• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severken boşanmak..

Bu durumda hastaneye gidip tedavi olunabilir ? Kişi seviyorsa zaten gider de hastaneye. Eğer hastalığı değil de karakteri öyleyse değişmeye çalışır seviyorsa. (Ha değince evlenmesin kimse yahu) Değişmiyorsa eşi zaten soğuyacaktır. :KK31:
o degil de, insanin karakteri degismez, bu nettir.. cok istisnai durumlar, farkli nedenlerle ortaya cikabilir.. ilaclik bi psikiyatri vakasi degil ise, psikologun konusmaktan ziyade yapabilecegi bsy yoktur.. o da uzun vadede cozum degildir..
sevmek diyorsun,lakin ben buna inanmiyorum, sevse de sevmese de herkes karakterinin geregini sergiler, iyi veya kotu, mutlaka bi yerde ortaya cikar o sknti..
ben de evlenmeden ve bu gibi seyleri yasamadan, 'sevdikten sonra hepsi hallolur, ne var ki' derdim, ama hic oyle degilmis..
her neyse, benimki zaten kendimce bi ornek ve yorumdu, senin yorumuna satasmak degildi niyetim..
sevgiler

Bence severek ayrılık olmaz seneler geçse bile aklınızın ve kalbinizin yarısı o kişide kalır.Aranızdaki sorun ikinizden kaynaklı değilse mücadele edin bence yuva kolay kurulmuyor. :KK12:

Canım benim.. :/
Eşim içimde ki her şeyi bitirdi kalbim paramparça. Biz tekrar şans vermiştik ama ufacık bir şey için tekrar boşanma konusunu açtı bende pes ettim. Boşansın da kurtulsun artık.. Kaç keredir hep ağzındaydı..

Bana kalsa evet ama onun da çaba sarfetmesini isterdim. Ayrı havalarda, ona hakkımı bile helal edemiyorum, hep bi nefret olucak içimde..

Çok üzüldüm..

Yorumlarından, avatar resminden hatırlıyorum.
Çok yakışan bir çift olduğunuzu düşünüyordum.

Umarım her şey tersine döner, eşin hatasını anlar..

Allah sevenleri birbirinden ayırmasın. Amin..

Konu sahibi tek sorun ailesi mi?
Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz aileye bağlı mesela?

Eşinin ailesi ile sorun yaşamayan çok az kadın olduğunu düşünüyorum da..
Belki aşılabilir bir durumdur yazık etmeyin..

Canım benim durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Bilmiyorum denediniz mi ama bu konuda uzman aile danışmanları ve evlilik terapistleri çok yardımcı olabiliyorlar. Hatta durum içerisinde boşanma gerekiyorsa bunu da öneriyorlar. Bir fikir almak adım atmadan önce çok önemli gibi geliyor bana.

Çapa tıp fakültesi mezunu bir doktor var istanbulda arkadaşım gitmişti 2 ay danışmanlık aldı bize çok farklı yollar sundu diyordu. İstanbuldaki arkadaşlar için yardımı olabilirse önerebilirim.

Canım benim durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Bilmiyorum denediniz mi ama bu konuda uzman aile danışmanları ve evlilik terapistleri çok yardımcı olabiliyorlar. Hatta durum içerisinde boşanma gerekiyorsa bunu da öneriyorlar. Bir fikir almak adım atmadan önce çok önemli gibi geliyor bana.

Çapa tıp fakültesi mezunu bir doktor var istanbulda arkadaşım gitmişti 2 ay danışmanlık aldı bize çok farklı yollar sundu diyordu. İstanbuldaki arkadaşlar için yardımı olabilirse önerebilirim.

Adı ne doktorun acaba canım?

Cok zor sevdiğinden ayrı nefes almak...Cok üzüldüm adınıza :( Kısa zamanda atlatabilirsiniz insAllah ve ayrica ahhh bu aileler...Huzur kacirmaya cik hevesliler...

severken ayrılmak,sarılarak boşanmak...O pembe küreğimi alıp ikinizin de ağzına ağzına vurmak geldi içimden.
Not: ayrıntıyı okumadım ,sebeplerini bilmiyorum,yine de üzücü ve moral bozucu bir durum severek ayrılmak

Hayatta sanırım en çok yaralandigimiz ama bizi de en çok ayakta tutan duygu aşk. inaniyorum gün gelecek dogru insanla karsilacagim, Allah kimseye böyle önemli bir konuda yanlış yaptirmasin.

Ben sorunu anlayamadım aldatılma falan mı var dedim de şükür yok heralde?
Birbirinizi seviyomuşsunuz nasıl bir sorununuz olabilir ki?
Kısaca bahsetsen canım

Back
X