- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.221
kimse yokmuuu yardimmmm..... bu aksam aciktim seytan hep yanimda oglumda durmadan onu bu nu istiyor bugün doymadi bir türlü. sanki inada yapiyor. su ana kadar kacamagim yok ama her an olabilir, en iyisi gidip uyuyayim.
kimse yokmuuu yardimmmm..... bu aksam aciktim seytan hep yanimda oglumda durmadan onu bu nu istiyor bugün doymadi bir türlü. sanki inada yapiyor. su ana kadar kacamagim yok ama her an olabilir, en iyisi gidip uyuyayim.
Canım en iyisini yapmışsın, bende erken uyudum.Birazdan kahvaltımı yapıp , kursa gideceğim. Buğün uyansığımda içimde bir hüzün vardı, hayret.....Bazı geceler uykumda bile düşündüğümü hissediyorum, aslında uyuyorum ama beyin hiç durnuyor..........
Niluferim paylaşımların için teşekkürler...........
Dalidam sana da kolay gelsin.
Gurbetim bugün ben yokum
Hepinize her şeyin gçnjünüzce olacağı bir gün diliyorum......
Canım en iyisini yapmışsın, bende erken uyudum.Birazdan kahvaltımı yapıp , kursa gideceğim. Buğün uyansığımda içimde bir hüzün vardı, hayret.....Bazı geceler uykumda bile düşündüğümü hissediyorum, aslında uyuyorum ama beyin hiç durnuyor..........
Gurbetim bugün ben yokum
bugün bende erkenciyim arkadaslar, kahvaltimi yapiyorum, birazdan doktorda randevum var cikacagim, cikmadan kahvalti menümü yazayim birde selam vereyim istedim. menümde koca bir tabak salata icinde marul, roka, renkli biberler, havuc, salatalik, ve 2 haslanmis yumurta ile himalaya tuzu ve zeytinyagi, limonlu sosla yptigim bir salata ve bir fincan yesilcay. ekmek yok bu sabah cünkü ögleden sonra gezmeye gidecegiz bir kac arkadasla, o yüzden dengelemek adina sabah ekmegi yemeyecegim. orda illaki hamurisi tarzi seyler vardir ben tabagimi salatayla doldurup bir dilimde börekten alirim. bakalim dayanabilirsem aksamda yemem diye düsünüyorum bugün aksama kadar bende yokum , hepinize güzel bir gün diliyorum, simdilik hoscakalin....
Günaydın Derindenizlerden
GünaydınNilüfer
GünaydınUykumahmuru
GünaydınHepyeşil
Herkese iyi bir gün dilerim
bugün bende erkenciyim arkadaslar, kahvaltimi yapiyorum, birazdan doktorda randevum var cikacagim, cikmadan kahvalti menümü yazayim birde selam vereyim istedim. menümde koca bir tabak salata icinde marul, roka, renkli biberler, havuc, salatalik, ve 2 haslanmis yumurta ile himalaya tuzu ve zeytinyagi, limonlu sosla yptigim bir salata ve bir fincan yesilcay. ekmek yok bu sabah cünkü ögleden sonra gezmeye gidecegiz bir kac arkadasla, o yüzden dengelemek adina sabah ekmegi yemeyecegim. orda illaki hamurisi tarzi seyler vardir ben tabagimi salatayla doldurup bir dilimde börekten alirim. bakalim dayanabilirsem aksamda yemem diye düsünüyorum bugün aksama kadar bende yokum , hepinize güzel bir gün diliyorum, simdilik hoscakalin....
Gurbetim bugün ben yokum
Yine benİstanbulda kar yağıyor,3 saat orta tempoda yürüyüş yaptım karı çok seviyorum,ne yapim? yarın da okular tatil,oğlumla birlikte sokaklardayız artık
Bugünkü menüm dünkü ile aynı
Gurbetçiçeği,doktorun ne dedi?Herşey yolunda inşAllah
Sevgileeeer
"Sevgili Gurbetçiçeği",
"Menümde koca bir tabak salata icinde marul, roka, renkli biberler, havuc, salatalik, ve 2 haslanmis yumurta ile himalaya tuzu ve zeytinyagi, limonlu sosla yptigim bir salata ve bir fincan yesilcay. Ekmek yok bu sabah cünkü ögleden sonra gezmeye gidecegiz bir kac arkadasla..."
