- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.141
Hayırlı pazarlar arkadaşlar
Canım ben de Gülben ERGEN gibi Allah'ın takdirine göre yaşıyorum ,MAYA'lara göre değil.Gaybı ALLAH'tan başka kimse bilmez.Allah'ın Resulü bile kesin açıklamalardan kaçındı.Sanki kesin gibi açıklamalar beni korkutuyor. PSİKOLOJİSİ YERİNDE OLMAYAN İNSANLARI BAŞKA ŞEYLERE YÖNELTEBİLİR.dogum günü pastasi, ve tebrikler icin cok tesekkür ederim arkadasar. pastayi ogluma gösterdim, bu senin icinmis oglum edim inanmadi, sonra cok sevindi. arkadaslar ya siz hic gitmeyin burdan birakmayin bizi ya ne kadar faydali bilgilerle bizi dahada heyecanlandiriyorsunuz, bu alkali diyete. ögrendikce dahada mantikli geliyor banada. keske sizler gibi iradeli olsamda devam edebilsem, aslind akrep burcuyum, kafaya koydugumu yaparim, ama neden bu diyet konusunda istikrar saglayamiyorum, kendi kendime hayret ediyorum. neyse pztesi sizlerinde destegiyle iyi bir baslangic yapacagim insallah. kizlar 21 aralik yaklasiyor neler düsünüyorsunuz bu konuda
Sana da hayırlı pazarlar canım.
Sana da herkese de hayırlı pazarlar canım.
Canım ben de Gülben ERGEN gibi Allah'ın takdirine göre yaşıyorum ,MAYA'lara göre değil.Gaybı ALLAH'tan başka kimse bilmez.Allah'ın Resulü bile kesin açıklamalardan kaçındı.Sanki kesin gibi açıklamalar beni korkutuyor. PSİKOLOJİSİ YERİNDE OLMAYAN İNSANLARI BAŞKA ŞEYLERE YÖNELTEBİLİR.
.Sizlere ve diğer insanlara da hayırlı pazarlar.Allah mutlu, güzel , bereketli ve ileride güzel bir gün olarak hatırlayacağımız bir gün nasip etsin.
Sevgili Nilufer galiba kahvaltıma bakmak için girmiş, biraz geciktim,kusura bakma. Malum pazar biraz geç kalkılıyor , çocukları da dersaneye gönderdim ancak yeni vakit buldum.
kahvaltım:
1 domates
5 zeytin
1 salatalık
2 kaşık lor peyniri
dereotu
maydonoz
1 yeşil soğan
1/2 limon suyu
1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, karabiber, pulbiber
1 yeşil biber ile yapılmış salata
üstünü
1haşlanmış yumurtayla süsledim.
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 bardak beyaz çay( içimi çok lezzetli,tavsiye ederim)
Nilufer beyaz çaya baktın mı canım ne düşünüyorsun. Ayrıca bizde köyde halamın kendi elleriyle yaptığı tulum peynirine benzeyen (yağ oranı düşük) peynir var sence yenebilir mi?
Canım biz de bu sabah eşimle oohh geç bir kahvaltı yaptık, o bir hafta evde yıllık izni var,çok mutluyum, inanılmaz bir motive aracıdır kendisi
... menüne bayıldım. harikasın, harika, Sadece yumurta olayını şöyle izah edeyim, kitapta Dr hanım 4 yumurta akına bir adet yumurta sarısı diyor, asıl yememiz gereken yumurtanın akı! Bununla ilgili yazıyı tekrar okur ve buraya özetlerim canım. Bu arada peynir için kesinlikle hayır diyebiliyorum sadece, çünkü bastiçe asitlendiriyor vücudu ve kilo vermemizi engelliyor! Bizim Alkali diyette asıl amacımız vücudumuzu asitlerden arındırırken (ki bu kilo verirken oluyor) yeniden asitlenmemek. Yani vücudumuz alkali olmalı. Ama şunu belirtmek istiyorum, keçi koyun peyniri ve sütü içilebilir ve yenebilir diyor doktorumuz. Eğer evde bulunan sevgili halamızın peyniri keçi ya da koyun peyniri ise sorun yok.
Ben de senin sonuçlarını ve günlüğünde bulunan diğer arkadaşlarımızın sağlıklı olacaklarını bilmekten ötürü çoook mutluyum.
Sevgi abla,beyaz çayı nerden aldın?aktarlarda var mı?
Bence şekersiz keçi sütüyle içebilirsin.
Derindenizlerden paylaşımın için teşekkürler....
Nilufer akşam yemeği yemedim şu anda acıktım fakat bir şey yemek istemiyorum, nasıl bastırırım.
Derindenizlerden paylaşımın için çok teşekkürler..
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Bugün tartıdım:87kg geldim . Bakalım haftaya ne kadar olacağım.Sabah çocuklardan sonra ütümü bitirdim, kahvaltımı yaptım.
önce:1 bardak alkali su 1 çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın karışımı
Kahvaltı:
lor peyniri
Tere, nane , roka,maydonoz,dereotu,soğan
1domates
1 yeşil biber, limon rendesi,sızma zeytinyağı,deniz tuzu ile yapılmış salata
1,5 dilim çavdar ekmeği
2 bardak beyaz çay
Arkadaşlar bugün hiç biriniz ortalıkta yok,nerelerdesiniz?Soğukta kalkamadınız galiba.
Gurbetim bugün başlıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?