- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.301
Merhaba Sevgi ablacığım
Merhaba Uykumahmuru
Merhaba Derindenizlerden
Merhaba Gurbetçiçeği
Merhaba Nilüfer
Merhaba Gülfüren
Canım inşAllah iyi sonuçlar elde edersin, bir de potasyumuna baktır, karbonat bu oranı yükseltebiliyor.
Teşekkürler sevgiciğim, inşAllah. Geçen hafta ilk defa başıma gelen bir şey oldu. Kalbimde sızı şeklinde ağrılar oluştu,üst üste bir kaç gün sürünce endişelendim,kilo da veriyorum malum ve sporu da bıraktım. Endişelendim, EKG ve efor testleri yapıldı bu yüzden kan tahlili önümüzde ki güne kaldı.Suyu Alkali yapmak için karbonat kullandığımdan bahsettim dr a. içme öyle şeyler dedi, vücut pH dengenle oynayacak şeyler yapma dedi. Karbonatta ki sodyum iyi olmaz,tuz sonuçta dedi. Dr.Ayşegül Çoruhlu dan bahsettim duymadım hiç bilmiyorum dedi. Diyetisyene de Cla " yı sordum ne dersiniz diye? Burda bazı kişilere diyetisyenin önerdiğini bile okumuştum çünkü.O da hiç tavsiye etmiyorumm,kullanılmamalı kesinlikleee dedi.Kafam karışık şekilde oradan ayrıldım...
Canım büyük küçük yok bazen insan kendiyle ilğili meselelerde sağlıklı düşünmüyor.Her zaman uyarı yapabilirsiniz, memnun kalırım.Sevgi ablacığım,kendine bırakmasen güçlü bir bayansın,inançlısın,pes etme Uykumahmuru arkadaşımız ne güzel konuştu,çok haklıdır.Moralini düzgün tut, kendine zarar veriyorsun.Yapma şunu Ben senden küçüğüm,sana akıl vermeye bana düşmez,ama,ne olur bırakma kendini...ben bu aralar evimi topladığım için çok giremiyorum:18::18::18:sizleri seviyorum
Teşekkür ederim canım.Sevgi ablacığım,senin içinEki Görüntüle 588847 Haydi,gülümse biraz
Bence de öyle.Çok tatlısın Dallida
Canım inşAllah iyi sonuçlar elde edersin, bir de potasyumuna baktır, karbonat bu oranı yükseltebiliyor.
Teşekkürler sevgiciğim, inşAllah. Geçen hafta ilk defa başıma gelen bir şey oldu. Kalbimde sızı şeklinde ağrılar oluştu,üst üste bir kaç gün sürünce endişelendim,kilo da veriyorum malum ve sporu da bıraktım. Endişelendim, EKG ve efor testleri yapıldı bu yüzden kan tahlili önümüzde ki güne kaldı.Suyu Alkali yapmak için karbonat kullandığımdan bahsettim dr a. içme öyle şeyler dedi, vücut pH dengenle oynayacak şeyler yapma dedi. Karbonatta ki sodyum iyi olmaz,tuz sonuçta dedi. Dr.Ayşegül Çoruhlu dan bahsettim duymadım hiç bilmiyorum dedi. Diyetisyene de Cla " yı sordum ne dersiniz diye? Burda bazı kişilere diyetisyenin önerdiğini bile okumuştum çünkü.O da hiç tavsiye etmiyorumm,kullanılmamalı kesinlikleee dedi.Kafam karışık şekilde oradan ayrıldım...
Canım o tür ufak ağrılar zaman zaman bende de oluyor.Benim potasyumumda yüksek çıktı, Hocaya sorduğumda limon ve sirkeyi tavsiye etti.Benim dr.um karbonatın diğer isminin potasyum bi karbonat olduğunu söyledi.Ve ciddi sağlık meseleleri çıkabilir dedi.Potasyumunu muhakkak ölçtür, benimde kafamda soru işaretleri var, bilmiyorum.Sen de İNŞALLAH sonuçlar iyi çıkar,bizleri haberdar et.
ÖĞLE VE AKŞAM YEDİKLERİMİ YAZAYIM:
öğle:
1 kase yayla çorbası(yarmalı)
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
sebzeli bahçıvan kebap
kereviz salatası
yeşil salata
Akşam:
1 kase çorba yeşil salata
5 tane köfte
3 dilim patates
İyi akşamlar derindenizlerden
İyi akşamlar tatlım.Peki sen ne yaptın karbonatı kullanmayı bıraktın mı?
Çok tatlısın Dallida
Merhaba canım.
Şimdi bende merak ettim:26::26:
Çok geçmiş olsun canım,inşAllah ciddi birşey değil
Canım büyük küçük yok bazen insan kendiyle ilğili meselelerde sağlıklı düşünmüyor.Her zaman uyarı yapabilirsiniz, memnun kalırım.
