- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.341
Şeker gibi tatlı,masal gibi bir yıl dilerim....Eki Görüntüle 591894
Sevgi-liebe ,Dallida ,Gurbetçiçeği ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum..
İnşallah cnm,teşekkürler.
Teşekkürler canım,sanada tatlı bir yıl olsun.
Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız?Ben girmediğim günlerde kendi kendimle sessiz sedasız yüzleştim. Hayatımla ilğili yeni kararlar aldım,tabii diyetle ilgilide. Kendime pazartesiye kadar müddet tanıdım.Bundan sonra kursta arkadaşllardan ayrı yiyeceğim, çünkü bir hafta çabalıyorum iki günde hepsi boşa gidiyor, bu hafta son defa onlarla beraber yiyeceğim.Karbonatlı suyu ne zaman içsem kilo alıyorum,bu yüzden günde 3 bardaktan fazla içmeyeceğim.Geri kalan zamnlarda limonlu ve elma sirkeli su içeceğim. Dün öleceğimi zannettim,bir arkadaş ziyaretinden geliyordum.Tansiyonumu zaten arkadaşımdan gelirken ölçtürmüştüm ve yüksekti.Dolmuşta soğuk bir ter, şiddetli baş ağrısıve mide bulantısı oldu.Eve yaklaşmıştım,bayılmamak için dua ettim.İndiğimde daha kötü oldum ve merdivenleri nasıl çıktığımı bilmiyorum.Hemen limonlu su yaptım ve yattım. sonra kalktıktan sonrada epey kendimi toparlayamadım.Yüzüm bembeyazdı.Sabahta böbrek ağrısıyla uyandım , şu ara sık sık olmaya başladı. Diyet yaparken sağlığımdan olmak istemiyorum. Makul bir yeme düzeniyle kilo vermek istiyorum, sizin fikirleriniz nedir? Bu arada 88 oldum nasıl oldu bilmiyorum.......
Yeni yılda mutluluk, sağlık,sıhhat,başarı,huzur seninle de olsun tatlım.Ayrıca çok geçmiş olsun.
Canım benim de, TSH hormonum yüksek çıktı son testte. 5,5 ay önce 2 iken tsh değerim, 1 hafta önce 5 'e çıktı.Öyle canım sıkıldı ki çok üzüldüm.Teyzem ve babam bu yüzden ömür boyunca ilaç kullanıyorlar her gün. Dr Aysegul Coruhlu "TSH testinizi mutlaka bilmelisiniz. 4ten yuksek olmamali.ve 2.5un ustundeyse kilo vermeniz zordur, baya zordur " demiş twitter da.Endokrine randevu aldım oraya gidicem bakalım 15 inde. Öyle üzüldüm ki kilo vermem durdu ve sıkıntıdan reglim çokkk çok erken geldi.
Sevgi-liebe ,Dallida ,Gurbetçiçeği ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum..
Bu arada ben 58 kilo oldum ve sonra Taylan Kümelinin kızını Melek de izledim..7 ayda doğumdan sonra 37 kilo vermiş..Sitesini inceledim..13 tane liste var her hafta birini uyguluyorsunuz..Çok zevkli ve sağlıklı listeler..İlk haftayı ben 5 gün yaptım..Bir gün serbest yedim yedinci gün 2.listeye başlamama rağmen bir haftada 1.6 kg verdim..Şu an 56.4 kg oldum..Haftaya bakalım kaç gram gidecek..
Çok üzüldüm canım,Allah(c.c)şifa versinbende perşembe gideceğim,tahlil yaptıracağım:26::26:
Geçmiş olsun canım kafana takma ve strese girme.TSH gerçekten çok yükselmiş, benim son gittiğimde 2 civarındaydı .Yakında ben de gideceğim bakalım sonuç nasıl çıkacak.Yeni yılda mutluluk, sağlık,sıhhat,başarı,huzur seninle de olsun tatlım.Ayrıca çok geçmiş olsun.
Canım benim de, TSH hormonum yüksek çıktı son testte. 5,5 ay önce 2 iken tsh değerim, 1 hafta önce 5 'e çıktı.Öyle canım sıkıldı ki çok üzüldüm.Teyzem ve babam bu yüzden ömür boyunca ilaç kullanıyorlar her gün. Dr Aysegul Coruhlu "TSH testinizi mutlaka bilmelisiniz. 4ten yuksek olmamali.ve 2.5un ustundeyse kilo vermeniz zordur, baya zordur " demiş twitter da.Endokrine randevu aldım oraya gidicem bakalım 15 inde. Öyle üzüldüm ki kilo vermem durdu ve sıkıntıdan reglim çokkk çok erken geldi.
