Evlenirken yada evlilikte maddiyat ne kadar önemli? Sevgi karın doyuruyor mu?
Muhtemelen hayatları boyunca maddi sıkıntı çekecekler çünkü ikisinin de işinin geleceği yok, sahip oldukları gayrimenkul vs yok.
Sizce maddi sıkıntılar yüzünden evlenmekten vazgeçmek yani o kişiyle ilişkiyi bitirmek (evlenmeyecekse flört etmenin de anlamı yok bizde) doğru bi hareket mi?
evlenirken hastalıkta sağlıkta herşeye evet mi diyerek sorar nikah memuru böyle başlar hikaye.gerçekten ama gerçekten birbirini seven bir çift varsa ortada zamanla herşeyleri olur.evet zorlanırlar bu aşikar ama para varken zaten herkes mutlu mesut önemli olan bu dar zamanda sevgilerine aşklarına sahip çıkmak.umarım çok mutlu olurlar.İyi akşamlar hanımlar bu konuyu aslında ablam için açıyorum ama kendim açıyorum yani, ablam açtırmadı. Ablam aileden biri olduğu için onun meselesi bizi de ve beni de etkiliyor. Zaten son zamanlarda gündemimizde hep bu konu var. Önce şunu sorayım: Evlenirken yada evlilikte maddiyat ne kadar önemli? Sevgi karın doyuruyor mu? Olay şu: ablamın sevdiği biri var evlenmek istiyorlar fakat çocuğun maddi durumu kötü. Ablam 25 yaşında özel sektörde asgari ücretle çalışıyor, üniversite mezunu. Evlenmek istediği kişi de üniversiteyi açıktan bitirmek üzere fakat şu an asgari ücretle çalışıyor ve tam anlamıyla bi mesleği de yok. Çocuğun hiçbir birikimi yok, ailesinin durumu da kötü zaten. Sadece ailece yaşadıkları müstakil ev kendilerine ait. Bir tane okuyan kardeşi var evlerine giren gelirin bi kısmı ona gidiyor zaten kalanı da normal ihtiyaçlar falan. Birbirlerini seviyorlar hem de çok, ablam ruh ikizimi, evlenmek istediğim adamı buldum falan diyor ama bugün evlenmeye kalksalar düğün bile yapabilecek durumda değiller. Eşya taksidini falan düşünemiyorum bile. Evlilik çok mu masraflı? Muhtemelen hayatları boyunca maddi sıkıntı çekecekler çünkü ikisinin de işinin geleceği yok, sahip oldukları gayrimenkul vs yok. Evlilikte yada evlenirken para durumu ne kadar önemli? Ailem bu işe pek sıcak bakmıyor çünkü biz zaten maddi anlamda iyi durumda değiliz, bu yaşımıza kadar hep yokluk çektik ve özellikle annem ablamın yokluk çekmesini istemiyor. Ama evlenirlerse çekecek gibi duruyor. Sizce maddi sıkıntılar yüzünden evlenmekten vazgeçmek yani o kişiyle ilişkiyi bitirmek (evlenmeyecekse flört etmenin de anlamı yok bizde) doğru bi hareket mi?
Aşk karın değil kalbi bile doyurmuyor bu devirde ne karnı.
Bırak allasen.Önce iş iş iş.Kocası şu an işsiz olan biri olarak yazıyorum ve aynı koca ben işsiz kaldığım zaman borçlardan bunalıp ilk iş beni suçlamıştı.Çoook aşıktı bana,nedense aşk meşk kalmamıştı parasızken.
Tecrübe.
O nerden çıktı kııHerifi işten sen mi attın ne alaka
O nerden çıktı kıı
Ben işsiz kaldığım dönemde,para yetmiyordu bişeye.Ondan sen çalışmıyorsun yan gelip yatıyorsun,iş bul boşanacam senden demişti.g.t herif.Ayyy bak yine sinirlendim aklıma geldikçe..Herif niye seni suçladı çözemedim.
Ben işsiz kaldığım dönemde,para yetmiyordu bişeye.Ondan sen çalışmıyorsun yan gelip yatıyorsun,iş bul boşanacam senden demişti.g.t herif.Ayyy bak yine sinirlendim aklıma geldikçe..
Şimdi o işsiz,bir tek laf etmedim her gün gözümün içine bakıyo ne zaman höykürecem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?