Sevgi mi, Ego Tatmini mi? Kararsız Kaldım...

Onun gibi gülüp eğlenebildiğim birini bir daha bulamayacak olma fikri beni çok üzüyor...

Hayirdir yokluk adasina mi dustunuz? Adamin hareketleri sizce 41 yasa gore normal seyler mi? Bence ozelestirinizi de yapin zira eski flortlerinizin kafasina estigi anda size yazabilmesi sizce normal mi? Sizin yasiniz kucuk degil bu yasta ne isteyip ne istemediginiz konusunda net olmaniz lazim ama gorunen net degilsiniz. Sanki yalniz kalmamak icin eski flortlerinize de net sinirlar cizmemissiniz bu adamlada yalniz kalmamak ugruna baslamissiniz gibi.

"Kıskandırma" adı altında basitlestirdigin şey sapıklık.

Konu sahibi sanırım yokluktan bu ergen ayni zamanda 14 yaşında ergen kızı olan adamı kafaya takmış. 40 yaşında 20 yaşındaki kıza gözünüzün önünde yürüyor. Allah korusun bununla evlendiğinizde 20'lik kızların ilgisini çekmek için girişimlerine devam edecektir. Birinden karşılık bulduğu an kapıyı size gösterir. Birde karısının onu aldattığı hikayesi bana hiç inandırıcı gelmedi. Genelde nerede boşanmış işe yaramaz bir erkek varsa karım beni aldattı diye mağduru oynuyor.

Hep boşanan kadınlarda sorun var, kadının psikolojik sorunları var, eve bakmaz yemek yapmaz, karılık görevini yapmaz, yersennn. Önceden insanlar ne düşünür diye çok takardım sonra bi baktım ki boşanan çoğu erkek hep aynı yalanlarla kendini avutuyor. Aklı başında olanlar her şeyin farkında.

evet disaridan bakinca , mantigimla dusununce zaten oyle, ama sanirim seytan tuyu vardi ondan, cok iyi bir manipulator olsa gerek, aslinda ilk basta hic begenmemistim ama ona ragmen bu kadar baglanmisim, ben de kendime sasiriyorum
Belki de duygusal bi boşluktasın ve tutunmak istiyosun. Duygularınjn ön planda olduğu yaşı geçmişsin, biraz daha mantıklı düşünmeye çalış lütfen. Bir noktada içine sinmeyen şeyler varsa zaten orda sorun vardır.

evet disaridan bakinca , mantigimla dusununce zaten oyle, ama sanirim seytan tuyu vardi ondan, cok iyi bir manipulator olsa gerek, aslinda ilk basta hic begenmemistim ama ona ragmen bu kadar baglanmisim, ben de kendime sasiriyorum
Şeytan tüyü müyü yok bu herifte. Biraz mantıklı bakarsanız olgunlaşmamış zamparanın teki olduğunu hemen anlarsınız.

Neden bildirim geldi bilmiyorum ama genceciksiniz yaş farkı çok önemli napcaksınız o adamı bide üstüne ergen ergen tavırlar eleyin önünüzdeki kısmetlere bakınn...

Seytan tuyu??? Kimse de kendine toz kondurmuyor hemen cok iyi bir manipulator diye kendinizi siyirmissiniz. Kimse kimseyi zorlamiyor, diyelim ki zorladi kusura bakma arkadasim der net sinirinizi cizersiniz ama yok sonra yok seytan tuyu bilmem ne. Narsist de yazsaydiniz bari. Sizin sorununuz kendinizle. Bunca seye ragmen neden baglandiniz? Yetmemis bir daha boyle birini bulamam diye dertleniyorsunuz. Once kendi icinizde kendinizle olan sorununuzu cozerseniz bu tipler yaniniza bile yaklasamaz.

