Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

canim afiyet olsun.ins.herkes istedigi kiloya saglikli bir sekilde ulasir. ne kadar surede kac kilo verdiniz.

Ramaskacığım daha yeni başladık önce bir türlü konsantre olamamıştık. Bundan sonra ne lkadar vereceğimizi göreceğiz.
Merhaba Dalida nasıl gidiyor.
Arkadaşlar ilk glutensiz ekmeğimi yapmak üzere hamurumu yoğurdum,yarın pişireceğim,(yoğurulmadan ekmek yapma tarifine göre)
kullandığım malzemeler:
1 bardak(250 ml)karabuğday unu
1 bardak pirinç unu(daha sonra kendim kabuklu pirinç alıp öğütüp yapacağım)
1/2 bardak mısır unu
2 tane büyük boy(kumpir yapılanlardan )haşlanmış patates
2 tatlı kaşığı deniz tuzu
2 kaşıkketen tohumu
5 bardak kadar ilik su
hepsini tahta kaşıkla karıştırdım,koyu bulamaç kıvamında.En az 12 saat bekletip yarın un üzerine koyup şekil verip sonra tencereye sığavak bir tencereye koyup önce yarım saat225 derecede ağzı kapalı sonra15-20 dakika açık pişireceğim. Sonucu sizinle paylaşırım.Bakarsınız ilerde tatlı ve tuzlu hamuer çeşitlerinide denerim, tadına bir bakayımda.
NİLUFER SEBZE SUYUNU AZ SUYLA MİKSER ŞEKLİNDE YAPSAK OLURMU?

A

Tam da çıkacaktım,seni gördüm.İyiyim ben,diyetim de iyi gidiyor,ama istediğim sonucu alamıyorum.Bugün tartıldım,79,9 kiloyum.82kg ile başladım...

Sen tartıldın mı ,Sevgi abla?O kadar da yürüyüş yapıyorum,sağlıklı şeyleri yemeye çalışıyorum,gram gram gidiyor:26::26::26:

Kolay gelsin canım seni zorlu bir süreç bekliyor ,Allah kılaylık versin.Evine taşınıp yerleştıkten sonra yorgunluğun çabuk geçer.Her yorgunluk böyle hayırlı ve güzel işler için olsun.Strese girme her şey sonuçta olacağına varır. Rahmetli anneannem sen ivme işin ivsin derdi,çok doğru bir söz aslında.Sen bu güzel yüreğinle eminim yeni çevrebde de iyi insanları kendine çekersin.İnsan aynı duygu ve düşüncedeki insanları kendine çekermiş, telaş yapma.Sen inanan bir insansın,hayırlısınıda eminim istiyorsundur.Hiç bir şey boşuna değildir, taşınmanın arkasındada kimbilir bizim bilmediğimiz Rabbimin bildiği sırlar vardır.Ben her insanın bana katacağı bir şeyler olduğuna inanırım.İyi insanlar eksik yönlerimizi görmemizi sağlar, kötü insanlarsa kendimize güven duymamızı ve ders lamamızı öğretir.
Merhaba Sevgi abla,nasılsın?diyet nasıl gidiyor?

Diyet fena gitmiyor fakat hala bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorum kendi açımdan. ÇOK ziyarete gitmem songünlerde biraz kaçamağa sebep oldu, ama olacak İNŞALLAH.

Tam da çıkacaktım,seni gördüm.İyiyim ben,diyetim de iyi gidiyor,ama istediğim sonucu alamıyorum.Bugün tartıldım,79,9 kiloyum.82kg ile başladım...
hİÇ YOKTAN İYİDİR DEĞİLMİ NE GÜZEL 7 Lİ RAKAMLARI GÖRDÜN, AYNI BAŞLAMIŞTIK BEN ÜZERİNE ALDIM.

Ekmeğin tarifini de çok ilginç..
Canım bizim alkali beslenmek için glutensiz beslenmemiz gerekiyor.Bende kendimce glutensiz böyle bir karışım yaptım inşAllah tadıda iyi olur.

Sen tartıldın mı ,Sevgi abla?O kadar da yürüyüş yapıyorum,sağlıklı şeyleri yemeye çalışıyorum,gram gram gidiyor:26::26::26:

Yarın tartılacağım, hayırlısı...

Bende aynı şey düşünüyorum...bir bulabilsem eksik yaptığımı bu iş çozülecek,ama ne acaba?:26::26:

Son düzenleme:
Eveettt tartılma günüm geldi nihayet, tartıldım ve 1 haftada " 1kilo 100gr"daha vermişim hem de regl dönemime ve akşam yemeğimde kızartma kaçamağıma rağmen.Sonuç olarak 11-12 günde " 2 kilo 100gr " kilo vermiş oldum, Maşallah :119: :119:

Olacak Sevgi abla,yavaş da olsa olacak

Slm canım,Allah kolaylık ve güç versin taşınma işinde sana. İnşallah hayırlı, gönlüne göre komşuların olur.Sevgiler...

Maşallah darısı bize inş.senin adına çok sevindim.

Olacak Sevgi abla,yavaş da olsa olacak
İNŞALLAH bende inanıyorum, bakalım....

Yazdıklarım senin yazdıkların içinde karıştı....bir de netim çok düşüyor
Bende yazmıyorum bir şeyler var. Üzülme o benim her zaman yaptığım şey biliyorsun başkalarının mesajının içine yazmak .Bu yaştan sonra ancak bu kadar oluyor. Badem sütünü hiç denemedim, vucudum ekmek istiyor.

Herkese merhabaaa :))

Belki biliyorsunuzdur bu tarifi...ama çikolatayı çok seven ve diyetlerimin en zor aşılması imkansız kısmı olan çikolata yeme savaşlarına galip getirebilecek bir tarif olduğu için, ne olur ne olmaz paylaşayım dedim

Selahattin Dönmez'in zayıflatan çikolata tarifini veriyoruuum

20 adet kuru hurma
1,5 su bardağı ceviz
1 çay bardağı kakao tozu
1 çay kaşığı vanilya
1 çay bardağı az süt

Hurma 1 gece önceden ıslatılıyor ve tüm malzeme blenderdan geçiriliyor. Tadı browniye benziyormuş. Ben yeni gördüm bunun yapılışını henüz yapmadım. kalorisi çok düşükmüş. Selahattin Dönmez'e çok güveniyorum zaten. O öyle diyorsa öyledir

eminim bu saatte hepiniz uyuyorsunuzdur. 2 gündür hic giremedim. gene yogun bir haftasonu gecirdim. oglumu cumartesi günü yatiliya götürüp yerlestirdik. kizimida bugün 200 km. uzakliktaki kiz kolejine biraktik . aksam misafirler vardi. az önce gittiler. ancak firsat bulabildim. yarin sabahta kahvaltiya esimin amcasiyla hanimi gelecekler. bu ara yogunum gene. ama diyetim devam edior. tabi bu yogunlikta pek düzenli olmadi ama dikkat etmeye calistim. 2 gündür düzensiz ama 2 ögün beslendim. bakalim sabah tartilacgim. görecegiz. yarin aksamda günümüz var eger kilo verebildiysem yarin benim kacamak günüm olabilir. ama öglen misafirlerim gittikten sonra girip kilomu bildiririm. iyigeceler...

Günaydın GurbetçiçeğiAllah(c.c)kavuştursun canımsevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…