- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.421
Sağ ol Sevgi ablacığım!!kolay gelsin,dikkat et kendine ceyran da kalma ben de yapacağım ama ....bir de taşınma işi çıktı ya...hiç keyfim yok:18::18:ama mecburen yapılacak sevgiler
Merhaba Sevgicim, nasılsın?
Kolay gelsin, dikkat et kendine.
Sana katılıyorum, erken saatte güneşe çıkarsan zarar vermez muhtemelen. saat 10 gibi en ideal saat diyordu Osman Müftüoğlu.. Bu arada D vit. ve kalsiyumun kemiklerdeki yerini almasını sağlamak için hareket etmek lazım. Bayramdan sonra yürüyüşlerine başlarsan ağrılarının geçmesine yardımcı olabilir
Dallidacım, ozon tabakası deliniyor. Küresel ısınmadan kaynaklanan sera gazları da atmosferde bir tabaka oluşturup güneş ışınlarının daha zararlı hale gelmesine sebep olmuş olabilir. UVA ve UVB denen 2 farklı ultraviyole ışını bize ulaşıyor. Şimdilik alerji yapıyor. Daha da önlem almazsak (bireysel değil tabii, Kiyoto' ya uyum filan) DNA bozulmalarına yol açar bu ışınlar. Mutasyonlar bile başlayabilir.
Yine içinizi kararttım di mi?... Ama ne yapayım, söylemesem olmuyor. Hepimiz sorumluyuz. En azından kullandığımız ürünlerin doğa dostu olmasına dikkat edebiliriz. Tüketimden gelen gücümüzle denetimin artırarak doğa dostu ürünlerin artmasını sağlayabiliriz. Evimizde geri dönüşüm için ayrıştırma işlemini yapabiliriz.
Öptüm sizi kızlar[/QUOTEMerhaba Serapcığım,mutasyon mı dedin??Allah korusun...evet,elimizden geleni yapmalıyız...içimizi karartmazsın,aslında çevremizdeki insanları da uyarmak gerek...sende öpüldün
Sağol canım inşaALLAH dikkat ederim,uyarın için teşekkürler.Bayramdan sonra yürüyüşe başlamak istiyorum,burada 2 komşum yürüyor ama onlar sabah 5,30 gibi gidiyor,onlara katılsam iyi olur galiba.güneşin ilk ışınlarını alırım.
Ozon tabakası konusunda doğru söylüyorsun.Akşam okuduğum bir kitapta kıyametin bu şekilde gelebileceği yazıyordu.Önümüzdeki yüzyıl şu andan itibaren çok dikkat etsek de Dünya'nın ısısı 7 derece artacakmış ve bu toplu ölümlere yol açacakmış.Aslında en güzel temizlik maddesi arapsabunu,karbonat....gibi doğal maddeler.Sen hep söyle,bizim içimiz kararmaz canım benim.
Bu arada kandilinde kutlu olsun,dualarını bekliyorum.
Merhaba Sevgi ablacığım,çok teşekkür ederim,bende Kandilinizi kutluyorum:)Rabbim günahlarımızı af etsin...evet,...yakın olabilir...teşekkür ederimŞimdi den ilk olarak senin de kandilin kutlu olsun,dualarınızı bekliyorum.Sağ ol dikkat etmeye çalışacağım.Taşınma işiniz bu kadar yakınmı.?yakın zamanda mı taşınıyorsunuz? Sana da kolay gelsin......
Hayırlı bayramlar!!!!
Sağol caNIM SANA DA HAYIRLI BAYRAMLAR....
iyi bayramlar Sevgi ablacigim ellerinden öpüyorumbayram haftasini gecirelimde bizde düzenli girelim ve kaldigimiz yerden devam edelim ablacigim ne dersin......
Dalidam seni takip ediyorum ama benim farkıma varamadın,önce senin sayfanda şimdi burada karşılaştık.
Sevgi ablacığım,ben çıkmak zorundayım:18:görüşmek üzere,Allah' emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?