Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sevgili sevgi abla seni tekrar bulduguma sevindim. dallida seninde buraya gectigine sevindim. insallah burdan guzel guzel devam ederiz. obur arkadasin tutumu hic hos degildi. okudum sonra acaba benmi yanlis anladim diye tekrar tekrar okudum. resmen bize laf ustune laf atmis. sorularimizla alay etmis. senin cevaplarinla aly etmis. guya biz onun yazdiklarini okumaya usennip soru soruyomusuz. HAA Birde herkesin anlayacagi acik bir dille yazmismis. ee bizde anlamayip soru sordugumuza gore aptaliz demekki. kustah sey

Tatlım boş ver, biz zayıflamamıza bakalım,ben buraya geçmekte zorlandım, bazen acılarımızın üstüne üstüne gitmek lazım.Sizlere soruyorum kilo günümüz ne zaman olsun.Doğrusu direk buradan başlamamdı. Günlük bizim artık istediğimizi yazabiliriz.Alkali diyeti tanıttığı için sağ olsun.Neyse kapatalım.Topiğime hoş geldin ve bizi yalnız bırakmadığın için sağol.Sabah ola hayır ola.Ben o can sıkıntısını malesef yiyecekten çıkarttım.Yarın yeni başlangıç yapalım. Sen ne yaptın ,kara buğday ekmeğini bulabildin mi?

GÜNAYDIIIIIIN
Çocukları okula gönderdim,büyük oğlum ve eşim daha uyuyor.Ben de televizyondan haberleri takip ettim,birazdan kahvaltımı yapacağım. Bugün biraz dışarıda işim var,öğlen sonu girebilirim.Sularınızı ve baharatlarınızı ihmal etmeyin,tartı gününü beraber kararlaştıralım.Benim fikrim hafta başında olmasından yana,böylece hafta sonu kaçamaklarına biraz engel oluyor.Sizde fikirlerinizi söyleyin ortak bir karar verelim.
Birazdan yiyeceklerim:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
10 siyah zeytin
bol yeşillik ve çeri domatesle yapılmış salata.Hepsini karıştırıyorum,az zeytinyağı ve limon suyu ekliyorum çok lezzetli oluyor arkadaşlar.
2 kuru incir
sevgiler....

Günaydın
dün maalesef ben de kaçamak yaptım,dondurma yedim:18:
kahvaltım:2 haşlanmış yumurta,salatalık,peynir,zeytin...
öğlen:z.yağlı patlıcan,tavuk,salata,yoğurt
akşam:tavuk
herkese iyi bir gün dilerim

Günaydın Sevgi,afiyet olsuntartı günü pazartesi olabilir...gurbet çiçeğinin de fikrini alalım,büyüğümüz olarak kararı sen ver

ben kahvaltıyı hazırlamaya gidiyorum...benimde eşim evde...uyandırayım artık
sevgi ile kalın,mutlu kalın
öğlenden sonra girerim inşAllah...bugün kıtabı aramaya devam edeceğim.

Ablacim gecmis sayfalari bende inceledim. cok uzuldum senin icin. ama biz insanlarin basina geliyor boyle seyler basin sagolsun. benimde dugunum oldu almanyaya geldim bir hafta sonra esimin ablasi oldu. cok aci ve uzuntu yasadik. ne demisler gelin girmeyen ev var ama olum girmeyen ev yoktur. AMlah rahmet eylesin ne diyelim. sizede bol sabir versin deyip noktayii koyalim. seni uzmemek adina..... eskiye donup bakmak yok hayat devam ediyo bu gune devam edelim

