- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.281
Canım Allah evlatlarına kavuştursun, bazen onların iyiliği için bazı şeylere katlanıyoruz.Bugün ev sana çok boş gelir.Tatlım kaçamak yapacaksanda abartma ve diğer öğünlerle dengele.Kilonu yaz lütfen.eminim bu saatte hepiniz uyuyorsunuzdur. 2 gündür hic giremedim. gene yogun bir haftasonu gecirdim. oglumu cumartesi günü yatiliya götürüp yerlestirdik. kizimida bugün 200 km. uzakliktaki kiz kolejine biraktik . aksam misafirler vardi. az önce gittiler. ancak firsat bulabildim. yarin sabahta kahvaltiya esimin amcasiyla hanimi gelecekler. bu ara yogunum gene. ama diyetim devam edior. tabi bu yogunlikta pek düzenli olmadi ama dikkat etmeye calistim. 2 gündür düzensiz ama 2 ögün beslendim. bakalim sabah tartilacgim. görecegiz. yarin aksamda günümüz var eger kilo verebildiysem yarin benim kacamak günüm olabilir. ama öglen misafirlerim gittikten sonra girip kilomu bildiririm. iyigeceler...
Adı geçen testi hiç duymadım ve hiçte yapılmadı.Benim bugün moralim bozuk kilo vermem çok değil. Gerçi geçen hafta gidilen misafirliklerde son günlerde kaçamaklar oldu. Ben sonuç olmayınca hemen demoralize oluyorum, çok hareketsizde bir yaşantim var.Dizliğimi nereye koyduysam bulamıyorum, şu ara unutkanlık var.Artık kutusunu attım diye çöpe attığımdan huylanıyorum..Sana işlerinde kolay gelsin,kendini yorma, günlük plan yap ve ona göre yap. Kişta kıyamette bir de hasta olma, dediğim gibi herşey olacağına varıyor.1 1:yine ben 1 1:
bugün iş yapmayı hiç keyfim yok...ama mecburum1:
kimse girmedi...:26:bu sabah dr.Kubilay Gürkan,zayıflamak isteyenler önce homa,T3,T4,TSH testini yapsın diyordu....Homa dışındakiler bende yapmıştım,ama homa yapmadım.3 ocakta doktordan randevu aldım,gidip yaptıracağım.insulın direncini ölçen test'mış.Sevgi abla,sende mi yaptırsan mı acaba?sende benim gibi zor veriyorsun,kolay ve hızlı geri alıyorsun....
Selam arkadaşlar
HOMA-IR insülin direncini gösteren bir test.Ben yaptırdım ve tabiki insülin direncim çıktıZaten çıkmamasını düşünmüyordum bile.
Sevgi moralini bozma.Kilo almamak bile iyi bir şey.Ayrıca haftada yarım kilo kötü bir rakam değilki.Sen uzun zamandır diyet yapıyorsun.Yeni başlamadın.Biliyorsun bazı haftalar diyete harfiyen uysanda kilo verilmez.Kilo verme durur.Sonra tekrar başlar.Sen yarım kilo vermişsin kaçamaklı kaçamaklı üstelikte.Bu hafta yaptığın yanlışlara odaklan.Mesela suyunu gerçekten çok tüketebiliyormusun.Kaçamak yapmamaya çalış.Kendini bırakma.Metabolizmanın artık çokta hızlı olmadığı bir yaşta haftada yarım kilo vermek çok güzel.Hele biraz da hareket edebilsen hiç olmazsa yürüyebilsen süper olur.Sana şu kitabı okumanı tavsiye ediyorum.Çok faydalanılacak bir kitap lütfen vakit ayır biraz olsun incele
Vücudunuz sizden su istiyor
[/QUOTE]Adı geçen testi hiç duymadım ve hiçte yapılmadı.Benim bugün moralim bozuk kilo vermem çok değil. Gerçi geçen hafta gidilen misafirliklerde son günlerde kaçamaklar oldu. Ben sonuç olmayınca hemen demoralize oluyorum, çok hareketsizde bir yaşantim var.Dizliğimi nereye koyduysam bulamıyorum, şu ara unutkanlık var.Artık kutusunu attım diye çöpe attığımdan huylanıyorum..Sana işlerinde kolay gelsin,kendini yorma, günlük plan yap ve ona göre yap. Kişta kıyamette bir de hasta olma, dediğim gibi herşey olacağına varıyor.
geçen hafta:87kg
bu hafta86,5kg
Kahvaltımıda yazayım.
