sevgi karın doyurur mu evlilikte?

Evliyim,çocuklarım da var.paran yoksa çocuk ta olmamalı bence.ablan çocuklarına bişey alamadığı zaman o aşk meşk kalmıyor.bizim şükür durumumuz iyi ama kötü olsaydı çocuklarımdan dolayı eşimi aşkımı gözüm görmezdi.bu devirde aşk karın doyurmuyor.o eskidendi.parasızlık ablanın aşkını bitirmese de adamın aşkını illaki bitirir...

Bugüne kadar lüks içinde yaşamış olsa ablanız evlenmesin derdim.

Ama ıonun için değişecek bişey olmadığından evlensinler de

nerede oturucaklar ? kira ödeyeceklerse biraz zor geçinirler

Maddiyat tabiki hersey degil. Bende bu kafayla sevdigim adamla evlendim. ikimizde ogretmeniz benimde ayrica maddi gelirim var ama iki asgari ucretle biraz zor oldugunu dusunuyorum. En azindan evlenene kadar esyalar vs. Icin biraz birikim yapsinlar derim. Para hersey degil ama hic birsey degil de diyemeyiz onsuz olmuyor malesef

Sizin de maddi durumunuz çok parlak değilmiş o zaman bir sıkıntı yok diye düşünüyorum. Sonuçta ablan evde belli bir standarda alışık olsa zorlanırdı. Ablanın evlilikle refah düzeyinin artmasını bekliyor sanırım annen. Ev kırmak masraflı. Kiralar çok yüksek. beklentiler düşerse düğün olmazsa eşyalar ona göre daha makul alınırsa olur. Ablanın beklentleri önemli.

biz, abimi babamın çektiği 10bin lık kredi ile evlendirdik.
o para ile eşyasını da aldık, düğünüde yaptık. sıfır borçla dünyaevine girdi.
gerisinde de çalışısırsalar hiçbir skıntı yaşacaklarını sanmıyorum.
ki bizde ev kira idi. babamın bir emekli maaşı vardı. ki oda krediye yarısı kesiliyordu. ben çalışyordum iki kuruşa o kadar.

Allah ablanız hakkında hayırlsını nasip etsin İnşaallah.

Markete gidince alacaklarinizi alip kasaya gittiginizde sevgiyle odeyebiliyorsaniz !!!! Sevgi karin doyurur ...
Heee para oldu mu okuzun biriyle evlendin mi bu sefer karnin tok ama gonlun ac olur ..
Her seyin dengeli olmasi lazim ...

Sevgi karın doyururmu sorunuza:tabikide doyurmaz fakat ruhumuzu doyurur,milletçe de buna ihtiyacımız var zaten sevgisiz bir millet olduk çıktık o yüzden böyle evliliklere sahip çıkıp destek verirsek yavaştan yavaştan bazı şeyler düzelir diye düşünüyorum ama tamamen ablanızın kararı

sevgi asla asla asla ve asla karın doyurmaz. en cok boşanma sebebi parasızlıktan ötürü çıkan kavgalar tartışmalardır.
adam ve kadının ruh saglıgı bozulur kendilerini klasmaktan sonra aaka karaya kavga edip boşanırlar.
para olana kadar sözlü nişanlı derken 5-10 yılı devirsinler.
he yok bizim aileye bu gelmez diyorsanız ayrılsın.
ona da ablmın içi elvermiyor dersiniz. o zaman soğan ekmek yiyip bir göz odada yaşayacaklar.
bir ev kurmak en enn azını diyeyim sana 10-bin tl ve üzeri arası. ( 1+1 ev ) için..yani eliniz hesap makinesine bir gitse hesap etseniz olayı çözersiniz de neyse..
gıda masrafı her ay gene en en az 600 tl tutsun.
su elektrik gaz aidat yol vb. giderleri ise samıyorum...
ev kirası nı hele heleeee hiiiçç katmadım.
eh artık hesaplarsınız evlilk kolay mı degişl mi ?
25 yaşındaki biri de bu halde evlenmesin..bir zahmet

çok enteresan bakış açıları görüyorum ve hayatı sorguluyorum.

elbette herkes kendince haklı.

ama sevmediğim adamla ne diye evleneyim ki, parası var diye mi,

sevdiğim adamı da parası yok diye tek mi edeyim anlamadım.

