Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Son düzenleme:

Yeni yılda mutluluk, sağlık,sıhhat,başarı,huzur seninle de olsun tatlım.Ayrıca çok geçmiş olsun.

Canım benim de, TSH hormonum yüksek çıktı son testte. 5,5 ay önce 2 iken tsh değerim, 1 hafta önce 5 'e çıktı.Öyle canım sıkıldı ki çok üzüldüm. Teyzem ve babam bu yüzden ömür boyunca ilaç kullanıyorlar her gün. Dr Aysegul Coruhlu "TSH testinizi mutlaka bilmelisiniz. 4ten yuksek olmamali.ve 2.5un ustundeyse kilo vermeniz zordur, baya zordur " demiş twitter da.Endokrine randevu aldım oraya gidicem bakalım 15 inde. Öyle üzüldüm ki kilo vermem durdu ve sıkıntıdan reglim çokkk çok erken geldi.

Son düzenleme:

Çok üzüldüm canım,Allah(c.c)şifa versinbende perşembe gideceğim,tahlil yaptıracağım:26::26:

Listeleri buldum,bende denemeye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım kafana takma ve strese girme.TSH gerçekten çok yükselmiş, benim son gittiğimde 2 civarındaydı .Yakında ben de gideceğim bakalım sonuç nasıl çıkacak.
Teşekkürler canım aynı dileklerimi bütün kalbimle ben de sana gönderiyorum.Senin adına çok sevindim,zaten kilon çok güzel bence....
Biraz daha iyiyim,MAŞALLAH yine çok yoğunsun,Allah çocuklarına kavuştursun.

Canım ben bugün mevs. rom.... nın yeni açtığı gruba katılmak istiyorum.Ayın 14,ünde tekrar başlayacağını yazdı. katılmak isterseniz sayfasına bir göz atın. Kısıtlamalarla bir ömür devam edileceğine inanmıyorum, bir süre sonra insan pes ediyor.Mehtap Hanımın önerdiği şey bir hayat sitili olarak benimsenebilir,yasakları ve tabuları yok. Ayrıca çokta sağlıklı.Dört ihtisas yapmış bir dr dan da bu beklenir.
Gurbetim istersen bir göz at sen de benim gibi çok monoton ve disipline şeylere gelemiyorsun.

yeniyilin hepimize sglik , mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. insallah savassiz baris dolu bir yil olur. sevgii ablacigim cok gecmis olsun kendine cok dikkat et. biraz tresden birazda yanlis beslsnmedende olabilir. zayiflamak adina yanlis yollarada girmemeliyiz. gülfuren bir siteden bahsetmis hangisi bilmiyorum ama arastirmayi düsünüyorum. taylan kümelinin kizinin sitesiymis. haklisin bende cok sosyal yasadigim icin fazla kati kurallari olan diyetleri uygulayamiyorum. dedigin siteyede tekrardan bir göz atayim. dallidacigim sen nasilsin. evinin isleri bitti insallah.

Çok geçmiş olsun..Aman dikkat sağlıklı olayım diye sağlığından olma lütfen..Diğer yönlerden iyi olmana sevindim..

Teşekkür ederim canım,aynı dileklerimle bende Yeni yılını kutlarımsenin bahsetiğin site hangisi?Taylan Kümelinin mi?adresini verebilir misin?Tebrik ederim,çok güzel kilo vermişsinSevgiler

Eski Kiloma Dönüyorum | Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığıdır, Benimkisi Sağlıklı Tıkınmak!

Lütfen incele..Her haftaya bir liste var..İnsan sıkılmadan besleniyor..10 haftada 14 kilo verenler var..

Günaydın Hanımlar, nasılsınız?
kahvaltımı yaptım:
3 krep
beyaz çay
kahvaltılık sos
2 tatlı kaşığı bal

Afiyet olsun Sevgi ablaben hala eşyalarımı kolilere sığdırmaya çalışıyorum...yarın da telekoma gideceğim,telefon ve internet nakili ,için başvuru yapacağım...internetim ne zaman kesilir,ne zaman açılacak bilmem:26::26:hani,birkaçgün giremezsem,beni merak etmeyin

Amin canımiyiyim ben,evimi topluyorum..koli bulmakta zorlanıyorum...bi taşınsak da rahat etsem ya...

