Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sevgi ablacığım,kendine bırakmasen güçlü bir bayansın,inançlısın,pes etmeUykumahmuru arkadaşımız ne güzel konuştu,çok haklıdır.Moralini düzgün tut, kendine zarar veriyorsun.Yapma şunuBen senden küçüğüm,sana akıl vermeye bana düşmez,ama,ne olur bırakma kendini...ben bu aralar evimi topladığım için çok giremiyorum:18::18::18:sizleri seviyorum

sevgi-liebe kullanıcısından alıntı
MAŞALLAH, MAŞALLAH, MAŞALLAH.....darısı bizlere.....Gıpta ettim,belki vucudumu senelerin asidinden arındırabilirsem belki bende de olur inşAllaH

Sağ olasın sevgiciğim, inşAllah hep beraber başaracağız!!! Olur tatlım inan ki olur.Çocukluğumdan beri iğne - ilaçla büyümüş,bolca kortizon yüklenmiş biri olarak ben de oluyorsa sen dede olur.Biraz sabır biraz gayret.

Son düzenleme:
Canım büyük küçük yok bazen insan kendiyle ilğili meselelerde sağlıklı düşünmüyor.Her zaman uyarı yapabilirsiniz, memnun kalırım.
Sevgi ablacığım,senin içinEki Görüntüle 588847 Haydi,gülümse biraz
Teşekkür ederim canım.
Çok tatlısın Dallida
Bence de öyle.

İyi akşamlar tatlım. Peki sen ne yaptın karbonatı kullanmayı bıraktın mı?

Daha öönce bu diyete başladım, daha sonra bıraktım, fakat alınan sonuçlar sonucu tekrar başladım.Sirkeli ve limonlu su çok içilmiyor, yazın daha kolay içilir.
Birazdan kahvaltımı yapıp kursa gideceğim.Neler mi yiyeceğim:

1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
biraz lor peyniri
5 zeytin
tere
Hepinize benden kucak dolusu sevgiler.......
Gurbetim yine ortalıkta görünmüyorsun,kaçamak yapma....

Çok tatlısın Dallida

Teşekkür ederim canım,sende öylesin

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Yani karbonata devam mı ediyorsun cnm? Bir de ben hala saf karbonat bulamadım.Marketten pasta börek için satılanını kullanıyorum,Fark edermi ki sağlık açısından bu tip etkilere?

aynen tahmin ettiginiz gibi dolu bir hafta gecirdik. iki gündür gene misafirlikteydik dedigim gibi firmalar tatilde oldugu icin kocalarimiz evdeler, dolayisiyla misafirlikler fazla bu aralar. iki gündür gece 2 veya 3 lere kadar oturuluyor, sohbet, cay, kahve derken ne kadar dikkat etsemde olmuyor. gec yatmalardan sonra gec kalkmalar, ardindan gec kahvalti yapiyoruz. anliyacaginiz iyice karisti bu hafta birde günüm yaklasiyor galiba yarin regl olacagim her yerim agriyor. ama buna ragmen motivasyonum hic düsmedi, tekrardan düzene girecegim bu haftadan fazla bir eksi bekleyemiyorum ama haftaya kaldigim yerden devam insallah tatil bir hafta daha sürecek bakacagiz....

dallidacigim canm kolay gelsin, biliyorum böyle seyler cok gicik oluyor. ev insaattayken beklemek cok zor ama sabret canim bitince tertemiz oturursun. Allah kolaylik versin. bu arada senin diyetin nasil gidiyor ? derindenizlerden sanada gecmis olsun. karbonati bende iki gün ictim midem yanmaya basladi, biraktim gecti. o yüzden kullanmiyorum , sadece ph orani yüksek su iciyorum doktorun öyle söylediyse bir bildigi vardir. zaten bir doktorun dedigini öbürü yalanliyor. kabul etmiyor. Allah sanada sifa versin. uykumahmuru cok dogru seyler yazmissin bu hepimiz icin gecerli. katiliyorum sana. sevgi ablacigim, kendine bir iyilik yap ve saglikli beslenmekten vazgecme.

Teşekkür ederim canım.Amin.

Canım kanım yarın alınacak ama yeni sağlık politakısıyla gelen sınırlamalar yüzünden kanda her şeye bir seferde bakılamıyor.Kota var onu geçtiği için potasyuma ve önemli bazı değerlere bakılamıyor malesef... [/QUOTE]

Merhaba Derindenizlerden,doktora gittin mi?

Teşekkür ederim canım,beklemekten başka çarem yokdiyetim iyi gidiyor,ama çooook yavaş gidiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…