Doğru diyorsun Sevgi Abla...insanız,bende bazen sağlıklı düşünemiyorum...hayatımdaki bazı sıkıntılardan dolayı,bende çok ağır bir depresiyon geçirdim,ama çok şükür atlatım...o zamanlar ekonomik durumum müsait olduğu için özel bir psikoloğa gittim,ve 1 sene sonra atlatabildim çok şükür.Keşke bu özel yerler maddi olarak daha uygun olsalar..
Sende öylesin Sevgi abla
Canım o tür ufak ağrılar zaman zaman bende de oluyor.Benim potasyumumda yüksek çıktı, Hocaya sorduğumda limon ve sirkeyi tavsiye etti.Benim dr.um karbonatın diğer isminin potasyum bi karbonat olduğunu söyledi.Ve ciddi sağlık meseleleri çıkabilir dedi.Potasyumunu muhakkak ölçtür, benimde kafamda soru işaretleri var, bilmiyorum.Sen de İNŞALLAH sonuçlar iyi çıkar,bizleri haberdar et.
öğle:
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
sebzeli bahçıvan kebap
kereviz salatası
yeşil salata
Akşam:
5 tane köfte
3 dilim patates
İyi akşamlar Dalida toparlanma nasıl gidiyor ne zaman taşınıyorsun?
Merhaba Sevgi abla,tam girdim ki leptopun şarjı bitti..özür dilerimEvde alçı yapıldı ve soğuktan dolayu kurumuyor,boya yapılamıyor,bu yüzden iş 1 hafta uzayacak..biraz canım sıkıldı ama yapılacak birşey yok...
Daha öönce bu diyete başladım, daha sonra bıraktım, fakat alınan sonuçlar sonucu tekrar başladım.Sirkeli ve limonlu su çok içilmiyor, yazın daha kolay içilir.
Birazdan kahvaltımı yapıp kursa gideceğim.Neler mi yiyeceğim:
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
biraz lor peyniri
5 zeytin
tere
Hepinize benden kucak dolusu sevgiler.......
Gurbetim yine ortalıkta görünmüyorsun,kaçamak yapma....
Afiyet olsunve kolay gelsin ablacığım benden de sana sevgiler
Canım büyük küçük yok bazen insan kendiyle ilğili meselelerde sağlıklı düşünmüyor.Her zaman uyarı yapabilirsiniz, memnun kalırım.
Teşekkür ederim canım.
Bence de öyle.
öğle:
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
sebzeli bahçıvan kebap
kereviz salatası
yeşil salata
Akşam:
5 tane köfte
3 dilim patates
Canım kanım yarın alınacak ama yeni sağlık politakısıyla gelen sınırlamalaryüzünden kanda her şeye bir seferde bakılamıyor.Kota var onu geçtiği için potasyuma ve önemli bazı değerlere bakılamıyor malesef...
Çok geçmiş olsun canım,inşAllah ciddi birşey değil
Teşekkürler canım,inşAllah.
Daha öönce bu diyete başladım, daha sonra bıraktım, fakat alınan sonuçlar sonucu tekrar başladım.Sirkeli ve limonlu su çok içilmiyor, yazın daha kolay içilir.
Birazdan kahvaltımı yapıp kursa gideceğim.Neler mi yiyeceğim:
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
biraz lor peyniri
5 zeytin
tere
Hepinize benden kucak dolusu sevgiler.......
Gurbetim yine ortalıkta görünmüyorsun,kaçamak yapma....
dallidacigim canm kolay gelsin, biliyorum böyle seyler cok gicik oluyor. ev insaattayken beklemek cok zor ama sabret canim bitince tertemiz oturursun. Allah kolaylik versin. bu arada senin diyetin nasil gidiyor ? derindenizlerden sanada gecmis olsun. karbonati bende iki gün ictim midem yanmaya basladi, biraktim gecti. o yüzden kullanmiyorum , sadece ph orani yüksek su iciyorum doktorun öyle söylediyse bir bildigi vardir. zaten bir doktorun dedigini öbürü yalanliyor. kabul etmiyor. Allah sanada sifa versin. uykumahmuru cok dogru seyler yazmissin bu hepimiz icin gecerli. katiliyorum sana. sevgi ablacigim, kendine bir iyilik yap ve saglikli beslenmekten vazgecme.
dallidacigim canm kolay gelsin, biliyorum böyle seyler cok gicik oluyor. ev insaattayken beklemek cok zor ama sabret canim bitince tertemiz oturursun. Allah kolaylik versin. bu arada senin diyetin nasil gidiyor ? derindenizlerden sanada gecmis olsun. karbonati bende iki gün ictim midem yanmaya basladi, biraktim gecti. o yüzden kullanmiyorum , sadece ph orani yüksek su iciyorum doktorun öyle söylediyse bir bildigi vardir. zaten bir doktorun dedigini öbürü yalanliyor. kabul etmiyor. Allah sanada sifa versin. uykumahmuru cok dogru seyler yazmissin bu hepimiz icin gecerli. katiliyorum sana. sevgi ablacigim, kendine bir iyilik yap ve saglikli beslenmekten vazgecme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?