- 19 Kasım 2012
- 303
- 6
- 66
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.181
Canım sen kendini daha iyi tanıyorsun. MAŞALLAH diyorum sana kaçamaksız günün için.Beraber başaracağız inş. ,EKMEK BUĞÜN BEN EVDEKİ MALZEMELERLE GLUTENSİZİ DENEYECEĞİM . o ZAMAN AKŞAMDA YENEBİLİYOR ,GÜZEL OLURSA TARİFİNİ YAZAYIM SİZDE YAPIN.Caps lock u gene açık unutmuşum ,kusura bakmayın.Karbonatlı su aksine şişkinliği alır ,ya üşüttün ya da başka birşey yaptı.sevgi ablacigim malesef keci ve koyun peynirlerini denedim ama yiyemedim. yogurdada bayilirim. bunlari hayatimdan cikaramam. biliyorum alkali diyete pek uygun degil ama , ben tam olarak bir diyete bagli olmak istemiyorum, alkali diyetin alkali suyunu, sebze suyunu, et yemeklerinin yanind en az 3 kati kadar salata yenmesi okey, ama bu yogurt ve peynir pek bana uymadi. bunun yaninda pirasayi kiymayla kavurdum susuz ve pirincsiz, bol acili. birde bu gün 2 ögün emek yedim, saat 4 gibi ögleyle aksami birlestirdim. o yüzden pirasa ve yogurdun aninaa bir diimde ekmek yedim , erken yedigim iin birsey olmaz diye düsündüm, eger o bir dilim ekmegi yemeseydim belkide bu saatlere kadar gereksiz kacamaklar yapabiirdim, ama cok sükürki bugünüm cok basarili gecti, sifir kacamakla günü tamamladim. ama 2,5 litre alkali su ictim. yalniz midemde biraz yanma hissediyorum, bu karbonatli sudan olabilirmi acaba, bilemedim, birazda bas agrim var , o da diyetimin ilk günlerinde hep olur, birazdan yatacagim sabah görüsürüz, sevgi abl kendini ölmeyi unutma, bende inaniyorum bu kez basaracagiz....
Çok güzel bir bilgi vermişsin ,teşekkür ederim. Diyetin nasıl gidiyor, kaç kilo verdin?Selam arkadaşlar
Çiğ bademide unutmayın.Açlık hissettiğinizde bir avuç yiyebilirsiniz.Çiğ bademle ilgili Alkali Diyet sitesinde şöyle bir yazı var
100 gr bademin kalorisini biliyor musunuz?
Çiğ hali 575 kalori. Kavrulmuş hali 597 kalori. Aralarında sadece 22 kalori fark var zannediyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz. Çünkü çiğ badem kendi yağını paralayacak lipaz enzimine Size sağlarken, kavrulmuş bademde 1 gram bile yoktur. Dolayısıyla kavrulmuş halini harcamak için ekstra efor sarf etmek zorundasınız. Protein, vitamin, enzim ve minerallerinin de zarar görmüş olması da cabası.
Sayfanız ne güzelll :))) bir selam vereyim istedim :)
Gurbetçiçeğine de sevgiler :)
gurbetçiçeği inek yoğurdunu ve peynirini hayatından çıkarman zor anlaşılan.Sana tavsiyem onları yediğin zaman yanına yediğin çiğ yeşillik miktarını artır.Tabağında orantı kurmayı başarırsan asitlenmenin zararlarından kurtulmuş olursun.%20 asitli yiyecekler,%80 alkali yiyecekler.Bunu sağladınmı hem zayıflarsın hem asitlenmekten kurtulursun hemde sevdiğin yiyeceklerden mahrum kalmamış olursun.Ve sebze suyu.Bunu hayatına geçirirsen asitlenmekten daha çabuk kurtulursun
Sayfanız ne güzelll :))) bir selam vereyim istedim :)
Gurbetçiçeğine de sevgiler :)
canim hosgeldin , gercekten sayfamiz bir harika, arkadaslarimizla hepimiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz, hepberaber birseyler yapmaya calisiyoruz. birkac gün sayfani ziyaret ettim, göremeyince, dedim galiba sayfayi kapatti. simdi seni burda görünce cok sevindim. herzaman gel , bence burdan devam et, inan burdan ayrilamayacaksin öpüyorum cok.......
