Bos is bunlar ..
Cesaret ,ask bana oyle geliyor yani ..
O sizin fikriniz tabi ama gazlamamak lazim ..
Iki dilim var iki uni mezunuyum ..
Isim yok ..
Simdi tutup ha evleniyorum desem 30 bin lira verecek bi Allahin kulunu bulamam ..
Eskidenmis o samanlik seyran mubabbetleri
Ev kirasi 700 lira
Valla benim ev sahibi sen asiksin dur ben kirayi bu ay almiyim demiyor ..
Sizin ki diyor mu bilemiyorum
Buda dogru valla biz kucukken fakırdık sonra abim çalıştı zenginleştı karısının altında arabası var evleri var . Karısı ama para oldugu ıcın evlendı abımle ama habire kavga edıyorlar yardımcısı bile var kadının ama mutsuz çünkü abımın herkese baktığını para vedıdhınj sanıyor ahmak . Kendı ailesıne verır bize anneme verdırmez ama mutsuz çünkü sevmedı abimi orda için ailesi verdi vs vs vs vs hayat garip parasız olmuyor parasızlık ta mutsuzluk getırıyoruz ama sevgısızlıkte mutsuzluk getırıyor . Bence Şükrü bilmek lazım severek evlenmek lazım elde olanla yetınerek belkı Mutlu olunur ama başkasındakıne özenerek veya neden daha cok yok dıyerek düşünürsek mutsuz oluruz zatenBence sevgi ten uyumu bağlılık çok çok önemli.
Mesela zengin diye sevmediği bi adamla evlense adam ileride iflas etse ortada hiç bir duygu kalmayacak . Adam onun gözüne bomboş biri olacak . Her yaptığı gözüne batacak .
Ama sevdigin insan olunca yokluğuna da hatalarinda da yanında olmaya devam edebilir.
Bir de bu işler hiç belli olmuyor. Fakir dersin zengin olur , zengin dersin beş parasız kalır . Hayat iste .
Cok guzel bakış acısı cok haklısın benım de durum bıraz kötü şu an neden daha cok para yok dıyorum bazen ama bugün yoksa yarın olmucak dıye bırsey yok şeytan uğraşıyor ama dedıgınız cok cok dogru . Bizim gelin para için evlendı abimle ama yıllardır kavga edıyorlar Ada'mın kafasını yedı . Ne bılım hayat cok garıpbenim demek istediğim aç aç beklesinler değil ki, gerekirse ek iş yapılır, daha küçük evde oturulur, daha az eşya alınır. düğün yerine sade nikah yapılır.
burada da çok gördük, kv kp düğün yapıp gelinin her isteğini kursağında bırakanlar, veya kendi zengin olup karısını evde oturtup paraları arkadaşları ile yiyenler.
o yüzden para ne ki diyorum ben.
bir de zengin diye evlendiğin adam batınca mesela, ne yapacaksın, boşanacak mısın?
garantisi var mı evin arabanın, ev yandı bitti kül oldu, araba da kaza yaptı, ne olacak...
esin icin sunu diyorum allahin sobasi yokBen işsiz kaldığım dönemde,para yetmiyordu bişeye.Ondan sen çalışmıyorsun yan gelip yatıyorsun,iş bul boşanacam senden demişti.g.t herif.Ayyy bak yine sinirlendim aklıma geldikçe..
Şimdi o işsiz,bir tek laf etmedim her gün gözümün içine bakıyo ne zaman höykürecem diye.
esin icin sunu diyorum allahin sobasi yok
Cok guzel bakış acısı cok haklısın benım de durum bıraz kötü şu an neden daha cok para yok dıyorum bazen ama bugün yoksa yarın olmucak dıye bırsey yok şeytan uğraşıyor ama dedıgınız cok cok dogru . Bizim gelin para için evlendı abimle ama yıllardır kavga edıyorlar Ada'mın kafasını yedı . Ne bılım hayat cok garıp
Evlenince birseylerin buyusu bozulup artik monoton bir raya oturunca hayat,evet parasizlik goze batabilir,dert olabilir. Ama sizin durumunuzun da cok cok iyi olmadigini belirtmissinz yanlis anlamayin beni,ama ablaniz cok para icinde yasayip da birden parasiz kalacak degil o halde evlenince. Eger cocuklugumu gencligini varlik icinde gecirseydi ve kit kanaat bir evlilige baslayacak olsaydi belki cok orselenirdi. Ama ablaniz gogus gerebilecegini dusunuyor ,seviyorsa birlikte yapabilirler herseyi..
Ki mal mulk gercekten cok onemli de degil. Iyi niyet guleryuz anlayis saygi olsun. Insanlar birbirine empatiyle severek baksn yeter. Mal gelir deee gecer de.. Gunu huzurlu gecirmek onemli.
Olsun,sunumuz bunumuz da olmasn ama gulelim demek onemli..
Ablaniz kucuk de degil 25 yasinda. Kendi mukayese yapabilir.
Dugun evet masrafli bi is,ama nikah da yetiyor evlenmek icin.. O adamla evlenmek icin gozden cikarabiliyorsa bazi seyleri, fedakarlik edebilecekse ve tabiki fedakarlik ettigi adam da bunlara degecek biriyse, birakin mutlu olsunlar...
Evlendigimde çalışıyordum. Plansız bir gebelik yaşadım ve oğlum "anne izin verirsen dogucam yuru git evine" diyene kadar da çalıştım. Vucudumdaki odemden baraja katkıda bulunabilirdim. Ona rağmen çalıştım. Velhasili doğum iznine çıktım. Sonra oğlumu kendim büyütmek istedim. Ne kadar zorluk yasarsam yasayayim oğlum 2 yasina gelene dek yanında olmak istedim. Hoş bakacak kimsem de yoktu zaten. Bil bakalım esimle aram ilk ne zaman bozuldu. İlk ne zaman birbirimize tahammül edemez olduk. Bittabi eve tek maaş girdiğinden beri.
Maddi sıkıntı sevgiyi de aşkı da yok eder kardeş. Ona gore evlensin ablan. Gece yatağa girdiğinde yapman gereken ödemeleri dusunmekten kocanın bal dudaklarını goremezsin. Bebeğin maması bezi bittiğinde kırmızı gecelik aklına gelmez. Umarım anlatabilmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?