Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Merhaba Sevgicim, nasılsın? Özledim sizleri. Hala bir yoğunluk var, bunu da atlatayım görüşürüz inşaallah
Hoş geldin Serap'cığım,senden haber almak güzel.Çokyoğunsun galiba,biraz rahatladığında bekliyoruz.Allah kolaylık versin.
Gurbetim,hoş geldin,benden sana kocaman bir AFERİN.En doğrusunu yapmışsın,ben bu hafta en azından belli öğünlerde az yemeye ve ekmek yememeye çalıştım. Bugün sebze ve meyveyle geçireceğim ,yarın su orucuna başlamayı düşünüyorum.Dua edin başarayım çünkü,çok istiyorum.Daha sonra görüşürüz oğlum başıma dikildi.

merhabalar;Sevgi-liebe,
evttt varımm. bende geceden beri araştırıyorum. ilk okuduğum yeri bulamadım. çok farklı yorumlar var.
açıkcası kafam karıştı.
ben ilk okuduğumda 3 gün sadece su içilerek başkaca
yemek yasaktı. şimdi gördümki su da sadece iftar sahur arasındaymışş.gündüz yok muş. şimdi biz ne yapacağız?
iftar-sahur arası sumu?
3 gün boyunca sadece su mu?
beni bilgilendirirmisiniz?
ne gerektiğini banada bildirin bu akşamdan başlayalım hayırlısıyla şifa niyetine.

Canım akşamdan bağırsaklarını boşaltmak için ingiliz tuzunu suyla karıştırıp iç.Benim yaptığımda özel bir suda edindim adını bilmiyorum,damarları temizliyormuş.Sabahta bana söylenine göre1 bardak zeytinyağı ve limon karışımını içeceğim,sonra da suyla devam edeceğim.Limon yağ karışımı bağırsağı temizlemeye vebağırsağı korumaya yönelikmiş.Benim duyduğum bu şekilde,ondan sonrada günlük ihtiyaç kadar su içilecek.Bana tavsiye eden yakınım bitkilerin kökünden elde edilen bir karışımda verecek,bu benim birazda damarlarımı açmak için.Uzun süredir dolaşımla ilgili problemim vardı.Buradan bu konuyla ilgili daha önce yazışmaya izin verilmemiş,sedece neler hissedeceğimizi yazalım.şifa orucu diye yazarsan daha fazla bilgi var.Benim günlüğüme bir arkadaş link vermişti,kaldırmışlar,bulamıyorum.Sorularını özelden yaz istersen.Bu gün sebze ve meyve ağırlıklı beslen ve ekmek,pilav,,makarna ,tatlı yeme. ben alışmak için öyle besleniyorum.

çokk teşekkür ederim.
uyarılar içinde sağoll.
şifaa olsunnn

MAGNEZYUM SULFATIN KULLANIMI
Magnezyum sulfat derin tabakalardan toksin ve tuzları çekerek bagırsaklar yoluyla dışarı atar. Ödemleri indirir,böbreklerin işlerini kolaylaştırır. Bünyeye göre 1 tatlı kaşıgından 1 çorba kaşıgına kadar magnezyum sulfat ( kaya tuzuna benzer bir tuz ) bir bardak su ile karıştırılıp sabah içilirse,1-2 saat sonra büyük abdest gelir.Magnezyum sulfat,bagırsakların hızlı çalışmasını sagladıgından,akşam yemekten sonra degil,hazım bittikten sonra, sabah içilir.Hazmolunmamış yemek bagırsakları hızlı geçerek,bagırsakların kimyasal düzenünü bozar.
UYARI : Kan grubu ‘’0’’ taşıyıcıları magnezyum sulfatan ( İngiliz tuzu ) çok etkilenirler. Bu sebebten onu sadece bazı tedavi metodlarında veya 2 haftada bir defa kullanabilirler. ‘’A ‘’, ‘’B’’ ve ‘’AB’’ taşıyıcıları ise,magnezyum sulfatı, gerektiginde her gün veya haftada 2-3 defa ya da haftada bir defa devamlı kullanabilirler.
NOT : Düz bagırsagındaki bir özellikten dolayı 20 yıl boyunca her gün İngiliz tuzu kullanan bir yaşlı adamın kan grubu ‘’AB’’ idi. Onun kanı, dokuları ve organları, bu kitapta ( Gerçek tıp ,Yitik şifanın izinde – Dr.Aidin Salih) anlatılan tedaviyi 3 yıl boyunca uygulayanlar kadar temizdi.