roka domates,lor peyniri, sumak ekşisi zeytinyağıyla yapılan salata
menemen(sabah oğluma göre 1 yumurtayla yapmıştım, yarısı kalmış)
3 çatal haşlanmış patates
2 bardak beyaz çay
Bu testi bende duymadım bugüne kadar.Ama çok merak ediyorum,bu yüzden hemen doktordan randevu aldım.Bence haftada yarım kilo bile çok güzel bir sonuç,ayda eder 2 kiloyeter ki geri almayalım:26::26:
Merhaba sevgili uykumahmuru,sen bu testi devlet hastanesinde mi yaptın?ben devlet hastanesine randevu aldım.Sende zor kilo verip çabuk alıyor muydun?Peki teşhis koyulduktan sonra herhangi bir tedavi gördün mü?Çok soru sordum, ama merak ediyorum:26:Ben çok zor kilo veriyorum,en ufak kaçamakta geri alıyorum:26:ki gastrit ve reflüm var,herşeyi yiyemiyorum...yani kızartma,hamur falan...bi'de yesem var ya,yandım demekboyum 1,72,kilom 79,9:18:
Canım ekmek istediğim gibi olmadı çok katı bir ekmek oldu belki karabuğdaydandır.Sabah baktığımda çok cıvıdığını gördüm, biraz pirinç unu ve haşlanmış patates ekledim,karıştırmamak gerekiyordu, mecburen karıştırdım.Bundan dolayı fazla kabarmadı,fakat kenarından küçük bir parça yedim, çok tok tuttuğunu farkettim.Sevgi abla,ekmeği pişirdin mi?Nasıl oldu_?
Bugün buralar çok sessiz,bende göz kontrolüm vardı oradan geldim.Sabah kahvaltıdan sonra hastaneye gittim,kontrolden sonra nakış ipliği almam gerekiyordu onları aldım.Malesef yemeği dışarıda yedim.
Yediklerim:
sabah:
1 ince dilim glutensiz ekmek
1 yumurta
zeytin
çay
öğle:
1 ayran
etsiz çiğ köfte dürümü
Uykumahmuru verdiğin link için teşekkür ederim.
Derindenizlerden yine çok güzel bilgiler paylaşmışsın , teşekkür ederim.
İyi geceler, akşam yemeğimi yazayım.
1 tabak et yahni
bol yeşil salata
1 küçük kase patlamış mısır
Dalida , Uykumahmuru,Nilufer,Derindenizlerden nerelerdesiniz?
Canım inşAllah iyi sonuçlar elde edersin, bir de potasyumuna baktır, karbonat bu oranı yükseltebiliyor.Slm canım,yarın hastaneye gideceğim.Kan değerlerime de baktıracağım. İnşAllah iyi çıkar.Görüşmek üzere...
Canım asıl sen hakkını helal et ,sizleri de meşgul ediyorum.Sözlerinde baştan sona haklısın.Ruh durumum o kadar karmakarışıkki, hemen etkileniyor.Evet, Niluufer'in son günlerde girememsi beni menfi etkiledi,Her zaman beni takip eden birisi olmayabilir bunu biliyorum,ama başka bir şey yapamıyorum.Yaşadıklarımızın etkisi her an hala üzerimizde, belki bunu kullandığımı düşüneceksin ama inan değil.Yaşadıklarımın sadece belki binde birini yansıtıyorum.Psikolojimiz aldığımız profosyenel yardıma rağmen ancak bu kadar düzeldi.Sözün kısası lütfen hepinizden destek ve gerektiğinde beni ikaz etmenizi bekliyorum.Yazın bana çok iyi geldi, sadece iyi arkadaşlar kırılır mı korkusu yaşamadan, gerektiğinde gerekeni söyler. İyi niyetin ve açık sözlülüğün için teşekkür ederim, devamını bekliyorum.Sevgiciğim motivasyonun düştü farkındamısın?Sabah kahvaltıda hiç yeşillik yok ve yetersiz etmişsin.Öğlen zaten diyete uygun değil,akşama da patlamış mısır.Sonra az zayıflayınca üzülüyorsun.Canım kendini bırakma.Nilüferin bugünlerde girememesi senin motivasyonunu düşürdü sanırım.
Eğer haddim olmayan laflar edip seni üzersem hakkını helal et.Sadece kaç zamandır ne kadar uğraştığını biliyorum.O yüzden motivasyonunu bu kadar çabuk bozmanada üzülüyorum.Çok çabaladın uzun zamandır.Şimdi pes etmek yok toparlan silkelen yola devam et.O kadar başaran insanlardan hiç bir eksiğin yokki senin.Düşünsene başarırsan ne harika bir başarı öyküsü olur.50 yaşımda metabolizmama ve tüm alışkanlıklarıma rağmen başardım çok şükür diye nasıl gururlanırsın mutlu olursun.Ve sağlığında şu halinden çok daha iyi olur.Hadi bacım kendini bırakma :)
Biz hep seninleyiz biliyorsun.gurbetçiçeği ve dalida zaten uzun süredir sana eşlik ediyor bu konuda.Ben eşlik edemesem de hep takip ediyorum.Bir sürü yeni arkadaşımızda katıldı.Yani yalnız değilsin hiç bir zaman.Hem nilüfer yoğunluğu geçip tekrar girmeye başladığında motivasyonunun bozulup diyeti düzgün yapmamana ne kadar üzülür düşünsene.Kızcağız büyük bir şevkle kendi ulaştığı güzel durumlara hepimizin ulaşması için çabalıyor.Onu böyle üzücü değilde güzel haberlerle karşılarsan seni düşünüp senin daha sağlıklı ve daha iyi olman için çabalayan bir insanı mutlu etmiş olacaksın
Haklısın yaşadıklarınız kolay atlatılacak şeyler değil Allah sabır versin hepinize.O yüzden kursa gitmen harika.Bir çeşit terapi olur senin için.Ama düşünsene ideal kilona ulaşsan onun vereceği tatmini kaç şey verebilirki sana.Yanındayız unutma.Haydi yeni bir gayretle bugüne bismillah de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?