadigi icin zor olurmus bosanmamiz. Ekim'e kadar bekkeyip 1 seneyi doldurmamizi salik vermisti avukatim. Tek celsede bitmesi icin...
Olmazsa ekime dek beklerim.
Ilginiz icin cok tesekkur ederim. Hic olmadik saatlerde derdime ortak oldunuz, Allah razi olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar,
8 ay once evlendim. 2 aydir baba evindeyim. Esim, ailesiyle ilgili sacma sapan seyleri bana kabul ettirmek icin gerizekalica bir blof yapip bosanma oyunu oynamaya kalkti, olan yuvama oldu.
6 ay beraber paylastigimiz o kucucuk yasamin icine hep kotu seyler sigdi. Ilk gece vajinismus oldugumu fark etmemle basladi her sey. 8.5 sene flort ettigim adamin olamadim. Tedavimiz suruyordu ki bu defa da esimin ailesinin dukkanimiz uzerinden elini cekmemesi, bizi rahat birakmamalari, evli olan kardesinin ve esinin bizi kiskanmalari filan da eklendi. Mesele buyudu ve esimin blofuyle ayrim noktasina geldi.
Oyle sıkı sarildi ki bu blofe gecenin bir yarisi hastalandim, tek basima gittim hastaneye.
Tabii ailem de bunu duyunca kizdi, aldilar beni esimin yanindan.
Onun ailesi geldi. Evime yerlestiler eltime kadar. Sozde esime destek... Tam 3 hafta bekledik, bir kisi bile aramadi.
Annem de bunca rencide edilmeyi kaldiramadi ve esimin ona olan borcunu icraya verdi.
Her insanin sabrinin da bir sonu oluyor cunku.
Bir ay kadar oldu olmadi, esimle gorusmeye basladik biz. Lakin bu durumdan ailelere bahsedemedik. Onun ailesi beni ve ozellikle annemi icra yuzunden dusman bellemis durumda. Benim ailem esimin bana sahip cikmayacagindan emin.
Ama esim bu 2 ayda yaptigi hatayi anladi ve gozumun onunde defalarca aglayarak ozur diledi benden.
Fakat ailelere bunu anlatmanin imkani yok. Ne o ne de ben bencilce davranip birlikte olmak ugruna ailelerimizi ezip gecemiyoruz.
Bugun son kez gorustuk. Ve bir daha gorusmeme karari aldik. Kpss'nin gecmesini bekliyorum, davayi da acacagim sinavdan sonra.
Fakat bu karari alirken ikimiz de oyle cok agladik, oyle zor ayrildik ve oyle caresizdik ki... Gordum ki severek ayrilmak diye bir sey gercekten varmis.
Esim yaptigi blofun ve hatalarinin bedelini malesef agir odedi ama ayni zamanda ben de odedim onunla birlikte.
Aileleri iknanin imkani yok. Onlari hice saymamizsa mumkun degil.
Birbirimizin olmadan daha, evlilikten bir sey anlamadan... 9 senemizi bir cirpida ve aglayarak noktaladik.
Akil verin desem, soylenecek pek bir sey yok biliyorum.
Ama bu durumu paylasmzsam daha da aciyacak kalbim.
Su hayirli mubarek Ramazan gecesinde bana da dua edin. Hakkimda hayirlisi olmasi icin...
8 ayda seni ailesinin karsisinda bu noktaya dusuren bir adam bu saatten sonra pisman olsa sen affetsen bir seyler degisir mi bilmiyorum. Seni tek basina hastaneye gondermeyi vicdanjna kabullendirmis hangi inat hangi blof bu kadarina sebep olur ki. Su an ailelerden habersiz gorusuyor olmaniz guzel geluyor. Eski gunlerdeki gibi. Ama ortada maddi ve manevi ailesine bagimli bir adam var. Yarin obur gun sizi baska ne zor durumlarda birakacak bilemezsin sirf ailesi istedi diye. Sakin degiscegini sanma. Daha ailesine soyleyecek cesareti bile bulamiyor. Ne olucaksa olsun inceldigi yerden kopsun. Sana soylediklerini cikip annesine de itiraf edebilmeli artik.
Vajinismus cok normal. 9 yillik iliskide aradaki cinsel cekim tavan yapmisken sex yapilmayip kendini cinselliksiz bir iliskiye alistirirsan ikinizin de zorlanmasi cok normal. Baskasiyla evlensen daha az zamandir tanidigin biri olsa daha kolay olurdu. Ama asilamayacak bir sey degil eger aileleri karsiniza alip devam edecekseniz.
O adama guvenmekle hata yapiyorsun.sana sahip cikmamis zamaninda.hayatta bazi seylerin geri donusu zordur.ben olsam bi daha yuzune bakmazdim o adamin.ama seviyorsun iste.birsey diyemiycem.allah yardumcin olsun
Severek ayrılmak farklı bir şeydir. Bu severek ayrılmak değil cahilce ve esaretten ayrılmaktır.
Siz evlenecek olgunlukta değilmişsiniz bana göre. O olgunlukta olsaydınız kendi hayatınız için mücadele ederdiniz.
�bir daha görüşmeme kararı aldık� demişsin ya çok böyle çocuksu anlatamam.
Siz evlisiniz karar verirken 9 sene harcamışsınız, şimdi böyle bitmesi.. bilemiyorum yaşlarınızın küçüklüğünden mi yoksa kültür meselesi mi? Yani aileye karşı, otoriteye karşı boyun eğme..bana ters.
Canım yazdıklarını okurken inan çok duygulandım...Kendi konumdan sonra burda beni en çok yaralayan konu bu oldu. Çünkü uzun ilişki ne demek, o ilişki temelinden sarsıldığında neler hissedilir çok çok iyi bilirim...
