- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.241
Günaydın Derindenizlerden
GünaydınNilüfer
GünaydınUykumahmuru
GünaydınHepyeşil
Herkese iyi bir gün dilerim
Teşekkürler ve sana da İyi akşamlar canım.
günaydin nilüfercigim topikte en cok konusan benim zaten en ince ayrintilari bile yaziyorum mesela bugün kacta kalktim neler yaptim falan filan .. evet salatama cok özenmistim birde cok güzel olunca paylasmak istedim herkese fikir olur diye . bazen bende sasiriyorum acaba ne yesem diye, aslinda böyle diyet tarifleri yada kendi buldugumuz tarifleri yazsak birbirimize fikir vermis oluruz daha iyi olur diye düsünüyorum. gecen gün sevgi ablada soruyordu galiba sana aksamlari neler yiyorsun diye . kendiside sasirmisti ne yiyecegini. gercektende menülerimiz birbirimize örnek oluyor, ben böyle okurken ha iste nilüfer bugün sunu pisirmis iyi fikir bende yarin pisireyim diyebiliyorum. bence güzel birsey. mesela bugün balik var firinda pisirecegim. öglen yemegimide yazayim bu arada balik ve bol salata. aksamada hafifi bir corba, yanina brüksel lahanasi haslayip yemeyi düsünüyorum. sence iyimi....
Günaydın arkadaşlariyi hafta sonları dilerim
Bugün müthiş bir mide bulantısıyla uyandımsanırım dün akşam yediklerim dokundu
Kahvaltım:1 dilim ekmek,1 kk peynir,4 zeytin,domates..az oldu,biliyorum,ama daha fazla yiyemedim
Sevgiler...
Sevgi abla,nerdesin?
herkese selamlar kızlar,nasılsınız?sizlerden karatay topiğindeki SERSUM arkadaşımız için oy isteyecektim.kendisi en komik kadınlar kulubü üyesi adayı.aşağıdaki linkten oy verip destek olursanız çok sevinirim.teşekkür ediyorum şimdiden
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)
Geldim canım , beni bir sen merak etmişsin ,teşekkürler.....Ben çok yoğun iki gün geçirdim.Gündüzleri kurstaydım, geldikten sonra yemek yap, sofrakur,bulaşıklar...Bir akşam bizim yerine getirmemiz gereken bir ziyaret vardı.Dün akşamda kardeşlerim geç vakte kadar bendeydi. Bir türlü vakit bulup yazamadım.Geçmiş olsun canım.
Nilufer sürprizini sabırsızlıkla bekliyorum.
Gurbetçiçeği,Uykumahmuru, Derindenizlerden sizler nasılsınız.
Kahvaltım:
2 dilim çavdar ekmeği
menemen
4 zeytin
lor peyniri
beyaz çay
ben zaten verdim canım,inşAllah en çokoyu alır
Merhaba arkadaşlar,galiba herkes gezmelerde...
İkindide yediklerim:tavuk eti,salata
Ara:2 elma
Az önce:kefir içtim
Bugün spor yok,dinleme günü ilan ettim2 litre su içtim,3 fıncan da yeşil çay...
Sevgiler
Gurbetçiçeği,nerdesin?
canım merhaba nasılsın
sen ve sevgiciğim de oy verdiniz bana tekrar çok teşekkür ederim..
sizin topiğe katılan arkadaşlardan da rica etsek verirler mi acaba:44::44:
Tanışmıyoruz ama ricanızı görünce,destek oldum, oy verdim cnm.
tekrar teşekkürler..özelden de yazmıştım
Günaydın arkadaşlar
Şu ara günlüğü çok boşladığımın farkındayım, özür dilerim.Nasılsınız ben girmeyince sizde fazla girmemişsiniz.Şu aralar gerçekten yoğundum, ziyaretine gitmem gereken hastalar, yeni doğumlar vardı .İNŞALLAHbir arkadaşımı da ziyaret edersem diyete daha iyi konsantre olacağım.Bugün kü kahvaltımı yazayım:
kahvaltı:
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tortella ekmek
siyah çay(bugün diğer çayları içmek istemedim)
1 domates
3 gün kurusu
ögleyi salatayla
akşam
balık salata
yiyeceğim, İNŞALLAH..
nİLUFER son yayınladığın yazıda turşunun en asidikler arasında olduğunu gördüm.
canım merhaba nasılsın
sen ve sevgiciğim de oy verdiniz bana tekrar çok teşekkür ederim..
sizin topiğe katılan arkadaşlardan da rica etsek verirler mi acaba:44::44:
Günaydın arkadaşlar
Şu ara günlüğü çok boşladığımın farkındayım, özür dilerim.Nasılsınız ben girmeyince sizde fazla girmemişsiniz.Şu aralar gerçekten yoğundum, ziyaretine gitmem gereken hastalar, yeni doğumlar vardı .İNŞALLAHbir arkadaşımı da ziyaret edersem diyete daha iyi konsantre olacağım.Bugün kü kahvaltımı yazayım:
kahvaltı:
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tortella ekmek
siyah çay(bugün diğer çayları içmek istemedim)
1 domates
3 gün kurusu
ögleyi salatayla
akşam
balık salata
yiyeceğim, İNŞALLAH..
nİLUFER son yayınladığın yazıda turşunun en asidikler arasında olduğunu gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?