yazmışsın ya... Tek kelimeyle ba yıl dım. Harikasın! Bu kadar detaylı bir şekilde düşünüp yazman beni çok etkiledi. Tebrikler....
hayirli cumalar diliyorum hepinize, bu günde erkenciyim 5:30 da kalktim esimi gönderdim, sonra cocuklari derken , kahvaltim bu saate kaldi. geri yatmadim biraz islerim var. bugün yatak carsaflarini degistireyim dedim , makinaya attim, birazda yogun bir temizlik yapayim dedim. diger günlerde geri yatinca öglen uyaniyorum, islerimi yetistiremiyorum cocuklar gelmeden yemek yapiyorum derken trafik karisiyo. ben aslinda hep böyle erken kalkip islerimi ve yemegimi yapardim cocuklar gelene kadar. oh be özüme döndüm. dün gittigim arkadasi m kendisine buharli bir temizlik araci almisti, adina ne diyorsunuz türkceden bilmiyorum. süpürge gibi ayni su koyuyorsun buhar veiyo. halilari koltuklari , camlari, banyoyu. mutfagi hep temizliyor. ondan saagolsun banada almis, onu getirdim bugün hem temizlik yapayaim, hemde makinayi bir deneyim istiyorum. bana kolay gelsin demi....bu arada kahvaltida nemi yiyorum... iki dilim cavdar ekmegi arasina beyaz peynir ve domates ilaveli tost yaninda demleme yesil cay tarcinli, 4 yesil zeytin.
günaydin dallidacigim kari bende cok seviyorum 3 saat iyi yürümüssün donmadinmi... bugün bizim cocuklarinda okulaari tatil oluyor almanlarin weinachten lari oldugu icin bugün basliyor tatil, ocagin 5 ine kadar iki hafta tatil esimede tatil, firmalarda kapaniyor, anliyacagi cümbür cemaat evdeyiz diyecektimki , cocuklarim bu tatilde yatili kuran kursuna gidiyorlar.cumartesi oglum gidecek, pazarda kizim gidecek, anlaycagin yas var bizim evde... canim dün doktora gittim her sey cok iyiymis. hatta spora baslayabilirmiyim diye sordum baslayabilirsin dedi. pazartesi kiloma bir bakayim verebilmisimmi sonra bu hafta sporlada desteklemeyi düsünüyorum.artik dünkü misafirlik kacamagindan sonra bugün ve hafta sonunu siki tutmaliyim demi yani....beni düsündügün ve ilgilendigin icin cok sevindim tesekkür ederim arkadasim öpüyorum seni ve oglunu karin tadini cikarin bol bol gezin.....
tekrardan merhabalar arkadaslar... Allah sendende razi olsun hepimizin evlatlarini Allahim bagislasin. evet burda bizde kendi dinimizi yasamaya ve yasatmaya calisiyoruz. cocuklarimizida bu dogrultuda yetistirmeye calisiyoruz. elimden geldigince namazlarimi kilmaya calisiyorum, oruclarimi tutmaya calisiyorum, dörtdörtlük olamasada bir seyler yapmaya calisiyoruz Allahim kabul etsin insallah.buarada ara ögünümüde yazayim gene uydurmasyon birsey oldu. kendi yaptigim ev yogurduna yarim trabzon hurmasi dogradim, bir cay kasigida tarcin ekledim karistirdim. muhtesem oldu. ayrica yogurtta beni mükemmel tok tutuyor israrla tavsiye ediyorum. birazdan kizimla esimin calistigi firmaya gidecegiz. iki hafta staj yapacak tatilden sonra. onun icin esimin patronuda büroda calismasina izin vermis. kagitlarini götürecegiz. evet kar yagiyor bende cok seviyorum ama yola cikmak arabayla biraz zor. birde yollar uzun ve orman yolu olursa dahada zor. hayirlisiyla usul usul gidecegiz insallah
Günaydın canım.
Aşkolsun Ramaska rahatsızlık söz konusu değil,ayrıca biz Karataydan tanışıyoruz.Her zaman bekleriz ve memnun oluruz. Ben 15 gün felan kullandım, sonra yavaş yavaş midemde hazımsızlık başladı bıraktım.
Derinciğim ne güzel bilgiler paylaşıyorsun MAŞALLAH.Teşekkür ederim paylaşımların için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?