Konuyu okurken en başta annenin hatalı olduğunu düşündüm. Ne olursa olsun sizin aranız belki düzelebilecekken eşini icraya vermesini düşüncesizlik olarak gördüm. Sonra sebeplerini yazmışsınız, 3 hafta boyunca eşinizin sizi aramayışı, eşinizin ailesinin davranışları...Kolay yenilir yutulur şeyler değil evet. Bana kalırsa sen, senin ailen, eşin, onun ailesi, bütün herkes en başından beri çok fevri ve düşüncesiz davranmışsınız...Herkes birbirini çok kolay kırmış. Hele ki eşin, sizin kendi aranızda halledebileceğiniz cinsel bir problemi ne diye ailesine anlatıp ailesinin ağzına laf vermiş ki? Her şeyden önce ayıp bir kere, bir erkek olarak nasıl karısının bu durumunu milletin ağzına sakız etmiş anlayan beri gelsin...Hadi o bunu yaptı, ailesi ne demeye başınıza kaktı? Yatmadınız diye 9 sene boyunca kardeş miydinz yani, ne demek gerçek bir evlilik değildi vs...
Peki annen eşini icraya vermeden önce eşinle konuşmayı denedi mi? Bence senin ailen o görüşmediğiniz süre içinde eşini karşılarına alıp " Oğlum problem nedir, problemlerin üstesinden gelecek misiniz, ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ayrılmaya karar verirseniz bize karşı olan mali yükümlülüklerinin farkında mısın?" tarzı hem yoklama çeken, hem uyarı niteliğinde bir konuşma yapsalardı bence bu işler buralara kadar gelmezdi. Annenin sebeplerini anlyıyorum lakin dedim ya, herkes fevri davranmış, en başta annen. Belki de sizin düzelebilecek bir evliliğiniz varken annen işlerin iyice alevlenmesine sebep olmuş...
Borcunuz çok mu az mı bilmiyorum ama ben olsam kimseye bişey demeden o şehirden kaçıp gidip sevdiğimle başka yerlerde yaşardım. Yeni şehir yeni iş yeni hayat bence çözecek bütün sorunları. İkiniz çalışınca borç da ödenir,uzak kalınca zaman da ilaç olur, aileleriniz yumuşar affeder sizi.
Selam kizlar,
8 ay once evlendim. 2 aydir baba evindeyim. Esim, ailesiyle ilgili sacma sapan seyleri bana kabul ettirmek icin gerizekalica bir blof yapip bosanma oyunu oynamaya kalkti, olan yuvama oldu.
6 ay beraber paylastigimiz o kucucuk yasamin icine hep kotu seyler sigdi. Ilk gece vajinismus oldugumu fark etmemle basladi her sey. 8.5 sene flort ettigim adamin olamadim. Tedavimiz suruyordu ki bu defa da esimin ailesinin dukkanimiz uzerinden elini cekmemesi, bizi rahat birakmamalari, evli olan kardesinin ve esinin bizi kiskanmalari filan da eklendi. Mesele buyudu ve esimin blofuyle ayrim noktasina geldi.
Oyle sıkı sarildi ki bu blofe gecenin bir yarisi hastalandim, tek basima gittim hastaneye.
Tabii ailem de bunu duyunca kizdi, aldilar beni esimin yanindan.
Onun ailesi geldi. Evime yerlestiler eltime kadar. Sozde esime destek... Tam 3 hafta bekledik, bir kisi bile aramadi.
Annem de bunca rencide edilmeyi kaldiramadi ve esimin ona olan borcunu icraya verdi.
Her insanin sabrinin da bir sonu oluyor cunku.
Bir ay kadar oldu olmadi, esimle gorusmeye basladik biz. Lakin bu durumdan ailelere bahsedemedik. Onun ailesi beni ve ozellikle annemi icra yuzunden dusman bellemis durumda. Benim ailem esimin bana sahip cikmayacagindan emin.
Ama esim bu 2 ayda yaptigi hatayi anladi ve gozumun onunde defalarca aglayarak ozur diledi benden.
Fakat ailelere bunu anlatmanin imkani yok. Ne o ne de ben bencilce davranip birlikte olmak ugruna ailelerimizi ezip gecemiyoruz.
Bugun son kez gorustuk. Ve bir daha gorusmeme karari aldik. Kpss'nin gecmesini bekliyorum, davayi da acacagim sinavdan sonra.
Fakat bu karari alirken ikimiz de oyle cok agladik, oyle zor ayrildik ve oyle caresizdik ki... Gordum ki severek ayrilmak diye bir sey gercekten varmis.
Esim yaptigi blofun ve hatalarinin bedelini malesef agir odedi ama ayni zamanda ben de odedim onunla birlikte.
Aileleri iknanin imkani yok. Onlari hice saymamizsa mumkun degil.
Birbirimizin olmadan daha, evlilikten bir sey anlamadan... 9 senemizi bir cirpida ve aglayarak noktaladik.
Akil verin desem, soylenecek pek bir sey yok biliyorum.
Ama bu durumu paylasmzsam daha da aciyacak kalbim.
Su hayirli mubarek Ramazan gecesinde bana da dua edin. Hakkimda hayirlisi olmasi icin...
Bence burda esine is dusuyor azcik saglam olsa esin kimseye laf soyletmese ailesinde sustursa hicte bunlar olmaz.Esin pasif biri anladigim kadariyla.Ama hala kendi ailesine soz geciremuyor bu neyin pismanligiysa bence pek pisman olmus gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?