- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.201
Günaydın arkadaşlar
Canım turşu meselesini unutmuşsun.Arkadaşlar birbirini merak eder değil mi canım?İyisin ya boşver.....Canım, amacım herkese faydalı olabilmek, eğer faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana. Sevgili sevgi-liebe'nin sayesinde de sizlerle tanıştım. Çok teşekkür ediyorum her şey için. Meyve sıkacağını indirmene bayıldım. Ben de bir ay önce hediye aldım.. Her şey yolunda gidecek ve sen de dilediğin kiloya ineceksin. Paylaşımlarım devam edecek ta ki hepimiz ince belli olana kadar.ii
İNŞALALLAH canım. Meyve sıkacağını güle güle kullan.
Canım, önemli olan hep birlikte ve burada olmamız, paylaşmaya devamElli yaş nedir k, genceciksin maşallah
Aynen dediğin gibi.Teşekkür ederim.
Ne demek asıl ben teşekkür ederim gurbetcicegi, yerim senin oğluşunu bennAlkali diyet demiyorum ben artık ona, "yaşam sevinci ve sağlıklı yaşam" Bu arada ben de akrep burcuyum, demek ki sonuçlarımız benzer derecede mutluluk verecek . Takişpte olacağım...
Benimde eşim akrep. Haklısın vucudumda değişimleri hissetmeye başladım.
Canım benim ne demek
Kesinlikle keçi sütünden değilse içme canım
Gerçek keçi sütünden bulmak çok zor.
Evet hızlandırdığını düşünüyorum CLA 'nın. günde 2 adet aldım, sabah ve akşam olmak üzere. Kitapta dr hanım akşam acıkmıyorsanız yemeyin diyor ve ben de bazı akşamlar hiç yemiyorum, kereviz de olur ve eğer kazınırsa midem yine kitapta dediği gibi salatalık yiyorum ve su içiyorum. Akşam eğer çok acıkırsan yeşillik ve su ideal! Ben almıyorum aslında eşim alıyor bütün büyük marketlerde var, askeriyeden de alıyor bazen glutensiz unu. Halk ekmekte var salı günleri ama çok erkenden tükeniyor, bir de kızılay da var.. Bu arada Ankara'da mısın? Aaa çok sevindim, Ankara'da olmana, belli mi olur belki birlikte beyaz çay içeriz
Evet Ankara!dayım.Neden olmasın ,kiloları verişimizi kutlarız.Kızılayda ekmek bayindemi satılıyor, Güven Park'ın oradaki.
Akşam eğer çok acıkırsan yeşillik ve su ideal!
İNŞALLAH bundan sonra uygulayacağım.Bak bilgisayar kullanmayı bilmediğimi buradanda anlayabilirsin, hangi tuşa bastıysam yazıların arasını açtım
Kahvaltı menüsüne bayıldımmm
Ohhh yarasın, harika olmuşşş
Canım benim çok yazmışsın ve merak etmişsin, teşekkür ederim çok iyiyim, eşim izinliydi yıllık izni, aslında dışarıda olacaktık ama internet bağlantısı ve elektrikler günlerce terketti bizi, bir gitti bir geldi, malum kış elince sokakları kazmaya başlıyorlar ya, şu an bizim caddeyi kazıyorlar. Erken kalkıp merakımdan hemen bakıp yazıyorum umarım bugün de gitmez net :44:...
Gerçekten çok merak ettim, şükür önemli bir şey yok.Metro inşaatının geçtiği güzergahtamı oturuyorsun? Neyse can sağlığı olsun, gerisi hallolur.
Buradayıımİnternet ve elektrik maduruyum.
Bir iki güne kadar hallolur inş.
Hayırlısı olsun canım, başlamışsın, menüne bayıldım, sadece bütün meyvelerin çaylarını değilde bütün otların çayını tercih etmemiz gerekiyor, meyvelerin şekeri yüzünden... Hadi bakalım hayırlısı, karabuğdayı şu an hatırlayamadım ama kitaba bakıp tekrar yazarım buradan canım. Sevgiler
Karabuğdayı glutensiz olduğu ve çok protein içerdiği için hoca tavsiye ediyor canım.Kitabın sonlarına doğru.
Beş gün de 2 2 kilo çok güzel bir sonuç canım, tebrik ederim, nasıl oluştu bu sonuç? Canımız tatlı çekerse diye insülin'i çalıştırmamak adına öğle yemeğinden önce çok az su ile bir çay kaşığı tarçını karıştırıp içebilir daha sonra yemek yiyebilirsin. Sevgiler.