2 tane gencecik insan, bir şekilde yolunu bulurlar yani, daha 25 yaşındalar, el ele verip neler başarırlar,
yeter ki cesaretleri ve sevgileri olsun, yapamaz diyenlere inat neler yapılır.

şu hayattaki var oluşum bir ev bir araba içinse olmasın ya, ne fark edecek ki dünya için, ama birbirini seven bir çift çok şey ifade eder.

Bence sevgi ten uyumu bağlılık çok çok önemli.
Mesela zengin diye sevmediği bi adamla evlense adam ileride iflas etse ortada hiç bir duygu kalmayacak . Adam onun gözüne bomboş biri olacak . Her yaptığı gözüne batacak .
Ama sevdigin insan olunca yokluğuna da hatalarinda da yanında olmaya devam edebilir.
Bir de bu işler hiç belli olmuyor. Fakir dersin zengin olur , zengin dersin beş parasız kalır . Hayat iste .

Ev araba neyse de.
Evlenmek min 30 bin tl.
30 bin borcun altındaki çifti de aşk değil birbirini yemek doyurur.

Bos is bunlar ..
Cesaret ,ask bana oyle geliyor yani ..
O sizin fikriniz tabi ama gazlamamak lazim ..
Iki dilim var iki uni mezunuyum ..
Isim yok ..
Simdi tutup ha evleniyorum desem 30 bin lira verecek bi Allahin kulunu bulamam ..
Eskidenmis o samanlik seyran mubabbetleri
Ev kirasi 700 lira
Valla benim ev sahibi sen asiksin dur ben kirayi bu ay almiyim demiyor ..
Sizin ki diyor mu bilemiyorum

Borç harc evlendik bizde bir de daha borcu bitirmeden çocuk yaptık(galiba o ara aklım kayıpti)pişman miyim ? Hayır ama yinede bugün geçmişe dönüp baktığımda biraz daha bekleseydim diyorum yaşadığım sıkıntılar için.adam gerçekten adamsa hiç bir kadın sadece maddiyatı sorun etmez gibi geliyor bana

Ben daha fakir de olsak yine bu adamla evlenirdim. onunla aç kalmayi onsuz zengin bir hayata tercih ederim

sevgi karin doyurmuyor ama beraber calisip kazanmak doyuruyor.
aralarinda cok buyuk fark yok gibi geldi bana, ablan da asgari ucretle calsiiyormus.
eger ikiside daha iyi bir is bulup beraber herseyi yapmaya raziysa neden olmasin evlilik iyidir.
ama yok ailesinin durumu iyi degil birikimi yok susu yok busu yok diyorsa ablan, bosuna cabalamasin derim.
goren goz klavuz istemez, eger beraber biseyler yapilamayacaksa su durumda evlilik yalan olur.

Ben de aynı düşünüyorum. İster materyalist deyin ister realist. Annem varlık gülüştürür yokluk dövüştürür der hep.
Aşk iyi güzel de maddi olarak bunaldıkça insanlar stres yapar ve etrafına da bunu yansıtır. Bir süre tutabilir kendini ama önünde sonunda en yakınındakine patlar. Zamanla ilişki yıpranır, sonuç olarak aşk da evrim geçirir. Boşanırlar falan demiyorum ama, eskisi gibi tutkuyla devam etmez diyorum.

Hayatın ne göstereceğini bilemezsin önemli olan kötü günde de yan yana olabilecekleri ve enişte adayınız çalışmak istiyormuş yoksa yeter diyip gecermi .. biz evlendiğimde ben 1200 eşim 730 alıyordu sonra Rabbime hamdolsun iş yerinde ciddi zam aldım eşim işyeri açtı şimdi gayet iyiyiz ev bile aldık arabayı yükselttik. . Bu dediklerimi 2013 te oldu ama zorluk yaşamadık mi yasadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…