Sevgi mi, Ego Tatmini mi? Kararsız Kaldım...

bi şey dicem bu kıskandırma muhabbetini ben de çok yaşıyorum. o yüzden gelecek yorumları çok merak ediyorum. nasıl tepki verilmeli acaba
birisi kıskandırmaya çalışıyorsa ağır bir özgüvensizlik yaşıyor demektir kendini ancak bir başkasının varlığıyla tehdit ederek tatmin ettiği anlamına gelir. 1 kere dahi yapıldığında o kişi direkt terk edilmelidir. güveni sarsan en ufak şey hayatı zehir eder ve muhtemelen de zaten aldatıyordur

Ondan iyisini bulamam dediğin adama bak senin yanında başka kızlara yavşıyor
Ondan iyisini bulamam dediğin adama bak senin yanında başka kızlara yavşıyor ben okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı ya sen bu adamı kaybetmekten korkuyorum diyorsun iyi misin
Ondan iyisini bulamam dediğin adama bak senin yanında başka kızlara yavşıyor ben okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı sen bu adamı kaybetmekten korkuyorum diyorsun iyi misin ya hiç utanmadan sıkılmadan başka bir kızın masasına oturmaya kalkışıyor ömrü hayatımda böyle bir şey görmedim ben nesine üzülüyorsun bu adamın anlamadım yani git daha iyi birisini bul kendine bir de senin telefonunu alıp bakıyor kiminle mesajlaşıyorsun diye şaka gibi ya sanki kendisi çok namusluymuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…