Menüye bayıldım, sanırım türk kahvesini kaçamak olarak değerlendireceğim bende bazen yapıyorumama arkasından baya bir alkali su tüketiyorum ve alkali suyla yapıyorum. Sebze sularına ba yıl dımm, ben de içiyorum limon ilavesiyle harika oluyor!
Türk kahvesi alkali 2 bardak suyla içilebileceğini söylüyor yanlış hatırlamıyorsam.Ben zaten şekersiz içerim.
Ben de bu akşam yine balık yiyeceğimcanım, senin sayende, sabah sabah canım çekti :131:
Afiyet olsun canım, akşam menü bana göre değildi, mecburiyetten öyle bir çare buldum.
Hadi hayırlısı arkadaşlar, umarım gözümden bir şey kaçmamıştır, sevgili sevgi-liebe çok teşekkür ederim, merak etmene sevindim ve aynı zamanda da üzüldüm. o kadar güzel gidiyorsun ki hadi bakalım bu arada ben de acayip inceldim Öpüyorum herkesi. İnşallah bugün elektrik ve internette sorun olmaz, aksi halde buralarda olacağım. Sevgiler...
Haklısın canım, menülerin gayet güzel, Maşallah bu sefer güzel gidiyorsun.hepimize güzel ve hayirli bir gün olur insallah. bbugün kahvaltimi erken yaptim. cocuklara hazirlamistim fazla kalandan yedim bende . saat 7 de kahvaltimi yaptim. iki dilim ekmek salamli , bir bardak taze sikilmis portakal suyu esliginde. öglene , etli taze fasulye yanina bulgur pilavi pisirecegim, aksamada tavuk ve salata yemeyi planladim. planimi sabahtan yapinca iyi oluyor. pazartesiye kadar 1 kilo versek cok güzel olur insallah. dün sabah kahvaltisi haricinde ekmek yemedim, bugünde öyle olacak, ama öglen bulgur pilavindan bir kac kasik alirim. cokd fazl birden kalori kisitlamasi yapmak istemiyorum, simdiden cok kisarsak ilerde kilo vermemiz durdugunda ne yapariz degilmi. bir 3-4 kilo verdikten sonrada spora baslamayi düsünüyorum.
Günaydın arkadaşlar
canim oncelikle gunaydin...ins.istedigin kiloya ulasirsin.birsey sormak istiyorum.daha once pirincyutarak zayiflama topigine yazmissin.merak ettim.hala yapiyormusun...veya ne kadar denedin....faydasi oldumu....rahatsiz ettiysem kusura bakma....
Sana da canım .
Günaydın canım.Günaydın arkadaşlar
Aşkolsun Ramaska rahatsızlık söz konusu değil,ayrıca biz Karataydan tanışıyoruz.Her zaman bekleriz ve memnun oluruz. Ben 15 gün felan kullandım, sonra yavaş yavaş midemde hazımsızlık başladı bıraktım.canim oncelikle gunaydin...ins.istedigin kiloya ulasirsin.birsey sormak istiyorum.daha once pirincyutarak zayiflama topigine yazmissin.merak ettim.hala yapiyormusun...veya ne kadar denedin....faydasi oldumu....rahatsiz ettiysem kusura bakma....
İzleyin arkadaşlar ;
Kolanın Zararları - YouTube
Coca-cola normalde temel tatlandırıcı olarak şeker yerine yüksek früktozlu mısır şurubu kullanır. Çünkü ABD'de mısır teşvikleri ve şeker ithal tarifeleri YFMS'yi oldukça ucuz hale getirir ki şekerpancarından şeker zaten zararlı iken mısır şurubu bomba etkisi yapar (Artı GDO lu ).Bir kutu kolada neredeyse 15 küpe eşdeğer şeker var hemde mısır şurubu şekeri..Ayrıca bağımlılık yapar ve kanserojen olduğu kanıtlanmıştır.
1 bardak kola bize neler yapıyor?
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.
Ne demek asıl ben teşekkür ederim gurbetcicegi, yerim senin oğluşunu bennAlkali diyet demiyorum ben artık ona, "yaşam sevinci ve sağlıklı yaşam" Bu arada ben de akrep burcuyum, demek ki sonuçlarımız benzer derecede mutluluk verecek . Takişpte olacağım...
Günaydın canım.
Aşkolsun Ramaska rahatsızlık söz konusu değil,ayrıca biz Karataydan tanışıyoruz.Her zaman bekleriz ve memnun oluruz. Ben 15 gün felan kullandım, sonra yavaş yavaş midemde hazımsızlık başladı bıraktım.
