- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
sevgi çoğu şeyi halleder ama herşeyi değil..
sen evlenmeyi istiyosun anladığım kadarıyla ama mutlu olma şansın yarı yarıya.. bu riski alıp mutsuz olma pahasına bu işe girebilecek misin? yıllarını hayallerini feda edebilecek misin? ki ben nişanlını pek tekin bi insan gibi göremedim.. senin için herşeyi göze aldım derken diğer yandan sen böyle evlilik istemiyorum dediğinde yüzüne telefonu kapatabiliyor.. olayların bu noktaya gelmesine sebep olan o.. düzeltmesi gerekende o.. gelip önce senin aileni ikna etmeli.. onların içini rahat ettirmeli bi hata yaptığını ama pişman olduğunu söylemeli.. bunları yapmadan belgelerini yollamak ne demek acaba? oldu bittiye getirmeye çalışıyo artı o istedi karar verdi diye hemen nasıl evlenebilirsiniz? herşey onun isteğiyle olmaz.. o karar verdi diye sen hemen belgeleri yollamak zorunda değilsin.. sen ne olacaksın? ailen ne olacak? bu adam yarın birgün ailesine karşı seni korumaz üstüne bide senin yüzünden ailemle aram bozuldu der..
benim düşüncelerim bunlar..
nişanlım defalarca aradı bugün benı..ilk basta acamadım..cesaret edemedım..en son dayanamadım actım..bana sordu neoldu sımdı diye..ben bu sartlar altında evlenemeyız dedim..öylemi kısmet değilmiş hayırlısı deyip kapattı..içim gitti..nede kendımı kötü hissediyorum...bütün bu olanlara ragmen kurtuldum die neden sevinemıyorum..bana birşey söleyın arkadaslar..neden aglıyorum
Kesin kararını verdin mi? Hayırlısı olsun. Sakın üzme kendini diycem ama üzüleceksin, kolay değil. Ama inan hayatının geri kalanı için çok iyi bişey yaptın buna eminim. Şu an tam anlayamıyorsun ama olayların biraz dışından bakınca, biraz zaman geçince çok doğru bi karar verdiğini daha iyi anlayacaksın.
kesin mi kesin değilmi bilmıyorum ama yeter artık bana bir cevap ver dedi..bende bu şartlar içinde bir evlilik olmaz dedim..cok üzüldü..ben de cok üzgünüm..allahıma dua ediyorum umarım pişman olmam
nişalım aile hekimi..çok iyi maaş alıyor..bunu bıkraıp baska sehre gelemezmiş..bikaç milyar eksiğine calısamazmış.halbukı nişanlanmadan önce sormustum..bak söz veriyormusun yanıma gelicekmısın ona göre adım atalım demiştim..o da anneme ve bana söz vermişti..şimdi sözünden vazgecti...annemde oyuzden istemıyor...annem benim gönlüm razı deil onun ailesının yüzüne bakmam nişalına da sıcak davranmam diyor..ben bunu bile bile nasıl evet diyeyım..
şuanda da nişanlım pişmanlık mesajları atıyorççben onu yarıyolda bırakmısım güya..herseye ragmen gelmelıymısım.
13 agustos baslıyor basvurular..bana diyorkı bu yıl es durumu tayını oldu oldu olmazsa bu iş asla olmaz diyor..yanı seneyı falan beklemezmiş..artık bu sorunlarla ugrasamazmıs.cok yorulmus..bana secme şansı bırakmıyor..
görümcem bugün aramıs diyorki bana düzeltmek için size gelelim annene söyle diyor..aradan yaklasık 2 ay gectıkten sonra..ben biliyorum nişanlımın zoruyla aradıklarını...sonra görümceme siz beni istemıyorsunuz ben bılıyorum dedim..o da dökülmeye basladı.yok pahalı mobilya begenmısım..benim begendıgım gelınlıgı begenmemısler..pahalıymıs gelınlık..ben ogularının cebını düşünmüyormusum..yok düğün pahalı yerde yapılıyormus..kardesımız sahipsiz değil arkadasındayız dedii..halbukı nişalım secti mobilyayı düğün yerını falan ben zorla bişe yaptırmadım..hepsini yüzüme vurdular..
nişanlımda sen onları boşver ben kızdım onlara dedi..bu nasıl birşeydır allahım ne hale düştüm..bunları duya duya nasıl görümcelerım yokmus gibi davranayım
arkadasım ilkönce senın ıcın de hayırlısı olsun diyorum...senınde baslıgını okudum..okurken şok oldum ve eski nişanlına cok kızdım..belki ben nişanlımın bukadar terbiyesizliğini görmedım aileme karsı ama onun ailesinin aileme karsı cok saygısızlıgını gördüm..burda herkesin söyledıgı gibi aile cok önemli sanırım...suanda kendımı suclu hissedıyorum ama unuturum umuduyla allaha dua edıyorum..sundan emınım ben bunları haketmedım..nişanlılık sürecinde insan hayallet kurar cok mutlu olunacak bir sürectir ama benim resmen hayallerım yıkıldı..öncelikle yaşadığın durum ve süreç çok zor benim başımdan da geçti anlayabiliyrm... ve çok daha fazlasını yaşadım ayrıldım bittii.. linki yolarım bakarsın cnm konuma..
senin konuna gelince ben evet ayrıl yada ayrılma diyemem ama insanlar hep sorunlar atlatarak bi yerlere gelio şunu sen çok ii bilirsin emriwaki gibimi konuşuo yada stresten yada başka bi sıkıntıdan dolayı emriwaki yaptığının farkında değilmi..
bana kalırsa hemen gemileri yakma düğünüde hemen yapma ve kendine de nişanlınada zaman tanı biraz bu arada kendini hem nişandan ayrılmış gibi düşün öyle bi yaşa (bak bakalım nasıl hissediyosun kendini.. önce iyi hissedersin rahatlamış hissedersin kendini onu söyleyim.. o yüzden bu süreç çok kısa olmamalı)
birde bu zman zarfı içerisinde seni bekleyecelk yüreği varmı nişanlının yada senin iin bazı şeytlere gögüs gerebiliomu bunları ölç tart bakalım...
inan ayrılmakta zor değill kaç ay oldu ben hala kendimi toparlayamadım bazen diyrmkii sorunsuz evlilikmi var benimkide öyle olsaydı , bazen değişrimiydi,bazen ii oldu o bu ayrılığı haketti diyrm... gel gitler hiç bitmio yani...
Allahım hakkında hayırlısını versin.. hangi sonuçta daha az üzüleceksen o yolda yürüme gücü versin sana...
buda benim linkimmm http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ay-oldu-hala-icim-aelkı cio-duzelirmiydi.html
arkadasım ilkönce senın ıcın de hayırlısı olsun diyorum...senınde baslıgını okudum..okurken şok oldum ve eski nişanlına cok kızdım..belki ben nişanlımın bukadar terbiyesizliğini görmedım aileme karsı ama onun ailesinin aileme karsı cok saygısızlıgını gördüm..burda herkesin söyledıgı gibi aile cok önemli sanırım...suanda kendımı suclu hissedıyorum ama unuturum umuduyla allaha dua edıyorum..sundan emınım ben bunları haketmedım..nişanlılık sürecinde insan hayallet kurar cok mutlu olunacak bir sürectir ama benim resmen hayallerım yıkıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?