Aaa bende birtek dun ben kacamak yaptim saniyordum.neyse yalniz degilmisim. bi arkadasimin kahvaltiya misafiri geliyormus illa sende gel dedi gittim. hanimefendi gecee hic uyumamis galiba simit yapmis,borek yapmis,pasta yapmis,kahvaltidan sonrada helva yapti sicak sicak..... neyse daha fazla anlatmayim siz anladiniz. bugun bende cocuklari gonderdim bir bardak elma sirkeli balli suyuumu ictim. baharatlaari birgun denedim ama midemde yanma hissettim o gun bilmiyorum ondanmiydi. sonrasinda bidaha korktum. suyumada limon sikip iciyorum. kahvaltimi henuz yapmadim. bildirim gunune gelince pzt. banada uyar. zaten ben bu hafta hic tartilmiyacagim. 2-3gune kadar adet olacagim heryerim agriyo karnim sisti. haftaya pzt. tartilirim. iyi secim.

Günaydın Sevgi,afiyet olsuntartı günü pazartesi olabilir...gurbet çiçeğinin de fikrini alalım,büyüğümüz olarak kararı sen ver
Canım ortak kararımız olsun,beraber çıktık yola ortak karar verelim.Kitabı inş. sen olsun bulabilirsin de sorularımıza cevap buluruz.

Günaydın canım. Sağol hayat böyle bir şey işte.Sırf çektiği acılara son vermek istedi 15 yıl dişini sıktı.Daha fazla dayanamayacağını anlayınca boşanmak istedi.Kocası boşanmak istemedi ikna edemeyince bir gece eve girdi önce kardeşimi öldürmüş. komşular farkedip hırsız zannedip apartmanın önünde toplanıp merdiveni kaldırmışlar. kaçamayacağını anlayınca kendisini de öldürdü.Son bir senede çok acı çektik, çocukların gözünün önünde olduğu için ailece çocuklrla bütün seneyi psikiyatırlarda geçirdik.Zaman yaralarımızı yavaş yavaş sarmaya başladı.Sizinde başınız sağ olsun.
Tartı günü hakkında sen ne düşünüyorsun,karabuğday ekmeğini bulabildin mi?

Pazartesi olsun o zaman.Bugün kaçamak yapmayalım inş.

Karabugday ekmegine gelince ben im oturdugum yer kucuk bi kasaba bir tane market bir tanede firin var. dun oralara baktim bulamadim. ama bugun yarin merkeze giderim buyuk alisverislerimizi ordan yapiyoruz. orda kesin bulurum.

Bu gun kacamak yok anlastik. birazdan kahvaltimi yaparim. normalde esimde iki haftadir evde onunla yapiyoduk kahvaltiyi ama oda cocuklarla birlikte cikti bugun isleri vardi. kahvaltida melemen peynir birkac zeytin belki bir dilimde ekmek yerim. oglen ve aksami henuz dusunmedim.

Benimde oğlum karabuğdayın kendisini alacak inş. Ekmeğine de bakacağım.

Kara bugdayin kendisini bende almayi istiyorum. aksamlari sadece onu yesek yeter diye dusunuyorum. mesela sabah klasik kahvalti oglen evde ne pistiyse abartmadan aksamda karabugdaya yogurt katarak yada kisir gibi salataya katarak yesek hem tok tutar. hemde ise yarar. diye dusunuyorum.

Sevgi abla bisey soracam. ilk sayfalarda 5gunde5kilo diyetini yapmissinya ben otur diyetlerin bittikten sonra hizla kilo aldirdigina inaniyorum. sende nasil oldu. verdigin kiko kalici oldumu? kalorisi dusuk diyetleri bem n yapamiyorum 2-3 gun yapsam 4. gun saldiriyorum.ayni gunde verdigim kililari hemen aliyorum. bu cok sacma verdigimiz demekki sadece su oluyo. bu yuzden bir daha asla butur diyetler uygulamayacagim. senin fikrini almak istedim.

merhabalar
bugün da birkaç yere kitabı aradım,ama maalesef...
yarın aramaya devam edeceğim,pes etmek yok..bugün öğlen,1 avuç badem yedim,akşam da hamsi,salata yiyeceğim nasip olursa....
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…