Teşekkürler canım aynı dileklerimi bütün kalbimle ben de sana gönderiyorum.Senin adına çok sevindim,zaten kilon çok güzel bence....Sevgi-liebe ,Dallida ,Gurbetçiçeği ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum..
Bu arada ben 58 kilo oldum ve sonra Taylan Kümelinin kızını Melek de izledim..7 ayda doğumdan sonra 37 kilo vermiş..Sitesini inceledim..13 tane liste var her hafta birini uyguluyorsunuz..Çok zevkli ve sağlıklı listeler..İlk haftayı ben 5 gün yaptım..Bir gün serbest yedim yedinci gün 2.listeye başlamama rağmen bir haftada 1.6 kg verdim..Şu an 56.4 kg oldum..Haftaya bakalım kaç gram gidecek..
Biraz daha iyiyim,MAŞALLAH yine çok yoğunsun,Allah çocuklarına kavuştursun.dün akam gene misafirimiz vardi. gec saatlere kadar oturduk. bugünde bir arkadaimiz bebegine akide kurbani kestirmis, davet etti aksam oraya gidecegiz. diyet miyet kalmadi . zaten bir hafta yapiyorum arkasi gelmiyor. diyorumya hep ben diyet yapacaksam dag basina cikip kimseyle görüsmemem gerekiyor. ben kendimi ceksem bile arkadaslar birakmiyor. nasil olacak böyle bende bilmiyorum. su bir haftayida atlatayimda haftaya o kadar olmaz. iss günlerinde fazla gezme olmuyor. nilüferde galiba yoruldu bizden, hic gözükmüyor. sevgi ablacigim bugün moralin nasil. insallah daha iyisindir. dallidacigim teekkür ederim Allah senin evlatlrinida bagislasin.
Sevgi-liebe sende çok kırılmışsın..Bizde eşimle insanlar yüzünden çok kırıldık.Dost dediğimiz insanlar yüzünden maddi ve manevi zarara uğradık.İnsanlardan soğuduk..İnsan insanı çok yoruyor..Ben ve eşim çok sessizdik ama şimdi küçücük haksızlığa tahamülümüz kalmadı.Eşimde bende biriyle sorunumuz varsa oturur dobra dobra konuşuruz..İnsanlar birbirinin arkasından söylemediklerini bırakmıyorlar ve iki gün sonra bunlara söylememi gibi aynı sofraya oturabiliyorlar..Ben böyle olamadım bu yüzden de eşimle kendimizi herkezden çekti..Ölüm insanların aklına hiç mi gelmiyor anlamıyorum...Neyse bende sizinle paylaşmak istedm..
Artık bende mesafe koymaya başladım canım.
Dallida yeni evin hayırlı olsun..Sağlık ve huzurla oturmanızı diliyorum..
Gurbetçiçeği hayat evlatlarımızla güzel..Allah olmayanlara da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..Allah hepsinin kaderini güzel yazsın inşallah..Sıkıntı yüzü görmesinler..