Bahsettiginiz arkadas yüksek ihtimalle aldatılmış( yazıda var mıydı hatırlamıyorum) ama aldatılana kadar da kusurları açık ve kırıcı şekilde hayatının belli dönemlerinde hayatında kritik kişiler tarafından ifade edilmiş. Kendisine ilgi duyan ya da duydugunu zannettigi insanlara yönelmesinin sebebi ilgi açlığı. Belki biraz karışık gelebilir ama sevdigi siz degilsiniz sizden umdugu ilgi. Biri size mesaj attıgı icin size bu saygısızlıgı yapamaz. Yan masadaki kıza karsı sizi degersiz hissettirmiş. Evlendiniz farzedin böyle bir insanla, ki birkaç ay içinde su an gördügünüz negatif tavırla karşılaştıgınızda hayatınızdan cıkarmadıgınız için lanet ediceksiniz. Çünkü bunlar insanın icindeki zehrin damlalarıysa ve o yönde gitmeyi secerseniz bir zehir tankına düşer boğulabilirsiniz.
Özlem duygunuza gelince de. O insan size popüler gibi görünmeye çalışmış. Özlemden çok onun başkasıyla mutlu olma ihtimali sizi rahatsız ediyor bence. Ben cekip gidince o daha mutlu olacak hissi.
İçiniz rahat olsun, hayatınızda sizi sizden daha çok sevecek ve düşünecek tek kişi annenizden sonra sizin kendinizsiniz. Ve size değersizlim hissi yükleyerek kendine bağlamayı hedefleyen zavallı insanlar kendince elde ettiginde hem o hareketlerin bağımlısı olacaksınız hem de sizi artık sevme şekli bu olacaktır. Arkanızı dönüp saçınızı savurup podyum yürüyüşüyle ortamı terkedip izini kaybetmek kendinize verebileceğiniz en güzel cevap olacaktır böyle manipülatif taktikçilere :)

Sizinle oturduğu masadan başka kadının masasına elinde içkiyle gitmeye kalkıp sizi de davet edecek kadar kendını bilmez 41 yaşında saygı nedir bilmeyen birini mi özlüyorsunuz . Üstelik kızı yaşında birine yürüyen sapık biri , kız oturmak istese gelmeyecekmıs bile arkanızdan söylediği bile boktan bi cümle

Yarisina kadar bile okumadan fikrimi yazıyorum. Ki aslinda aceleci tavrindan bile şunu dusunmustum: onun derdi siz değilsiniz ,onun derdi hayatinin duzene girmesi yani onun evini kizini cekip cevirecek "beyinide" mutlu edecek bir dişi. Elbette bu niyetle bulduğu kisiyi kacirmamak icin biraz uğraşacak. Ama bakın baktıki siz pek onun istedigi gibi hemen evet demiyorsunuz, bilseydim bu kadar zaman harcamazdim. Baska kapiya giderdim demek istemiste diyememis.

Sonra birde sacma sapan kiskandirma birde sizin yaninizda başka kadinlari övme gibi karektersizliginide okuyunca biraktim okumayi.
Ya gerçekten gözü dışarıda ve bunu içinde tutamıyor ama sanki daha çok şu ihtimal var; dediğim gibi hayatını kolaylaştıracak birinin peşinde. Ondan sonra bakıyor ki siz de onun istediği gibi hemen kıvama gelmiyorsunuz kendince ergence kıskandırma oyunu yapiyor; bak elinden kaçarım gibi korku vermeye çalışıyor. Bu adamdan bir an önce kendinizi kurtarın, neresinden tutsanız elinizde kalır bence

Aşktan da ölmüyorsunuz her yeri şeytan tüyü olsa ne yazar. Biraz kendinize değer verin.

Vayy adama da 20 yaşında kız yanında kadın varken laf atıyor, masasına çağırıyor.hayy maşallah.kaç erkek boyle birşey yaşar ki.yakışıklı biri mi?

Karşınızdaki kişinin yaşı kaç olursa olsun kendini büyütememiş biri gitsin annesinin dizinin dibinde otursun liseli tribine gerek yok. Muhtemelen ilişkiniz var olduğu sürece bu küçük çaplı oyunları devam edecek. Daha fazla toksikleşmeden kurtulduğunuz için şanslısınız. Ve emin olun daha iyileri karşınızda olacak siz çıtır grubundasınız :)

İnsan kendini bile bile ateşe atarmı ilerde bu mesajını okuduğunda kendin kendine gülersin Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşimiza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…