Afiyet olsun canım, menün çok güzel.Bu sefer olacak inşAllah.Üç öğün yap bencede, yoksa insan acıkıyor.Karabuğday unundan ekmek , krep yapabilirsin.Tuzlu kek yapabilirsin, tatlı da olabilir ama kilo verme aşamasında pek tavsiye etmem. Bence un kullanman gereken yerlerde kullanabilirsin, b,l,yorsun ,alkali bir besin.Burada bulması zor çokta pahalı. Ben mesela bugün ekmek yapacaktım ,sonradan vazgeçtim. Bir iiki tane patatesi haşlayıp ezecektim, aynı miktar karabuğdayıda ıslayıp ya rondodan geçirecektim. İçine maya, pirinç ve mısır unu ialava edipyoğurulmadan yapılan ekmek tarifi varya nette onun gibi dediğim malzemelerle yapıp yarın pişirecektim. EVDE ÇAVDAR EKMEĞİ VAR ÖNCE ONUN BİTMESİNİ BEKLEMEYİ UYGUN BULDUM. Deneyince tam malzemeleri ve tadını sizinle paylaşırım. Glutensiz unda çok pahalı, aslında halk ekmeğin varmış ama bize iki vasıta uzaklıkta.arkadaslar ada ben kahvaltimi yazayim, öglenle aksamida bir azayim, yoksa unuturum felan. sabah kalkinca 2 bardak karbonatli su, kahvaltida, 1 avokado, 2 yumurta, kücük kirmizi sogan ve 2 cevizle, bol limonlu avakado salatasi yedim, cok güzeldi tavsiye ederim. yaninda portakalli bitki cayi ve iki ince dilim karabugday ekmegi yedim. bugün üc ögün yerim, iki ögün biraz zorladi. karabugday ununuda buldum ama tariflerini bilmiyorum, onunla neler yapabilirim bilen varsa yarddinci olursa sevinirim. alisverise gitmem lazim ben kacayim, ögleden sonr görüsürüz öpüldünüz...
Canım içtiğin şeylere tarçın çubuğunu dene , tatlı isteğini yok eder.Hoşbulduuuk :)) yoo kapatmadım sayfayı..görenler faydalansın isterim.. Benim rejim iyi gidiyor...5 günde 2 kilo verdim :) canım hiç tatlı çekmiyor ki en büyük sorunum o benim. Günde 2 kere tek şekerli az sütlü nescafe içiyorum.o bastırıyor bayağı :)) metaboılizmayı da çalıştırıyor :)
Canım hayırlısıyla taşınmayı vr oyurmayı nasip etsin.Beyaz çayı 3 kere demleyebiliyorsun. 1. de 6 dakika,2. 9 dakika 3. de 11 dakika demlendiriyorsun.Merhaba arkadaşlar,sonunda girebildimoğlum okula gittikten sonra,eşimle birlikte eve gittik.15 ocak akadar taşınmış oluruz inşAllah Bugün 1000 kere ip atladım,1 saat da yürüdüm Bende beyaz çay aldım ,yarın demlerim,bugün yeşil çay demlemiştim...Sevgiler
Afiyet olsun canım, güzel uyur İNŞALLAH..Bugün gözüm sizleri aradı.Kıslarrrrrr, ilk keçi sütümü dün akşam buldum.Biraz tuzlu ama"1lt si 6.75 TL." Markası baltalı. İzmir Seferihisar ın bir köyünde üretiliyormuş.İlk keçi yoğurdu deneyimi bu gün yapmış bulunuyorum. Keçi yoğurdum olmadığı için inek yoğurduyla mayaladım. İnşallah yoğurdum güzelce tutar.Hala bekliyorum 3 saati var.
menümü yazayim sabahi yazmistim. öglen tavuk, salata, bir bardak ayran . ara ögün pomelo ( türkiyede adi aynimi bilmiyorum ama greyfurta benzeyen bir meyve ) BIR AVUC AYCEKIRDEGI. aksamda pirasa emegi ve yogurt kizlar hepsi bu yatana kadar sadece su ve bitki cayi. hepsiyesil arkadsim bende merak ettim. kendi diyetinlemi verdin 2 kiloyu. eger öyleyse burayada yazarmisin rica etsem. 5 günde süper bir sonuc. tebrik ederim. sevgi ablacigim sende cok güzel gidiorsun masallah. menün gayet güzel. dallidacim sanada kolay gelsin bu aralar yogunsun. ona ragmen ip atlamissin, yürümüssün bravo sana . kizlar hic birseyin bahanesi yok, isteyince hersey oluyor.
Canım hayırlısıyla taşınmayı vr oyurmayı nasip etsin.Beyaz çayı 3 kere demleyebiliyorsun. 1. de 6 dakika,2. 9 dakika 3. de 11 dakika demlendiriyorsun.
