Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Canım sen kendini daha iyi tanıyorsun. MAŞALLAH diyorum sana kaçamaksız günün için.Beraber başaracağız inş. ,EKMEK BUĞÜN BEN EVDEKİ MALZEMELERLE GLUTENSİZİ DENEYECEĞİM . o ZAMAN AKŞAMDA YENEBİLİYOR ,GÜZEL OLURSA TARİFİNİ YAZAYIM SİZDE YAPIN.Caps lock u gene açık unutmuşum ,kusura bakmayın.Karbonatlı su aksine şişkinliği alır ,ya üşüttün ya da başka birşey yaptı.
Çok güzel bir bilgi vermişsin ,teşekkür ederim. Diyetin nasıl gidiyor, kaç kilo verdin?
Sayfanız ne güzelll :))) bir selam vereyim istedim :)

Gurbetçiçeğine de sevgiler :)

Hepyesil teşekkür ederiz canım, seni de bekleriz.
NİLUFER neredesin canım,inşAllah hasta değilsindir?
GULFUREN çocukların nasıl oldu, sen nasılsın?
SABAH AKALKINCA:
BARDAK ALKALİ SU VE İLAÇLARIM
KAHVALTIM:
havucu rendeledim ve sizma zeytinyağı ,limon ve lorla karıştırdım.
dilim kızarmış çavdar ekmeği
bardak beyaz çay
domates

aynen bende öyle düsünüyorum uykumahmuru. ben bebekken bile sütü hic sevmemisim, ama yogurdu cok yemisim, annem diyorki, yogurt ekside olsa, yüzümü burusturarak yermisim, anliyacagin yogurttan hic vazgecemem, ama yaninda bol yesillik le dengelemeyi düsünüyorum , tesekkürler uykumahmuru

Sayfanız ne güzelll :))) bir selam vereyim istedim :)

Gurbetçiçeğine de sevgiler :)

canim hosgeldin , gercekten sayfamiz bir harika, arkadaslarimizla hepimiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz, hepberaber birseyler yapmaya calisiyoruz. birkac gün sayfani ziyaret ettim, göremeyince, dedim galiba sayfayi kapatti. simdi seni burda görünce cok sevindim. herzaman gel , bence burdan devam et, inan burdan ayrilamayacaksin öpüyorum cok.......

arkadaslar ada ben kahvaltimi yazayim, öglenle aksamida bir azayim, yoksa unuturum felan. sabah kalkinca 2 bardak karbonatli su, kahvaltida, 1 avokado, 2 yumurta, kücük kirmizi sogan ve 2 cevizle, bol limonlu avakado salatasi yedim, cok güzeldi tavsiye ederim. yaninda portakalli bitki cayi ve iki ince dilim karabugday ekmegi yedim. bugün üc ögün yerim, iki ögün biraz zorladi. karabugday ununuda buldum ama tariflerini bilmiyorum, onunla neler yapabilirim bilen varsa yarddinci olursa sevinirim. alisverise gitmem lazim ben kacayim, ögleden sonr görüsürüz öpüldünüz...

Hoşbulduuuk :)) yoo kapatmadım sayfayı..görenler faydalansın isterim.. Benim rejim iyi gidiyor...5 günde 2 kilo verdim :) canım hiç tatlı çekmiyor ki en büyük sorunum o benim. Günde 2 kere tek şekerli az sütlü nescafe içiyorum.o bastırıyor bayağı :)) metaboılizmayı da çalıştırıyor :)

Afiyet olsun canım, menün çok güzel.Bu sefer olacak inşAllah.Üç öğün yap bencede, yoksa insan acıkıyor.Karabuğday unundan ekmek , krep yapabilirsin.Tuzlu kek yapabilirsin, tatlı da olabilir ama kilo verme aşamasında pek tavsiye etmem. Bence un kullanman gereken yerlerde kullanabilirsin, b,l,yorsun ,alkali bir besin.Burada bulması zor çokta pahalı. Ben mesela bugün ekmek yapacaktım ,sonradan vazgeçtim. Bir iiki tane patatesi haşlayıp ezecektim, aynı miktar karabuğdayıda ıslayıp ya rondodan geçirecektim. İçine maya, pirinç ve mısır unu ialava edipyoğurulmadan yapılan ekmek tarifi varya nette onun gibi dediğim malzemelerle yapıp yarın pişirecektim. EVDE ÇAVDAR EKMEĞİ VAR ÖNCE ONUN BİTMESİNİ BEKLEMEYİ UYGUN BULDUM. Deneyince tam malzemeleri ve tadını sizinle paylaşırım. Glutensiz unda çok pahalı, aslında halk ekmeğin varmış ama bize iki vasıta uzaklıkta.
Canım içtiğin şeylere tarçın çubuğunu dene , tatlı isteğini yok eder.
5 günde 2 kiloyu nasıl verdin?
Öğle yemeğimi de yazayım:
Ara:

gün kurusu
1 fincan Türk kahvesi
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
mevsim salata, turşu
Arkadaşlar turşuya izin varmı, kendim yaptım katkısız.
Sonunda katı meyve sıkacağımı açığa çıkardım. Biraz önce evde bulduğum tüm sebzelerin (kırmızı ve turuncu hariç) suyunu sıktım, yağ ilavesiyle içtim, gayet güzel tadı var. 1 bardakta limonlayıp akşama ayırdım. Bundan sonra düzenli içmeye çalişacağim.