Gerçek tıp ,Yitik şifanın izinde – Dr.Aidin Salih – sahife 125-126
About these ads0 grubu kan olanlar bu tuzdan etkilenirlermş.aman dikkatt​

Son düzenleme:
hadi bakalim sanada kolay gelsin, insallah güzel sonuclar alirsin, ama cok dikkatli ol, bu is ciddiye benziyor, Allah yardimcin olsun. Sen faydasini görürsen belki bizde deneriz, gerci ben asla apamam gibi geliyor bana ama, bilemiyorum bakalim hayirlisi...
ben dün ilk güne göre biraz düzensiz beslsndim, normale göre az yedim , ama ögün saatlerim karisti, ve aralarim hic düzenli olmadi, mesela öglen yemegini kizim gelsinde beraber yiyelim derken oda okuldan gec geldi, tabi ben acliktan ufak ufak birseyler attim agzima , kesmedi bir dilim ekmek yedim, oda kesmedi bir meyve yedim derken abur cuburu doldurdum. demekki neymis ana ögün saatinde Düzgün bir ana ögün yapilmazsa olmuyormus, ara ögün tarzi seylerle gecistirilemiyormus. aslinda bende salaklik, kizini bekleme ye , ama yok buda bana ders olsun birazdan cikacagim disarda islerim var, ögleden sonra görüsürüz. öpüyorum ablacigim kolay gelsin,

Gurbetim senin adına çok sevindim,başladığına.öğün saatlerine dikkat et canım.Böyle durumlarda tarçınlı süt iyi geliyor,dene istersen.Almanyadaki ismi Heilfasten.Buğün başladım bakalım,bana dua et ,senin duan kabul olur inş.Sabah sadece biraz ellerim uyuştu, onu da zaten söylemişlerdi, normalmiş.Şu an oruçtaki insan gibi üzerimde biraz saflık var.İnşallah hastalıklarıma şifa olur,AMİN.

Günaydın canım,Allah yardımcın olsun.:13::13:

Bu günü kazasız belasız atlattım,çok şükür.Gayet iyiyim maşaAllah.Ev işi,yemek,kışlık sebze dipfrize koymak derken öğleden sonra azbiraz dinlendim,enerjim çok şükür iyiydi,bol dua ettim,onun etkisi galiba.Allah'ım sana şükürler olsun...Yarın ola hayır ola......

aman maşallahh...dikkat edinn..

ben dün çok fazla dışarda vakit geçirdim. akşam üzeride aktara diye çıkınca 1-2 saatte öyle gezdim.7 gibi eve zor attım kendimi.o trafiği nasıl geçtim. naptım bilmem. tüm enerjim bitmişti. öyleki başımı kaldıramadım. evdekiler kendi yemeklerini kendileri hallettiler. benim iyice sesim düştü. boğuluyorum sandım. eşim ısrarla şekerli bişeyler vermek istedi. bende zararı olur diye içmedim.tansiyonum 6-9 olmuştu.(hep8-12 idi) acile götürdü. açlık şekerim düşmüşş. galiba bende annem gibi şeker hastası olma eşiğindeyim.
2 saat kaldık. biraz azar işittim. endokrine gidin.dedi. bugün gittik. randevulu çalışırmış. pazartesi gelin gün alın dedi.
bakalım hayırlısı.
ben sık sık tahlil yaptırıyordum. açlık şekerim hep 90-97 olurdu. doktorda iyii derdi.tokluk yaptırmadım hiç.
en son ramazan öncesi yaptırdığımda 105 çıkmıştı ilk olduğu için o aralar yediğim karpuza falan bağlamıştık doktorla birlikte. önemsememiştik.
neyse benim oruç güme gitti.ama her işte bir hayır vardır. belkide hiç endokrine gitmeyecektim. dahiliyeden halledecek,geçiştirecektim. şimdi en azından bu yönde inceleyeceğiz.varsa saklı birşeyler belli olacak.

Suyumu yudumluyorum,çok az halsizlik var.Ama beni çok etkileyecek kadar değil.Açlık çok az hissediyorum.
Tebrik ediyorum seni ablacigim, helal olsun bir günü atlattin bile, darisi ikinci güne insallah nazar degmesin sana.