Teşekkür ederim Sevgi abla.Çayı aynen dediğin gibi demleyeceğim
menümü yazayim sabahi yazmistim. öglen tavuk, salata, bir bardak ayran . ara ögün pomelo ( türkiyede adi aynimi bilmiyorum ama greyfurta benzeyen bir meyve ) BIR AVUC AYCEKIRDEGI. aksamda pirasa emegi ve yogurt kizlar hepsi bu yatana kadar sadece su ve bitki cayi. hepsiyesil arkadsim bende merak ettim. kendi diyetinlemi verdin 2 kiloyu. eger öyleyse burayada yazarmisin rica etsem. 5 günde süper bir sonuc. tebrik ederim. sevgi ablacigim sende cok güzel gidiorsun masallah. menün gayet güzel. dallidacim sanada kolay gelsin bu aralar yogunsun. ona ragmen ip atlamissin, yürümüssün bravo sana . kizlar hic birseyin bahanesi yok, isteyince hersey oluyor.
Teşekkür ederim canım,evet taşınacağım için bu aralar biraz yoğunumelimden geldikçe sporumu aksatmamaya çalışıyorum.Hep 1 adım ileri,2 adım geri gittim.Bu sefer olsun inşAllah Sende çok iyi gidiyorsun,maşAllah hiç kaçamağın yok
Afiyet olsun canım.akşam yediklerim:
akşam:
ton balıklı yeşil salata
1 bardak sebze suyu
Afiyet olsun,süpersinBu sefer olacak
Keçi sütü alacakların dikkatine !
** Sağlık Bakanlığı sahtekarlık yapan 25 gıda firmasını açıkladı biliyorsunuz. Bu firmaların içinde Migros mağazalarında da satılan " KAY marka keçi sütü" de çıktı. İçinde keçi sütü yokmuş. İnek sütünü keçi sütü diye satmışlar.
Canım hayırlısıyla taşınmayı vr oyurmayı nasip etsin.Beyaz çayı 3 kere demleyebiliyorsun. 1. de 6 dakika,2. 9 dakika 3. de 11 dakika demlendiriyorsun.
Afiyet olsun canım, güzel uyur İNŞALLAH..Bugün gözüm sizleri aradı.
Afiyet olsun canım, güzel uyur İNŞALLAH..Bugün gözüm sizleri aradı.
Uyarı için teşekkür ederimmaalesef ben bir kaç kere bu sütten almıştım
nilüfer ve derindenizlerden paylasimlariniz icin cok tsk,ler. gercekten altin degerinde bilgiler. nilüfercim ben senin sayfanida ara sira ziyaret ediyorum, ordanda güzel bilgiler edindim. bende kati meyve sikacagimi indirdim catiya kaldirmistim. kendime salata yapmaya erindigim zaman sebze suyu yapacagim. suyuma bugün karbonat ekleyip ictim. pazartesi tam olarak baslamayi düsünüyorum. sevgi ablacigim baslamis bile. menün harika sevgi abla. dallidacigim oglunun dersleriyle ilgileniyormussun kolay gelsin canim, zannedersem sen ayda bir tartilacaksin, nasil sabredeceksin, ben dayanamam sahsen. incelme hissediyormusun azcikda olsa. ben pztesi baslayacagim, yarin oglumun dogum günü var, yarinda oglumun pastasindan yiyecegim, sonra baslayacagim inllah, ilk haftayi biraz siki tutup mideyi kücültmek lazim.
NİLUFER,DERİNDENİZDEN çok çok teşekkürler.....Emeğinize sağlık, desteğiniz ve paylaşımlarınız için sağolun.Kiloları bir vereyim günlüğe yazan herkese ayrı ayrı dua edeceğim.
DALİDAM ayın başını sabırsızlıkla bekliyorum, bu iradeyle başaracaksın.AH yüklemeyi bilsem yeni yeni bilğiler araştıracağım bende katkı da bulunacağım AMA 50 DEN SONRA TEKNOLOJİYLE TANIŞINCA BÖYLE OLUYOR.
GURBETİM oğlunun doğum günü kutlu olsun,ALLAH hayırlı, sağlıklı,mutlu,huzurlu,başarılı uzn ömürler versin,bahtı açık olsun.Nice doğum günlerini anne ve babasıyla kutlamayı nasip etsin.Bizim içinde doğum gününü kutla. Pazartesi seni bekliyorum,bu defa birbirimize dayanarak arkadaşlarımızın kontrol vr desteğiyle İNŞALLAH kiloları vereceğiz.
