- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi youlooklikemoon
Psikologun da bir psikologa görünme zamanı gelmiş, buradan o anlaşılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o kedinin varlığı bile içinizi huzurla doldurmuyor mu?Alın size çıkar
![]()
Heh bir de işin “iyilik yaptım” tatmini var. Acaba iyi hissettirmese bu duygu iyilik yapacak mıyız? Aslında çok derin bir konu. Psikolog neden böyle felsefik konuşmuş anlayamadım.Yani öyle bakarsan doğru. :)))
Huzurla da dolduruyor, yardım ettim oh biri kurtuldu en azından tatminini de yaşıyorsun, sonra o yumuşacık tüyleri okşamak da bir çeşit çıkar. Adamı seveyim desem kelleşmiş kartlaşmış, çocuğumu seveyim desem çok sevdirmez -anne işim var şimdi- der beni başından savar (3 yaşında da ne işleri var ne işleri), bu garibimin işi gücü sürtünmek kucağına yatmak, yumcalamayıp napayım. Bir de kendini salıveriyor lastik gibi sünüyor yumoş bir slime gibi, insanın mıncırası geliyor.![]()
Heh bir de işin “iyilik yaptım” tatmini var. Acaba iyi hissettirmese bu duygu iyilik yapacak mıyız? Aslında çok derin bir konu. Psikolog neden böyle felsefik konuşmuş anlayamadım.
Hep düşünürüm bende bunu sevgi varmıdır evet vardır anne evlada sonsuz sevgi duyablr ama asıl mesele fıtratta bazı anneeler var mesela dogurduguna sahp cıkmıyor olmuyor sevemıyor kendini dusunuyor oda var bence hersey karakter fıtratta bıtıyorKızlar bugün psikologa gittim. Biraz sevgi ile ilgili konuştuk. Bana dediği şey çok kafamı karıştırdı. “Sevgi diye bir şey olmadığı.” Anne baba sevgisi olsun, eş veya sevgili sevgisi olsun, ne bileyim her türlü sevginin aslında bir beklentiden kaynaklandığını söyledi. Yapılan fedakarlıkların hep karşılık umularak yapıldığını söyledi. Kafam öyle bir karışık ki şu an. Tüm değer yargılarım alt üst olmuş durumda. Çünkü yıllardır hayalini kurduğum gerçek sevgiye ulaşmak. Şimdi ise böyle bir şey olmadığı söyleniyor bana.
Tam olarak o kast edilmemiş.Gittiginiz kisinin diplomasini kontrol edin , hic boyle bir psikolog duymadim
Sevgi karsiliksizi da vardir , evlatlarima duydugum sevgi karsiliksiz , anne babama kardesime ve hatta esime duydugum sevgi de karsiliksiz
Hicbir beklenti olmadan seviyorum
Bunun tek istisnasi , sayfiklarim kisilerin( cocuklarim haric) bana eziyet rtmesi , siddet uygulamasi vs olur , anca o zaman sevgim biter kendilerine
Kızlar bugün psikologa gittim. Biraz sevgi ile ilgili konuştuk. Bana dediği şey çok kafamı karıştırdı. “Sevgi diye bir şey olmadığı.” Anne baba sevgisi olsun, eş veya sevgili sevgisi olsun, ne bileyim her türlü sevginin aslında bir beklentiden kaynaklandığını söyledi. Yapılan fedakarlıkların hep karşılık umularak yapıldığını söyledi. Kafam öyle bir karışık ki şu an. Tüm değer yargılarım alt üst olmuş durumda. Çünkü yıllardır hayalini kurduğum gerçek sevgiye ulaşmak. Şimdi ise böyle bir şey olmadığı söyleniyor bana.
Kızlar bugün psikologa gittim. Biraz sevgi ile ilgili konuştuk. Bana dediği şey çok kafamı karıştırdı. “Sevgi diye bir şey olmadığı.” Anne baba sevgisi olsun, eş veya sevgili sevgisi olsun, ne bileyim her türlü sevginin aslında bir beklentiden kaynaklandığını söyledi. Yapılan fedakarlıkların hep karşılık umularak yapıldığını söyledi. Kafam öyle bir karışık ki şu an. Tüm değer yargılarım alt üst olmuş durumda. Çünkü yıllardır hayalini kurduğum gerçek sevgiye ulaşmak. Şimdi ise böyle bir şey olmadığı söyleniyor bana.
Ama o kedinin varlığı bile içinizi huzurla doldurmuyor mu?Alın size çıkar
![]()