- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.261
canim afiyet olsun.ins.herkes istedigi kiloya saglikli bir sekilde ulasir. ne kadar surede kac kilo verdiniz.
Kolay gelsin canım seni zorlu bir süreç bekliyor ,Allah kılaylık versin.Evine taşınıp yerleştıkten sonra yorgunluğun çabuk geçer.Her yorgunluk böyle hayırlı ve güzel işler için olsun.Strese girme her şey sonuçta olacağına varır. Rahmetli anneannem sen ivme işin ivsin derdi,çok doğru bir söz aslında.Sen bu güzel yüreğinle eminim yeni çevrebde de iyi insanları kendine çekersin.İnsan aynı duygu ve düşüncedeki insanları kendine çekermiş, telaş yapma.Sen inanan bir insansın,hayırlısınıda eminim istiyorsundur.Hiç bir şey boşuna değildir, taşınmanın arkasındada kimbilir bizim bilmediğimiz Rabbimin bildiği sırlar vardır.Ben her insanın bana katacağı bir şeyler olduğuna inanırım.İyi insanlar eksik yönlerimizi görmemizi sağlar, kötü insanlarsa kendimize güven duymamızı ve ders lamamızı öğretir.İnşAllah verirler canımRica ederim
İNŞALLAH arkadaşımıza oy verirler.
Merhaba Sevgi abla,ben girdim,yediklerimi yazdım.Sıkma canını,müsait olduğunda girersin.Bende yarından itibaren yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başlıyorum,hergün giremiyeceğim:26:telekom'a gidip telefon ve internet nakili işlerini halletmem lazım...şu taşıma işi beni baya strese soktu...yeni bir mahalle,yeni komşular....
Merhaba Sevgi abla,nasılsın?diyet nasıl gidiyor?
hİÇ YOKTAN İYİDİR DEĞİLMİ NE GÜZEL 7 Lİ RAKAMLARI GÖRDÜN, AYNI BAŞLAMIŞTIK BEN ÜZERİNE ALDIM.Tam da çıkacaktım,seni gördüm.İyiyim ben,diyetim de iyi gidiyor,ama istediğim sonucu alamıyorum.Bugün tartıldım,79,9 kiloyum.82kg ile başladım...
Canım bizim alkali beslenmek için glutensiz beslenmemiz gerekiyor.Bende kendimce glutensiz böyle bir karışım yaptım inşAllah tadıda iyi olur.Ekmeğin tarifini de çok ilginç..
Sen tartıldın mı ,Sevgi abla?O kadar da yürüyüş yapıyorum,sağlıklı şeyleri yemeye çalışıyorum,gram gram gidiyor:26::26::26:
Kolay gelsin canım seni zorlu bir süreç bekliyor ,Allah kılaylık versin.Evine taşınıp yerleştıkten sonra yorgunluğun çabuk geçer.Her yorgunluk böyle hayırlı ve güzel işler için olsun.Strese girme her şey sonuçta olacağına varır. Rahmetli anneannem sen ivme işin ivsin derdi,çok doğru bir söz aslında.Sen bu güzel yüreğinle eminim yeni çevrebde de iyi insanları kendine çekersin.İnsan aynı duygu ve düşüncedeki insanları kendine çekermiş, telaş yapma.Sen inanan bir insansın,hayırlısınıda eminim istiyorsundur.Hiç bir şey boşuna değildir, taşınmanın arkasındada kimbilir bizim bilmediğimiz Rabbimin bildiği sırlar vardır.Ben her insanın bana katacağı bir şeyler olduğuna inanırım.İyi insanlar eksik yönlerimizi görmemizi sağlar, kötü insanlarsa kendimize güven duymamızı ve ders lamamızı öğretir.
Teşekkür ederim Sevgi abla,bana moral veriyorsunSende yüreği güzel bir bayansın,Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Diyet fena gitmiyor fakat hala bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorum kendi açımdan. ÇOK ziyarete gitmem songünlerde biraz kaçamağa sebep oldu, ama olacak İNŞALLAH.
hİÇ YOKTAN İYİDİR DEĞİLMİ NE GÜZEL 7 Lİ RAKAMLARI GÖRDÜN, AYNI BAŞLAMIŞTIK BEN ÜZERİNE ALDIM.
Doğru diyorsun Sevgi abla,ama o kadar uğraşıyoruz,biraz daha iyi bir sonuç beklerdim
Canım bizim alkali beslenmek için glutensiz beslenmemiz gerekiyor.Bende kendimce glutensiz böyle bir karışım yaptım inşAllah tadıda iyi olur.
Alkali beslenmede ekmek şart mı acaba?badem sütü dan bahsediliyor kitapta,onu içince acaba ekmeğin yerini tutmaz mı?
Yarın tartılacağım, hayırlısı...
İnşAllah verirler canımRica ederim
Merhaba Sevgi abla,ben girdim,yediklerimi yazdım.Sıkma canını,müsait olduğunda girersin.Bende yarından itibaren yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başlıyorum,hergün giremiyeceğim:26:telekom'a gidip telefon ve internet nakili işlerini halletmem lazım...şu taşıma işi beni baya strese soktu...yeni bir mahalle,yeni komşular....
Maşallah darısı bize inş.senin adına çok sevindim.Eveettt tartılma günüm geldi nihayet, tartıldım ve 1 haftada " 1kilo 100gr"daha vermişim hem de regl dönemime ve akşam yemeğimde kızartma kaçamağıma rağmen.Sonuç olarak 11-12 günde " 2 kilo 100gr " kilo vermiş oldum, Maşallah:119: :119:
İNŞALLAH bende inanıyorum, bakalım....Olacak Sevgi abla,yavaş da olsa olacak
Bende yazmıyorum bir şeyler var. Üzülme o benim her zaman yaptığım şey biliyorsun başkalarının mesajının içine yazmak .Bu yaştan sonra ancak bu kadar oluyor. Badem sütünü hiç denemedim, vucudum ekmek istiyor.Yazdıklarım senin yazdıkların içinde karıştı....bir de netim çok düşüyor
Maşallah darısı bize inş.senin adına çok sevindim.
Teşekkür ederim Sevgiciğim.
Slm canım,Allah kolaylık ve güç versin taşınma işinde sana. İnşallah hayırlı, gönlüne göre komşuların olur.Sevgiler...
eminim bu saatte hepiniz uyuyorsunuzdur. 2 gündür hic giremedim. gene yogun bir haftasonu gecirdim. oglumu cumartesi günü yatiliya götürüp yerlestirdik. kizimida bugün 200 km. uzakliktaki kiz kolejine biraktik . aksam misafirler vardi. az önce gittiler. ancak firsat bulabildim. yarin sabahta kahvaltiya esimin amcasiyla hanimi gelecekler. bu ara yogunum gene. ama diyetim devam edior. tabi bu yogunlikta pek düzenli olmadi ama dikkat etmeye calistim. 2 gündür düzensiz ama 2 ögün beslendim. bakalim sabah tartilacgim. görecegiz. yarin aksamda günümüz var eger kilo verebildiysem yarin benim kacamak günüm olabilir. ama öglen misafirlerim gittikten sonra girip kilomu bildiririm. iyigeceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?