- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Acımız her an yüreğimizde ve çocuklardan dolayı gözümüzün önünde......Sevgi,az önce günlüğüne göz attım....çok büyük bir acı yaşamışsın,tekrar başın sağ olsun...Allah rahmet eylesin...yazmak la yazmamak arasında çok teredüt ettim,acını tazelemek istemem....
Tatlım boş ver, biz zayıflamamıza bakalım,ben buraya geçmekte zorlandım, bazen acılarımızın üstüne üstüne gitmek lazım.Sizlere soruyorum kilo günümüz ne zaman olsun.Doğrusu direk buradan başlamamdı. Günlük bizim artık istediğimizi yazabiliriz.Alkali diyeti tanıttığı için sağ olsun.Neyse kapatalım.Topiğime hoş geldin ve bizi yalnız bırakmadığın için sağol.Sabah ola hayır ola.Ben o can sıkıntısını malesef yiyecekten çıkarttım.Yarın yeni başlangıç yapalım. Sen ne yaptın ,kara buğday ekmeğini bulabildin mi?Sevgili sevgi abla seni tekrar bulduguma sevindim. dallida seninde buraya gectigine sevindim. insallah burdan guzel guzel devam ederiz. obur arkadasin tutumu hic hos degildi. okudum sonra acaba benmi yanlis anladim diye tekrar tekrar okudum. resmen bize laf ustune laf atmis. sorularimizla alay etmis. senin cevaplarinla aly etmis. guya biz onun yazdiklarini okumaya usennip soru soruyomusuz. HAA Birde herkesin anlayacagi acik bir dille yazmismis. ee bizde anlamayip soru sordugumuza gore aptaliz demekki. kustah sey
GÜNAYDIIIIIIN
Çocukları okula gönderdim,büyük oğlum ve eşim daha uyuyor.Ben de televizyondan haberleri takip ettim,birazdan kahvaltımı yapacağım. Bugün biraz dışarıda işim var,öğlen sonu girebilirim.Sularınızı ve baharatlarınızı ihmal etmeyin,tartı gününü beraber kararlaştıralım.Benim fikrim hafta başında olmasından yana,böylece hafta sonu kaçamaklarına biraz engel oluyor.Sizde fikirlerinizi söyleyin ortak bir karar verelim.
Birazdan yiyeceklerim:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
10 siyah zeytin
bol yeşillik ve çeri domatesle yapılmış salata.Hepsini karıştırıyorum,az zeytinyağı ve limon suyu ekliyorum çok lezzetli oluyor arkadaşlar.
2 kuru incir
sevgiler....
Canım ortak kararımız olsun,beraber çıktık yola ortak karar verelim.Kitabı inş. sen olsun bulabilirsin de sorularımıza cevap buluruz.Günaydın Sevgi,afiyet olsuntartı günü pazartesi olabilir...gurbet çiçeğinin de fikrini alalım,büyüğümüz olarak kararı sen ver
Ablacim gecmis sayfalari bende inceledim. cok uzuldum senin icin. ama biz insanlarin basina geliyor boyle seyler basin sagolsun. benimde dugunum oldu almanyaya geldim bir hafta sonra esimin ablasi oldu. cok aci ve uzuntu yasadik. ne demisler gelin girmeyen ev var ama olum girmeyen ev yoktur. AMlah rahmet eylesin ne diyelim. sizede bol sabir versin deyip noktayii koyalim. seni uzmemek adina..... eskiye donup bakmak yok hayat devam ediyo bu gune devam edelim
Aaa bende birtek dun ben kacamak yaptim saniyordum.neyse yalniz degilmisim. bi arkadasimin kahvaltiya misafiri geliyormus illa sende gel dedi gittim. hanimefendi gecee hic uyumamis galiba simit yapmis,borek yapmis,pasta yapmis,kahvaltidan sonrada helva yapti sicak sicak..... neyse daha fazla anlatmayim siz anladiniz. bugun bende cocuklari gonderdim bir bardak elma sirkeli balli suyuumu ictim. baharatlaari birgun denedim ama midemde yanma hissettim o gun bilmiyorum ondanmiydi. sonrasinda bidaha korktum. suyumada limon sikip iciyorum. kahvaltimi henuz yapmadim. bildirim gunune gelince pzt. banada uyar. zaten ben bu hafta hic tartilmiyacagim. 2-3gune kadar adet olacagim heryerim agriyo karnim sisti. haftaya pzt. tartilirim. iyi secim.
Benimde oğlum karabuğdayın kendisini alacak inş. Ekmeğine de bakacağım.Karabugday ekmegine gelince ben im oturdugum yer kucuk bi kasaba bir tane market bir tanede firin var. dun oralara baktim bulamadim. ama bugun yarin merkeze giderim buyuk alisverislerimizi ordan yapiyoruz. orda kesin bulurum.
Benimde oğlum karabuğdayın kendisini alacak inş. Ekmeğine de bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?