Eski Kiloma Dönüyorum | Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığıdır, Benimkisi Sağlıklı Tıkınmak!

Lütfen incele..Her haftaya bir liste var..İnsan sıkılmadan besleniyor..10 haftada 14 kilo verenler var..[/QUOTE]

Teşekkür edrim canım,okumaya başladım

Merhaba arkadaşlar,bende bugün doktora gittim,kan verdim...bir rahatsızlığım yok çok şükür ama çoook yavaş kilo veriyorum

İyi olmana sevindim.. Hala taşınamadın mı?Kolay gelsin..

Teşekkür ederim canımhala taşınamadımhava soğuk olduğu için alçılar kurumadı,boya ancak bitti...bugün kapılar ve mutfak dolapları takılacak,hafta sonu da parke...haftaya cuma taşınırız inşAllah.Umduğumuz dan fazla masraf oldu,hala eksiklerimiz var ama onları da zamanla tamamlarız inşAllah..Bugün da kadın doğum doktorumu bulabildim sonundapazartesi günü randevum vardı,gittim ama doktor ortada yoktu:26:danışmaya sordum o da bana dedi ki:'ben ne biliyim,ben kimsenin sekreteri değilim'şaştım kaldım.neyse,bugün doktorumu buldum,reglinin birinci gününe gideceğim,ameliyat için randevu alacağıma,bu arada bende Ezgi'nin listeleri uygulayacağım.İlk iki liste uygulandıktan sonra,memnun kalırsam devam ederim.bugün 1.listenin 1.günüm.Senin diyetin nasıl gidiyor?çok konuştum ya...sevgiler

Hayırlı olsun..Allah sağlık ve huzurla oturmanızı nasip etsin..Ameliyattında kolay geçer inşallah..Listelere başladın demek .. Kefirin içine trabzon hurması yada elması dedikleri meyvayı koy ve tadına bak süper oluyor..Bu arada kefir metabolizmayı hızlandırıyormuş..Kafana takılan bir şey olursa mesaj da atabilirsin yardımcı olurum..Haydi kolay gelsin..

Sevgi-liebe nerelerde?Artık günlüğüne hiç gelmiyor..

Amin!Teşekkür ederim canımBen bugün kefiri elma ve armut ile denedim,ama elmayı daha çok sevdim.Yarın trabzon hurması alacağım,deneyeceğim.Bugün doktora gittim,kan tahlileri yaptırmıştım,çok şükür iyi çıktı.Sana da kolay gelsinSevgi abla perşembe ve cuma cünleri nakış kursuna gidiyormuş..

günlük acayip sessizlesmis kimse fazla girmiyor bende dahil. esim ve oglumdan bana firsat kalmiyor. hanimlar yarin ALLahin izniyle kizimada kavusuyorum. sabah erkenden cikacagiz. bir saat yol sürüyor. orada program hazirlamislar. programdan sonra yemek vereceklermis felan derken aksama ancak eve dönebiliriz. onu cok özledim. inanin iki hafta bana iki ay gibi geldi. kizimda cok özlemis. onunda sesi degismisdi bu son hafta. Allahim kimseyi evlatlarindan ayri koymasin. annem diyorki, biz sana nasil dayaniyoruzya diyor. bende ben büyüdüm artik benim kizim daha kücük diyorum. pazartesi okullar aciliyor esimde tekrardan isine basliyor. artik laptop bana kaliyor. daha düzenli girebilecegim artik. tekrardan diyetimize start vermek lazim. birde spora baslamaliyim. toparlamaliyim kendimi yoksa kilolar alip basini gidecek iki aydir bir basla bir birak derken 89 dan asagi düsemedim 89 la 91 arasi gidip geldim. artik harekete gecme zamani.

Gözünaydın canım

Merhaba arkadaşlar,zamanım iyice daraldı.Evimiz hemen hemen hazır,benim de biraz acele etmem gerek,daha toplanacak bir sürü eşya var...yeni evime taşınana kadar internete girmek çok zor olacak...büyük ihtimal ile 10 gün buralarda olmayacağım...kendinize iyi bakın,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…