Ama genede dikkatli ol ablacigim kendinde bir rahtsizlik hissedersen , sakin inat etme Allah korusun sglikla saka olmaz.

Bense dünü cok güzel gecirdim (Diyet adina ) ama menülerimi yazmayim, simdi siz hic bir sey yemezken yazmk olmaz .

Güzel bir gün diliyorum ablacigim, sifa olsun insallah

cok cok gecmis olsun sizede, saglik olsun, doktorlar nicin her insana ayni diyet uygulanmaz diyorlar, iste galiba bunun icin, aslinda bu herkesin yapabilecegi bir sey degil, Doktora danisilarak yapilsa daha iyi. mesela Seker hastalari cok fazla ac kalamiyor, benim bir büyügüm cantasinda hep yiyecek bir seyler bulundururdu. sizinde dediginiz gibi bundada vardir bir hayir, en azindan güzel bir muayene oldunuz. Rabbim hepimize SAFI ismiyle tecelli etsin (Amin) . öpüyorum sizide kendinize iyi bakin

Geçmiş olsun canım.Dün kendini çok yordun keşke daha önce işlerini halletseydin.Ben de gizli şeker hastasıyım,bu yüzden evden çıkmamaya çalışıyorum.Çok şükür şu ana kadar ramazanda olan halsizlik kadar halsizim.Garip bir de enerjim var,MAŞALLAH. Kalktıktan sonra ev işlerini hallettim,bu gün yemek yapmayı düşünmüyorum,dolapta yeteri kadar yemek var.Dinlenerek geçirmeyi düşünüyorum.VUcudumdan attıklarıma inanamıyorum,resmen yeşil taşlar döküyorum.Benim en büyük bagımlılığım yemekti,ona bağlı olmadığımı hissetmek mutlu ediyor.
Endoktrinde incelemelerini yaptır,Ankara oturuyorsan,Atatürk Hastanesi,endokrin polikliniğini tavsiye ederim,ben senelerdir orada kontrollerimi yaptırırım.Muhakkak git,bende bu beslenmenin sonunda şekerimi merak ediyorum.
Amin canım.,senin adına çok sevindim.Canım devam et,yakında beraber devam edeceğiz.Şu an çokşükür iyiyim,dua et başarayımkolay bir şekilde.
Yemeklerini yazabilirsin,etkilenmeyeceğimi düşünüyorum,Allah'ın izniyle.Evdeki yemekleri dahi canım istemiyor.

Diyetim çok şükür iyi gidiyor.Bugün biraz halsizlik yaşadım,Yarım saat uyuyunca kendimi daha iyi hissettim.Günlük rutin işlerimi yapıyorum,sadece çok fazla su içmek istemedim,Arayı kapatmaya çalışıyorum.

maşallahh
allah kolaylaştırsın inşallahh.
ben eskişehirdeyim.burda gideceğim. ama çokkk yoğun. daha pazartesine randevu alma günü verdiler.o günde doktora ulaşabilme günü verilir. sonrada tahlillerin günü,sonuç alma günü.dr.gösterme günü heralde devam ederrr

Amin canım.İnşallah çok zaman kaybetmeden muayene olursun.

Bu günüde çok şükür hasarsız kapattım.Sabah biraz halsizlik vardı,sonra geçti.MAŞALLAH kendimi iyi hissediyorum.Yarın neler olacak bakalım?

Yeni bir güne daha başladım.Çok şükür dünü de problemsiz atlattım.Bunda Rabbimin desteği çok büyük.Benim gibi iradesiz biri de başarıyor ya,ne diyeyim.Bunda sağolsun bana mihmandarlık yapan tanıdığımızında katkıları büyük..Kendimi gayet iyi hissediyorum çok şükür,Bu konuyla ilgili yerli ve alman web siyelerini okuyorum.Nelerle karşılaşacağımı bilmek,bana,rahatlık veriyor ve telaşlanmıyorum.Bugün kanım temizlenecekmiş.Dün karaciğer ve safra temizlenmiş denene göre.Değişik bir deney ve farkındalık yapıyor.Bol bol yemek sitelerine bakıyorum,fazla etkilenmiyorum.Sonra görüşmek üzere.

maşallahh,tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…