Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Akşam üstü çok karışık yedimniye yedim da bilmiyorum:26::26:galiba can sıkıntısı:26::26:biraz ekmek içinde peynir,2 avuç dolusu patlamış mısır,2 elma,1 bardak süt...çok saçmaladım ya...ama birşey olmamış gibi yola devam
Sevgileriyi bir akşam geçirmeniz dileği ile..
Sevgi abla,bir yaramazlık yok inşAllah
Gurbetçiçeği,inşAllah rahat gidip geldin eşinin yanına

Menün harika ve de baaaaayıldım. Akşam için olanı da harika, çorbanın içinde un olmaması gerek ama Evet alkali menüleripaylaşmak güzel olacak diye ben de bir sürpriz hazırlıyorum herkese, yakında herkes menülerime ulaşacak Sevgili gurbetçiçeği öpüyorum seni

Günaydın arkadaşlariyi hafta sonları dilerim
Bugün müthiş bir mide bulantısıyla uyandımsanırım dün akşam yediklerim dokundu
Kahvaltım:1 dilim ekmek,1 kk peynir,4 zeytin,domates..az oldu,biliyorum,ama daha fazla yiyemedim
Sevgiler...
Sevgi abla,nerdesin?

Geldim canım , beni bir sen merak etmişsin ,teşekkürler.....Ben çok yoğun iki gün geçirdim.Gündüzleri kurstaydım, geldikten sonra yemek yap, sofrakur,bulaşıklar...Bir akşam bizim yerine getirmemiz gereken bir ziyaret vardı.Dün akşamda kardeşlerim geç vakte kadar bendeydi. Bir türlü vakit bulup yazamadım.Geçmiş olsun canım.
Nilufer sürprizini sabırsızlıkla bekliyorum.
Gurbetçiçeği,Uykumahmuru, Derindenizlerden sizler nasılsınız.
Kahvaltım:
2 dilim çavdar ekmeği
menemen
4 zeytin
lor peyniri
beyaz çay

Teşekkürler sevgicim iyiyim.Senin de çok iyi olman dileğiyleee...

Merhaba arkadaşlar,galiba herkes gezmelerde...
İkindide yediklerim:tavuk eti,salata
Ara:2 elma
Az önce:kefir içtim
Bugün spor yok,dinleme günü ilan ettim2 litre su içtim,3 fıncan da yeşil çay...
Sevgiler
Gurbetçiçeği,nerdesin?

canım merhaba nasılsın

sen ve sevgiciğim de oy verdiniz bana tekrar çok teşekkür ederim..

sizin topiğe katılan arkadaşlardan da rica etsek verirler mi acaba:44::44:

tekrar teşekkürler..özelden de yazmıştım

Özelden cvp. yazdım ama " sersum isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için sersum isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir." şeklinde bir uyarı çıkıyor ve msj. size ulaşmıyor. O yüzden buraya yazdım. Rica ederim. :114:

Günaydın arkadaşlar
Şu ara günlüğü çok boşladığımın farkındayım, özür dilerim.Nasılsınız ben girmeyince sizde fazla girmemişsiniz.Şu aralar gerçekten yoğundum, ziyaretine gitmem gereken hastalar, yeni doğumlar vardı .İNŞALLAHbir arkadaşımı da ziyaret edersem diyete daha iyi konsantre olacağım.Bugün kü kahvaltımı yazayım:
kahvaltı:
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tortella ekmek
siyah çay(bugün diğer çayları içmek istemedim)
1 domates
3 gün kurusu
ögleyi salatayla
akşam
balık salata
yiyeceğim, İNŞALLAH..
nİLUFER son yayınladığın yazıda turşunun en asidikler arasında olduğunu gördüm.

canim afiyet olsun.ins.herkes istedigi kiloya saglikli bir sekilde ulasir. ne kadar surede kac kilo verdiniz.

canım merhaba nasılsın

sen ve sevgiciğim de oy verdiniz bana tekrar çok teşekkür ederim..

sizin topiğe katılan arkadaşlardan da rica etsek verirler mi acaba:44::44:

İnşAllah verirler canımRica ederim

Merhaba Sevgi abla,ben girdim,yediklerimi yazdım.Sıkma canını,müsait olduğunda girersin.Bende yarından itibaren yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başlıyorum,hergün giremiyeceğim:26:telekom'a gidip telefon ve internet nakili işlerini halletmem lazım...şu taşıma işi beni baya strese soktu...yeni bir mahalle,yeni komşular....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…