Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

kimse yokmu nerelerdesiniz sevgi ablaaaaa.... ben bugün cocuklari okula esimide ise gönderdim dedigim gibi laptop benim artik. daha sik girebilecegim bugün tekrardan diyete start veriyorum kahvaltida yediklerim ... peynir, 1 haslanmis yumurta, maydonoz, dereotu, 3-4 tane ceri domates, kirmizi biber ve yesilcay limonlu. ha bir dilimde ekmek .. güzel bir kahvalti oldu. iki hafta önce yptigim diyette 1,200 gram vermistim. 89,5 olmustum simdi bugün tartildim 91,5 olmusum gene malesef. bu iki haftalik misafirliklerin gec ytip gec kalkmalrin, gec yemek yemelerin faturasi bu kizlar malesef. artik biktim ya bir kilo verip iki kilo almaktan. artik düzenli devam etmeliyim arkadaslar bu kadar iradesizmiyim ben yaaaaaa......

Allah yardimcin olsun tatlim. ykinlarda olsakda sana yardim edebilsek. isin cok ama sen üstesinden gelirsin. yavas yavas temizle ve yerles , bir gün sonra olsun kendini harap etme canim. bu arada oglusunuda ihmal etme annesi. diyetine ve yediklerinede dikkat etmeyi unutma olurmu. umarim internetin en kisa zamanda baglanirda seni aramizda tekrardan görürüz, öpüyorum seni ccooookkkkkkk....

seni cok merak ediyorum . lütfen bizleri haberdar et. hasta felan degilsin insallah, gecenlerde böbregim agridi demistin, biraz moralin bozuktu ve motivasyonumu kaybettim demistin . lütfen kendine iyi bak salma kendini , hic bir sey icin üzme kendini inanki degmez, senden kiymetlisi yok senin icin. sen bizim basimizda bir ablamiz olarak bulunmalisin. ve sen güclü ve neyapacagini cok iyi bilen, kültürlü bir meleksin öpüyorum senide cok cok

Geldim canımmmmm.....Gayet iyiyim merak etme canım.Karbonatlı suyu kesince böbrek ağrılarım geçti,Gelecek hafta için kendime enerji topluyorum . Senide davet ettim ama cevap vermedin. Biz haftaya Mevsimlerden Roma'nın diyetine büyük bir gurupla başlıyoruz. Dalida ve ben başvurduk, Dalida senin başvurup başvurmadığını çok merak ediyor.İstersen sende başvur aynı diyeti yaparsak notivasyonumuzda daha iyi olur,Ayrıca Mehtap hanımın diyetleri çok sıkı olmadığı için ihsan çabuk sıkılmıyor.
İltifatların için çok teşekkür ederim benim cıvıl cıvıl samimi ve sevecen küçüğüm

iyi olmana sevindim. icme karbonatli suyu sana zarar veriyorsa. mesajini yeni gördüm okudum hatta girmeye denedim ama yorumlar kismina benim yazdigim mesaj cikmiyor. acaba ilk önce sayfaya üye mi olmak gerekiyor anlayamadim birde gruptaki herkese ayni diyetimi uyguluyor.eger öyleyse sizdende alirim listeyi. acikcasi birazda cekiniyorum benim gelme gitmelerim eksik olmuyor bugün gene gezmeye gidecegiz valla benim sucum yok arkadaslar planlamis diyete tam uyamazsam kadina karsi utanirim. diye tuhaf bir düsüncem var. bakalim haftaya kadar görüsürüz daha bunlari. dallidanin yoklugu belli oluyor. öptüm ablacigim....

Gurbetim belki de beraberce bu sefer başaracağız. İsim ilk gün çıkmıyor, genellikle Mehtap hanım onay verdikten sonra ertesi gün çıkıyor.Sorumluluk almak iyidir canım, arkadaşların zayıf mı bence onları da ikna et.Evet Dalida 'nın yeri belli oluyor, inş. çabucak hasta felan olmadan yerleşir.

Merhaba Kızlar, herkes iyi ve her şey yolunda mı? Dallida' nın işleri var da Sevgicim, Gurbetçim sizler nerelerdesiniz?

Merhaba Kızlar, herkes iyi ve her şey yolunda mı? Dallida' nın işleri var da Sevgicim, Gurbetçim sizler nerelerdesiniz?

Serapcığım teşekkür ederim, iyiyim,pazartesi hızlı giriş yapacağız biraz çekildik. MEVSİMLERDEN ROMA yeni bir gurup kuruyor,1000 kişiden fazla kişi başvurdu.Sende beraber yapmak istersen ,istersen başvur.Bizi merak etmen büyük incelik teşekkür ederim.