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.......
dogum günü pastasi, ve tebrikler icin cok tesekkür ederim arkadasar. pastayi ogluma gösterdim, bu senin icinmis oglum edim inanmadi, sonra cok sevindi. arkadaslar ya siz hic gitmeyin burdan birakmayin bizi ya ne kadar faydali bilgilerle bizi dahada heyecanlandiriyorsunuz, bu alkali diyete. ögrendikce dahada mantikli geliyor banada. keske sizler gibi iradeli olsamda devam edebilsem, aslind akrep burcuyum, kafaya koydugumu yaparim, ama neden bu diyet konusunda istikrar saglayamiyorum, kendi kendime hayret ediyorum. neyse pztesi sizlerinde destegiyle iyi bir baslangic yapacagim insallah. kizlar 21 aralik yaklasiyor neler düsünüyorsunuz bu konuda
Ellerine sağlık
Kizlar canip salep cekiyo iciyim mi yoksa icmiyim mi diyete uygun mu
Merhaba Nilufer kilo vermende CLA nın hızlandırdığını düşünüyormusun?Günde kaç adet aldın?Akşam yemeğinde ne yiyeceğimi şaşırıyorum, gerçi bugün canım istemiyor,çok acıkırsam kereviz dilimlerini elma gibi yiyeceğim.Glutensiz makarnayı nereden alıyorsun, biliyorsun ben de Ankara'dayım.Ben glutensiz ekmekte bulamadım.cevaplarsan sevinirim...
Derindenizlerden paylaşımın için teşekkürler....
Nilufer akşam yemeği yemedim şu anda acıktım fakat bir şey yemek istemiyorum, nasıl bastırırım.
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Bugün tartıdım:87kg geldim . Bakalım haftaya ne kadar olacağım.Sabah çocuklardan sonra ütümü bitirdim, kahvaltımı yaptım.
önce:1 bardak alkali su 1 çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın karışımı
Kahvaltı:
lor peyniri
Tere, nane , roka,maydonoz,dereotu,soğan
1domates
1 yeşil biber, limon rendesi,sızma zeytinyağı,deniz tuzu ile yapılmış salata
1,5 dilim çavdar ekmeği
2 bardak beyaz çay
Arkadaşlar bugün hiç biriniz ortalıkta yok,nerelerdesiniz?Soğukta kalkamadınız galiba.
Gurbetim bugün başlıyor musun?
Öğle yemeğimi unutmadan yazayım, sonra hepsini toparlarım..
1 tabak etli kuru jasulye
1 kase havuçlu -turp salatası
10 yane acı biber turşusu
1 kuru soğan
Kolay gelsin destekle vereceğiz canım.1 yumurta ve 4 yumurta akına aynı anda izin veriyor,sarılarlada çocuklara krep yapabiliriz. Canım lor veya RİCOTTO PEYNİRİ ORADA VARDIR, ONLARDAN YİYEBİLİRSİN,DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Afiyet olsun canım.Daha önce 87,5 tim fakat iki gün önce tartılmadığım için ve iki haftadırda tartılmadığım için ne zaman verdim bilmiyorum.
Önerilerini dikkate alacağım canım.Dün daha başlangıçta kaçamak yapıp sonra iki öğün yapmam hataydı, hafif bir şeyler yiyebilirdim.Yumurtayı görmüştüm ama sabah yediğim için yemek istemedim.
Niluferi merak ediyorum,İNŞALLAH hasta felan değildir.
BuradayıımCanım sen kendini daha iyi tanıyorsun. MAŞALLAH diyorum sana kaçamaksız günün için.Beraber başaracağız inş. ,EKMEK BUĞÜN BEN EVDEKİ MALZEMELERLE GLUTENSİZİ DENEYECEĞİM . o ZAMAN AKŞAMDA YENEBİLİYOR ,GÜZEL OLURSA TARİFİNİ YAZAYIM SİZDE YAPIN.Caps lock u gene açık unutmuşum ,kusura bakmayın.Karbonatlı su aksine şişkinliği alır ,ya üşüttün ya da başka birşey yaptı.
Çok güzel bir bilgi vermişsin ,teşekkür ederim. Diyetin nasıl gidiyor, kaç kilo verdin?
Hepyesil teşekkür ederiz canım, seni de bekleriz.
NİLUFER neredesin canım,inşAllah hasta değilsindir?
GULFUREN çocukların nasıl oldu, sen nasılsın?