Canım ben bugün mevs. rom.... nın yeni açtığı gruba katılmak istiyorum.Ayın 14,ünde tekrar başlayacağını yazdı. katılmak isterseniz sayfasına bir göz atın. Kısıtlamalarla bir ömür devam edileceğine inanmıyorum, bir süre sonra insan pes ediyor.Mehtap Hanımın önerdiği şey bir hayat sitili olarak benimsenebilir,yasakları ve tabuları yok. Ayrıca çokta sağlıklı.Dört ihtisas yapmış bir dr dan da bu beklenir.Merhaba Sevgi abla,çok geçmiş olsun,kendine iyi bak.Düşünüyorum da acaba yine bir diyetisiyene mi başvursan acaba?Hem seni takip edebilir,hem verilen kiloya göre diyet listeni hazırlayabilir:26::26:bunu bir düşün istersinBence de kursa giderken kendine ayrı yemek götür Kilonu çok kafana takma,önce sağlık Sevgiler İstersin bir doktora da görün,acaba böbreklerin neden ağrıyor?:26::26::26:
Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız?Ben girmediğim günlerde kendi kendimle sessiz sedasız yüzleştim. Hayatımla ilğili yeni kararlar aldım,tabii diyetle ilgilide. Kendime pazartesiye kadar müddet tanıdım.Bundan sonra kursta arkadaşllardan ayrı yiyeceğim, çünkü bir hafta çabalıyorum iki günde hepsi boşa gidiyor, bu hafta son defa onlarla beraber yiyeceğim.Karbonatlı suyu ne zaman içsem kilo alıyorum,bu yüzden günde 3 bardaktan fazla içmeyeceğim.Geri kalan zamnlarda limonlu ve elma sirkeli su içeceğim. Dün öleceğimi zannettim,bir arkadaş ziyaretinden geliyordum.Tansiyonumu zaten arkadaşımdan gelirken ölçtürmüştüm ve yüksekti.Dolmuşta soğuk bir ter, şiddetli baş ağrısıve mide bulantısı oldu.Eve yaklaşmıştım,bayılmamak için dua ettim.İndiğimde daha kötü oldum ve merdivenleri nasıl çıktığımı bilmiyorum.Hemen limonlu su yaptım ve yattım. sonra kalktıktan sonrada epey kendimi toparlayamadım.Yüzüm bembeyazdı.Sabahta böbrek ağrısıyla uyandım , şu ara sık sık olmaya başladı. Diyet yaparken sağlığımdan olmak istemiyorum. Makul bir yeme düzeniyle kilo vermek istiyorum, sizin fikirleriniz nedir? Bu arada 88 oldum nasıl oldu bilmiyorum.......
Teşekkür ederim canım,aynı dileklerimle bende Yeni yılını kutlarımsenin bahsetiğin site hangisi?Taylan Kümelinin mi?adresini verebilir misin?Tebrik ederim,çok güzel kilo vermişsin Sevgiler
Günaydın Hanımlar, nasılsınız?
kahvaltımı yaptım:
3 krep
beyaz çay
kahvaltılık sos
2 tatlı kaşığı bal
yeniyilin hepimize sglik , mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. insallah savassiz baris dolu bir yil olur. sevgii ablacigim cok gecmis olsun kendine cok dikkat et. biraz tresden birazda yanlis beslsnmedende olabilir. zayiflamak adina yanlis yollarada girmemeliyiz. gülfuren bir siteden bahsetmis hangisi bilmiyorum ama arastirmayi düsünüyorum. taylan kümelinin kizinin sitesiymis. haklisin bende cok sosyal yasadigim icin fazla kati kurallari olan diyetleri uygulayamiyorum. dedigin siteyede tekrardan bir göz atayim. dallidacigim sen nasilsin. evinin isleri bitti insallah.
İyi olmana sevindim..Hala taşınamadın mı?Kolay gelsin..
Hayırlı olsun..Allah sağlık ve huzurla oturmanızı nasip etsin..Ameliyattında kolay geçer inşallah..Listelere başladın demek ..Kefirin içine trabzon hurması yada elması dedikleri meyvayı koy ve tadına bak süper oluyor..Bu arada kefir metabolizmayı hızlandırıyormuş..Kafana takılan bir şey olursa mesaj da atabilirsin yardımcı olurum..Haydi kolay gelsin..
Sevgi-liebe nerelerde?Artık günlüğüne hiç gelmiyor..
günlük acayip sessizlesmis kimse fazla girmiyor bende dahil. esim ve oglumdan bana firsat kalmiyor. hanimlar yarin ALLahin izniyle kizimada kavusuyorum. sabah erkenden cikacagiz. bir saat yol sürüyor. orada program hazirlamislar. programdan sonra yemek vereceklermis felan derken aksama ancak eve dönebiliriz. onu cok özledim. inanin iki hafta bana iki ay gibi geldi. kizimda cok özlemis. onunda sesi degismisdi bu son hafta. Allahim kimseyi evlatlarindan ayri koymasin. annem diyorki, biz sana nasil dayaniyoruzya diyor. bende ben büyüdüm artik benim kizim daha kücük diyorum. pazartesi okullar aciliyor esimde tekrardan isine basliyor. artik laptop bana kaliyor. daha düzenli girebilecegim artik. tekrardan diyetimize start vermek lazim. birde spora baslamaliyim. toparlamaliyim kendimi yoksa kilolar alip basini gidecek iki aydir bir basla bir birak derken 89 dan asagi düsemedim 89 la 91 arasi gidip geldim. artik harekete gecme zamani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?