- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi veronika_nika
- #61
kıyamam..Umarimiçim acıyor
mücadele etseniz.
belki düzelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam..Umarimiçim acıyor
o degil de, insanin karakteri degismez, bu nettir.. cok istisnai durumlar, farkli nedenlerle ortaya cikabilir.. ilaclik bi psikiyatri vakasi degil ise, psikologun konusmaktan ziyade yapabilecegi bsy yoktur.. o da uzun vadede cozum degildir..Bu durumda hastaneye gidip tedavi olunabilir ? Kişi seviyorsa zaten gider de hastaneye. Eğer hastalığı değil de karakteri öyleyse değişmeye çalışır seviyorsa. (Ha değince evlenmesin kimse yahu) Değişmiyorsa eşi zaten soğuyacaktır.![]()
Mesele sevmek değil azizim,
Kime sorsam herkes seviyor zaten.
Mühim olan güzel sevebilmek,
Kırmadan,
Dökmeden,
Yormadan,
Acıtmadan...
(Alıntı)
ben sizin bu konunuzu hatırlıyorum hala o şehirdesiniz değil mi ? bundan başka sorunlarda mı var aranızda yoksa hala bu problem mi devam ediyor?
Canım benim.. :/
Eşim içimde ki her şeyi bitirdi kalbim paramparça. Biz tekrar şans vermiştik ama ufacık bir şey için tekrar boşanma konusunu açtı bende pes ettim. Boşansın da kurtulsun artık.. Kaç keredir hep ağzındaydı..
Bana kalsa evet ama onun da çaba sarfetmesini isterdim. Ayrı havalarda, ona hakkımı bile helal edemiyorum, hep bi nefret olucak içimde..
Düşünüyorum canım bende ama s3viyormuyum onu bilmiyorum her an kurtulmak istiyorum bu evliliktenEşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?
Canım benim durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Bilmiyorum denediniz mi ama bu konuda uzman aile danışmanları ve evlilik terapistleri çok yardımcı olabiliyorlar. Hatta durum içerisinde boşanma gerekiyorsa bunu da öneriyorlar. Bir fikir almak adım atmadan önce çok önemli gibi geliyor bana.
Çapa tıp fakültesi mezunu bir doktor var istanbulda arkadaşım gitmişti 2 ay danışmanlık aldı bize çok farklı yollar sundu diyordu. İstanbuldaki arkadaşlar için yardımı olabilirse önerebilirim.
Adı ne doktorun acaba canım?
Niye boşanıyosun ozaman arkadaşım madem hala seviyosanız birbirinizi bence iyi düşünüp öyle karar verin derim ben .Biz düsman da. lamadik. Birbirimize sarilip boşancaz heralde
Hayatta sanırım en çok yaralandigimiz ama bizi de en çok ayakta tutan duygu aşk. inaniyorum gün gelecek dogru insanla karsilacagim, Allah kimseye böyle önemli bir konuda yanlış yaptirmasin.
Yani bende merak ettim neden acaba boşanmaya sebep olucak şeyBen sorunu anlaolucm aldatılma falan mı var dedim de şükür yok heralde?
Birbirinizi seviyomuşsunuz nasıl bir sorununuz olabilir ki?
Kısaca bahsetsen canım