Merhaba arkadaşlar,sonunda girebildimoğlum okula gittikten sonra,eşimle birlikte eve gittik.15 ocak akadar taşınmış oluruz inşAllahBugün 1000 kere ip atladım,1 saat da yürüdümBende beyaz çay aldım ,yarın demlerim,bugün yeşil çay demlemiştim...Sevgiler

Kıslarrrrrr, ilk keçi sütümü dün akşam buldum.Biraz tuzlu ama "1lt si 6.75 TL." Markası baltalı. İzmir Seferihisar ın bir köyünde üretiliyormuş.İlk keçi yoğurdu deneyimi bu gün yapmış bulunuyorum. Keçi yoğurdum olmadığı için inek yoğurduyla mayaladım. İnşallah yoğurdum güzelce tutar.Hala bekliyorum 3 saati var.

Keçi sütü alacakların dikkatine !

** Sağlık Bakanlığı sahtekarlık yapan 25 gıda firmasını açıkladı biliyorsunuz. Bu firmaların içinde Migros mağazalarında da satılan " KAY marka keçi sütü" de çıktı. İçinde keçi sütü yokmuş. İnek sütünü keçi sütü diye satmışlar.

Son düzenleme:
Canım hayırlısıyla taşınmayı vr oyurmayı nasip etsin.Beyaz çayı 3 kere demleyebiliyorsun. 1. de 6 dakika,2. 9 dakika 3. de 11 dakika demlendiriyorsun.
Afiyet olsun canım, güzel uyur İNŞALLAH..Bugün gözüm sizleri aradı.

menümü yazayim sabahi yazmistim. öglen tavuk, salata, bir bardak ayran . ara ögün pomelo ( türkiyede adi aynimi bilmiyorum ama greyfurta benzeyen bir meyve ) BIR AVUC AYCEKIRDEGI. aksamda pirasa emegi ve yogurt kizlar hepsi bu yatana kadar sadece su ve bitki cayi. hepsiyesil arkadsim bende merak ettim. kendi diyetinlemi verdin 2 kiloyu. eger öyleyse burayada yazarmisin rica etsem. 5 günde süper bir sonuc. tebrik ederim. sevgi ablacigim sende cok güzel gidiorsun masallah. menün gayet güzel. dallidacim sanada kolay gelsin bu aralar yogunsun. ona ragmen ip atlamissin, yürümüssün bravo sana . kizlar hic birseyin bahanesi yok, isteyince hersey oluyor.

Afiyet olsun canım.akşam yediklerim:
akşam:
ton balıklı yeşil salata
1 bardak sebze suyu

Son düzenleme:

Uyarı için teşekkür ederimmaalesef ben bir kaç kere bu sütten almıştım

Teşekkür ederim canım,İnşallah. Gördüm diğer topiğe de yazmışsın , cvp verdim orda ama görmedin sanırım.

Son düzenleme:

Uyarı için teşekkür ederimmaalesef ben bir kaç kere bu sütten almıştım

Rica ederim canım. Çevrendekileri de uyarırsın artık.

hepimize güzel ve hayirli bir gün olur insallah. bbugün kahvaltimi erken yaptim. cocuklara hazirlamistim fazla kalandan yedim bende . saat 7 de kahvaltimi yaptim. iki dilim ekmek salamli , bir bardak taze sikilmis portakal suyu esliginde. öglene , etli taze fasulye yanina bulgur pilavi pisirecegim, aksamada tavuk ve salata yemeyi planladim. planimi sabahtan yapinca iyi oluyor. pazartesiye kadar 1 kilo versek cok güzel olur insallah. dün sabah kahvaltisi haricinde ekmek yemedim, bugünde öyle olacak, ama öglen bulgur pilavindan bir kac kasik alirim. cokd fazl birden kalori kisitlamasi yapmak istemiyorum, simdiden cok kisarsak ilerde kilo vermemiz durdugunda ne yapariz degilmi. bir 3-4 kilo verdikten sonrada spora baslamayi düsünüyorum.