SABAH AKALKINCA:
BARDAK ALKALİ SU VE İLAÇLARIM
KAHVALTIM:
havucu rendeledim ve sizma zeytinyağı ,limon ve lorla karıştırdım.
dilim kızarmış çavdar ekmeği
bardak beyaz çay
domates
arkadaslar ada ben kahvaltimi yazayim, öglenle aksamida bir azayim, yoksa unuturum felan. sabah kalkinca 2 bardak karbonatli su, kahvaltida, 1 avokado, 2 yumurta, kücük kirmizi sogan ve 2 cevizle, bol limonlu avakado salatasi yedim, cok güzeldi tavsiye ederim. yaninda portakalli bitki cayi ve iki ince dilim karabugday ekmegi yedim. bugün üc ögün yerim, iki ögün biraz zorladi. karabugday ununuda buldum ama tariflerini bilmiyorum, onunla neler yapabilirim bilen varsa yarddinci olursa sevinirim. alisverise gitmem lazim ben kacayim, ögleden sonr görüsürüz öpüldünüz...
Hoşbulduuuk :)) yoo kapatmadım sayfayı..görenler faydalansın isterim.. Benim rejim iyi gidiyor...5 günde 2 kilo verdim :) canım hiç tatlı çekmiyor ki en büyük sorunum o benim. Günde 2 kere tek şekerli az sütlü nescafe içiyorum.o bastırıyor bayağı :)) metaboılizmayı da çalıştırıyor :)
Afiyet olsun canım, menün çok güzel.Bu sefer olacak inşAllah.Üç öğün yap bencede, yoksa insan acıkıyor.Karabuğday unundan ekmek , krep yapabilirsin.Tuzlu kek yapabilirsin, tatlı da olabilir ama kilo verme aşamasında pek tavsiye etmem. Bence un kullanman gereken yerlerde kullanabilirsin, b,l,yorsun ,alkali bir besin.Burada bulması zor çokta pahalı. Ben mesela bugün ekmek yapacaktım ,sonradan vazgeçtim. Bir iiki tane patatesi haşlayıp ezecektim, aynı miktar karabuğdayıda ıslayıp ya rondodan geçirecektim. İçine maya, pirinç ve mısır unu ialava edipyoğurulmadan yapılan ekmek tarifi varya nette onun gibi dediğim malzemelerle yapıp yarın pişirecektim. EVDE ÇAVDAR EKMEĞİ VAR ÖNCE ONUN BİTMESİNİ BEKLEMEYİ UYGUN BULDUM. Deneyince tam malzemeleri ve tadını sizinle paylaşırım. Glutensiz unda çok pahalı, aslında halk ekmeğin varmış ama bize iki vasıta uzaklıkta.
Canım içtiğin şeylere tarçın çubuğunu dene , tatlı isteğini yok eder.
5 günde 2 kiloyu nasıl verdin?
Öğle yemeğimi de yazayım:
Ara:
gün kurusu
1 fincan Türk kahvesi
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
mevsim salata, turşu
Arkadaşlar turşuya izin varmı, kendim yaptım katkısız.
Sonunda katı meyve sıkacağımı açığa çıkardım. Biraz önce evde bulduğum tüm sebzelerin (kırmızı ve turuncu hariç) suyunu sıktım, yağ ilavesiyle içtim, gayet güzel tadı var. 1 bardakta limonlayıp akşama ayırdım. Bundan sonra düzenli içmeye çalişacağim.
Afiyet olsun canım.akşam yediklerim:
akşam:
ton balıklı yeşil salata
1 bardak sebze suyu
hepimize güzel ve hayirli bir gün olur insallah. bbugün kahvaltimi erken yaptim. cocuklara hazirlamistim fazla kalandan yedim bende . saat 7 de kahvaltimi yaptim. iki dilim ekmek salamli , bir bardak taze sikilmis portakal suyu esliginde. öglene , etli taze fasulye yanina bulgur pilavi pisirecegim, aksamada tavuk ve salata yemeyi planladim. planimi sabahtan yapinca iyi oluyor. pazartesiye kadar 1 kilo versek cok güzel olur insallah. dün sabah kahvaltisi haricinde ekmek yemedim, bugünde öyle olacak, ama öglen bulgur pilavindan bir kac kasik alirim. cokd fazl birden kalori kisitlamasi yapmak istemiyorum, simdiden cok kisarsak ilerde kilo vermemiz durdugunda ne yapariz degilmi. bir 3-4 kilo verdikten sonrada spora baslamayi düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?