Derinciğim ne güzel bilgiler paylaşıyorsun MAŞALLAH.Teşekkür ederim paylaşımların için.
canim cok sagol tesekkurler cvpladigin icin merak etmistim.....
canim bu arada kac kilo verdin.ins.biran once istedigin kiloya ulasirsin...
Tekrar merhaba1 saat yürüdüm geldim veeeeee sular kesildi
Sabah:2 dilim ekmek,2 kkpeynir,4 zeytin,domates,salata
Ara:1 elma,1/2 bardak kefir
Öğlen:tavuk,salata,yoğurt
Ara:2 küçük elma,1 bardak süt
Akşam:1 kase mercimek çorbası,8 yemek kaşığı z.yağlı patlıcan,1 bardak yoğurt..
şimdilik 400 kere ip atladım,yatana kadar 1000 olur herhalde
Sevgi abla,bugün beyaz çay içtim,bende beğendim:13:dönüşümlü olarak içmeye düşünüyorum,bir gün yeşil çay,bir gün beyaz çay..günde de en az 2 litre su içiyorum...
Derindenizlerden,paylaşımların yine süper
Rica ederim canım.
Sevgi abla,bugün beyaz çay içtim,bende beğendim:13:dönüşümlü olarak içmeye düşünüyorum,bir gün yeşil çay,bir gün beyaz çay..günde de en az 2 litre su içiyorum...
Nilüfer,hoş geldinsenin elektriğin yok,benim de suyum kesik:18:
Gurbetçiçeği,güzel bir başlangıç yaptın,tebrikler
Ramaska yuttuğum sırada çok aman aman tartıda bir oynama hissetmedim, sadece iştahımın azaldığını hissetmiştim.
Bugünkü kahvaltımıda yazayım:
2 dilim ekmekten beyaz peynirli(loru buzluktzn çıkarmayı unutmuşum) ve domatesli yağsız tost
Marulun göbek yaprakları
2 bardak beyaz çay
Nilufer beyaz çayı araştırdın mı?Ben akşamları ne yiyeceğimi çok şaşırıyorum, sen neler yiyorsun ,evde yaptığın yemeklerden yiyormusun?
Bulgur tüketiyormusun?
Dalida'cığım afiyet olsun..Beyaz çayı beğenmene sevindim, çok yumuşak bir içimi var.Netten araştırdın mı?Daha önce sana bahsettiğim Dr sitesinde yeni yıldan sonra bir zayıflama gurubu başlatıyor,ilğilenirsen....
Bende yediklerimi yazayım.
sabah:
beyaz peynirli-domatesli iki dilim çavdar ekmeğinden tost
marul yapraklari
2 bardak beyaz çay
öğle:
1 tabak barbunya
4 adet köfte
kırmızı lahana salatası
1 tane nar
1 bardak sebze suyu(roka tere,maydonoz,limon,kırmızı lahana, marul, ıspanak,brokoli)
Akşam :
soganlı et yahnisi
bol salata
1 bardak sebze suyu
olacak inş.
Nilufer eğer yakında oturuyorsan , bahçelievler 7 caddede, gökkuşagı satış yerinde halk ekmeğin glutensiz ekmeği günlük satılıyormuş,bana uzak.
Dalida'cığım afiyet olsun..Beyaz çayı beğenmene sevindim, çok yumuşak bir içimi var.Netten araştırdın mı?Daha önce sana bahsettiğim Dr sitesinde yeni yıldan sonra bir zayıflama gurubu başlatıyor,ilğilenirsen....
Bende yediklerimi yazayım.
sabah:
beyaz peynirli-domatesli iki dilim çavdar ekmeğinden tost
marul yapraklari
2 bardak beyaz çay
öğle:
1 tabak barbunya
4 adet köfte
kırmızı lahana salatası
1 tane nar
1 bardak sebze suyu(roka tere,maydonoz,limon,kırmızı lahana, marul, ıspanak,brokoli)
Akşam :
soganlı et yahnisi
bol salata
1 bardak sebze suyu
olacak inş.
Nilufer eğer yakında oturuyorsan , bahçelievler 7 caddede, gökkuşagı satış yerinde halk ekmeğin glutensiz ekmeği günlük satılıyormuş,bana uzak.
Nilüfer,hoş geldinsenin elektriğin yok,benim de suyum kesik:18:
Gurbetçiçeği,güzel bir başlangıç yaptın,tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?