Rica ederim, ne demek. O senin inceliğin Sevgicim Yeni grubu duydum. Annem, eşim ve kendim için başvurdum. O halde pazartesi görüşmek üzere. Allah katılan herkesi muvaffak etsin :109:

Rica ederim, ne demek. O senin inceliğin Sevgicim Yeni grubu duydum. Annem, eşim ve kendim için başvurdum. O halde pazartesi görüşmek üzere. Allah katılan herkesi muvaffak etsin :109:

Amin canım İNŞALLAH bu defa başarırız, biz gerekenleri yaparsak kesin ALLAH'ın izniyle.Mehtap zaten uzman ve pek çok sefer katılanlarla bunu başardı.Hadi kolay gelsin hepimize.Serap'cığım sen bu konularda beceriklisin ve bilgisayara hakimsin.Diyet yöntemleri bölümünde yeni bir başlık açarsan günlüğün yanında topluca orada devam ederiz ve motivasvasyonumuzda daha fazla olur, ne dersin canım?

Bugün yeni bir başlangıç yapıyorum MEVSİMLERDEN ROMA ile hepimize kolay gelsin, aktarım yapmak isterdim ama çok uzun bir yazı.Eğer ilgilenirseniz bir girip bakın.Gurbet hadi artık beraber gidecek.Dalida seni özledik ve buranın tadı yok dön artık.İŞLER DAHA BİTMEDİ Mİ?Serap seninde ailenle başladığını biliyorum.Gulfuren desteğini bekliyoruz. Uykumahmuru, Derin, Nilüfer, ve Karataycı arkadaşlarım yanımızda olacağınızı biliyorum.Bu defa son kararımız olur İNŞALLAH.VİRA BİSMİLLAH........
Menülerimi daha sonra paylaşacağım.

Arasıra bu siteye girip hemcinslerimin diyet maceralarını okuyorum ve bana da her seferinde bir azim geliyor.Ben zamanında 80 kiloyu görmüş biriyim spor diyet vesaire 55 kiloya indim ama 4-5 sene gibi uzun bir süreçte .Şuan ise 61 kilo oldum zannedersem kullandığım antideprasan hapı da bu kiloyu almama sebep oldu.Bu arada boyum 165 cm. Şimdi mart ayına kadar vermek istediğim kilo 7 umarım başarırım ve benim gibi olan herkes başarır.
Bugün sabah erkenden 30 dk yürüyüş yaptım
Kahvaltıdan sonra 15 dk merdiven çıkma aletine bindim ve hemen sonra 1 saat dışarıda yürüyüş yaptım
Eve gelince çok acıkmıştım ve dondurulmuş bezelyeyi haşladım haşlanmış mısır ve yoğurt ekleyerek yedim. Umarım akşama kadar abur cubur yemeden durabilirim.Ben diyet yapmama konusunda kararlıyım bu işi spor ve sağlıklı beslenme ile çözeceğim

Amin, amin.. Estağfirullah, sizlerinde elinizden her iş geliyor maşallah Sevgicim.. Elbette konuyu açarız. Acak efektif olur mu? Hepimiz menülerimizi kendi günlüklerimizde paylaşıyoruz. Hem orada hem de kendi günlüğümüze yazarız dersek ne güzel olur

Hadi kolay gelsin, bu kez yarı yolda bırakmak yok (ben de, sen de... hepimiz sonuna kadar devam edeceğiz...)

Kolay gelsin,umarım istediğin kiloya ulaşırsın.Zaten çok güzel başarmışsın, kalanı da başaracağına eminim.Bende küçük yürüyüşlere başlamak istiyorum, bu defa başarmak istiyorumİNŞALLAH
Merhaba Serapcığım,başladın mı nasıl gidiyor?

Başladım canım. Arayı unuttum desem:))

İNŞALLAH canım sizlerin desteğiyle.

bende bir anormallk odu galiba 3 sefer yazdim siteye ama hala yazimi göremedim bende biraktim acaba önce üyemi olmak gerekiyordu bilemiyorum. neyse diyet listesini vermistir hanimefendi. galiba herkese ayni diyeti uygulattiriyordur, 1000 kisiye ayri ayri yapamaz. bende sizinkine bakarak uygulamaya calisirim artik. eger listeni yazrsan sevgi ablacigim

Gurbetçim merhaba. Üye olmak gerekmiyor, direkt görebilmen lazım.

Kızlar, diyet yöntemleri başlığı altında Mevsimlerden Roma' nın diyet grubu konusunu açtım. İlk 12 günlük listeyi ve Mehtap Hanım' ın ön yazısını ekledim. Eklemek istedikleriniz ya da kurala bağlamak istediğiniz durumlar varsa konuya başlangıç aşamasında yazarsanız sevinirim. Sizler için de yeterli / uygunsa paylaşımlarımıza başlayabiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…