Canım, amacım herkese faydalı olabilmek, eğer faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana. Sevgili sevgi-liebe'nin sayesinde de sizlerle tanıştım. Çok teşekkür ediyorum her şey için. Meyve sıkacağını indirmene bayıldım. Ben de bir ay önce hediye aldım.. Her şey yolunda gidecek ve sen de dilediğin kiloya ineceksin. Paylaşımlarım devam edecek ta ki hepimiz ince belli olana kadar.ii

Canım, önemli olan hep birlikte ve burada olmamız, paylaşmaya devam Elli yaş nedir k, genceciksin maşallah

Ne demek asıl ben teşekkür ederim gurbetcicegi, yerim senin oğluşunu benn Alkali diyet demiyorum ben artık ona, "yaşam sevinci ve sağlıklı yaşam" Bu arada ben de akrep burcuyum, demek ki sonuçlarımız benzer derecede mutluluk verecek . Takişpte olacağım...
Ellerine sağlık

Canım benim ne demek

Kizlar canip salep cekiyo iciyim mi yoksa icmiyim mi diyete uygun mu

Kesinlikle keçi sütünden değilse içme canım

Evet hızlandırdığını düşünüyorum CLA 'nın. günde 2 adet aldım, sabah ve akşam olmak üzere. Kitapta dr hanım akşam acıkmıyorsanız yemeyin diyor ve ben de bazı akşamlar hiç yemiyorum, kereviz de olur ve eğer kazınırsa midem yine kitapta dediği gibi salatalık yiyorum ve su içiyorum. Akşam eğer çok acıkırsan yeşillik ve su ideal! Ben almıyorum aslında eşim alıyor bütün büyük marketlerde var, askeriyeden de alıyor bazen glutensiz unu. Halk ekmekte var salı günleri ama çok erkenden tükeniyor, bir de kızılay da var.. Bu arada Ankara'da mısın? Aaa çok sevindim, Ankara'da olmana, belli mi olur belki birlikte beyaz çay içeriz

Derindenizlerden paylaşımın için teşekkürler....
Nilufer akşam yemeği yemedim şu anda acıktım fakat bir şey yemek istemiyorum, nasıl bastırırım.

Akşam eğer çok acıkırsan yeşillik ve su ideal!

Kahvaltı menüsüne bayıldımmm

Öğle yemeğimi unutmadan yazayım, sonra hepsini toparlarım..
1 tabak etli kuru jasulye
1 kase havuçlu -turp salatası
10 yane acı biber turşusu
1 kuru soğan

Ohhh yarasın, harika olmuşşş

Canım benim çok yazmışsın ve merak etmişsin, teşekkür ederim çok iyiyim, eşim izinliydi yıllık izni, aslında dışarıda olacaktık ama internet bağlantısı ve elektrikler günlerce terketti bizi, bir gitti bir geldi, malum kış elince sokakları kazmaya başlıyorlar ya, şu an bizim caddeyi kazıyorlar . Erken kalkıp merakımdan hemen bakıp yazıyorum umarım bugün de gitmez net :44:...

Buradayıım İnternet ve elektrik maduruyum.

Hayırlısı olsun canım, başlamışsın, menüne bayıldım, sadece bütün meyvelerin çaylarını değilde bütün otların çayını tercih etmemiz gerekiyor, meyvelerin şekeri yüzünden... Hadi bakalım hayırlısı, karabuğdayı şu an hatırlayamadım ama kitaba bakıp tekrar yazarım buradan canım. Sevgiler

Beş gün de 2 2 kilo çok güzel bir sonuç canım, tebrik ederim, nasıl oluştu bu sonuç? Canımız tatlı çekerse diye insülin'i çalıştırmamak adına öğle yemeğinden önce çok az su ile bir çay kaşığı tarçını karıştırıp içebilir daha sonra yemek yiyebilirsin. Sevgiler.

Menüye bayıldım, sanırım türk kahvesini kaçamak olarak değerlendireceğim bende bazen yapıyorum ama arkasından baya bir alkali su tüketiyorum ve alkali suyla yapıyorum. Sebze sularına ba yıl dımm, ben de içiyorum limon ilavesiyle harika oluyor!

Afiyet olsun canım.akşam yediklerim:
akşam:
ton balıklı yeşil salata
1 bardak sebze suyu

Ben de bu akşam yine balık yiyeceğim canım, senin sayende, sabah sabah canım çekti :131:

Hadi hayırlısı arkadaşlar, umarım gözümden bir şey kaçmamıştır, sevgili sevgi-liebe çok teşekkür ederim, merak etmene sevindim ve aynı zamanda da üzüldüm . o kadar güzel gidiyorsun ki hadi bakalım bu arada ben de acayip inceldim Öpüyorum herkesi. İnşallah bugün elektrik ve internette sorun olmaz, aksi halde buralarda olacağım. Sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…