Buğün girmedim merak ettiniz biliyorum,Dalidam hakkını helal et canım.Oğlum okula gitmedi, öyle olunca da bana sıra gelmedi.Şimdi zorla aldım elinden.Bugün düne nazaran daha iyiyim.Önce ev işlerini yaptım
, sonra da nakış yaptım, beni acayip rahatlatıyor, terapi gibi oluyor.Akşam üzeride yiğenim geliyor, onu ders çalıştırıyorum.Zaten konsentrasyonu çok dağınık beni çok yoruyor,resmen sinir harbine giriyorum.Yapacak bir şey yok toparlamam lazım, mecburum.Kardeşlerim biz beceremeyiz diye işin içinden çıkıyorlar, oysa çocuklarını çalıştırıyorlar...neyse
Bugün yediklerim:
Sabah:
Ekşimen, izmir tulumu, köy peyniri, 1 haşl. yumurtayla yapılmış salata
2 kaşık yoğurt+1 tatlı kaş.yulaf kepeği
Öğlen:
istavrit
2 kaşık yoğurt+1 tatlı kaş, yulaf kepeği
Akşam:canım bir şey iştemedi zorla 1 kase yulaflı yoğurt yedim.
Hayatım topikte sabahları aç karna pirinç yutmanın kilo verdirdiğini okudum. birden seneler önce eski bir bitkilerle tedavi kitabında da aynı şekilde oburluğu geçirdiğini okuduğum aklıma geldi.Ayrıca bir tanıdığım 3 çocuğu olmasına rağmen genç kız gibidir, ondan çok sevdiği için sabahları ıslattığı pirinci yediğini duymuştum.Buda çağrışım yaptı ve 6 gündür sabahları alıyorum, zaten bir hafta sonra iştahın azalacağı yazıyor. Benim hiç doymayan iştahım azaldı, ben katiyetle yoğurtla akşama geçiştiremezdim, istersen sende dene.Bana faydası olmaya başladı.