Sevgi mi, Ego Tatmini mi? Kararsız Kaldım...

Midem bulandı

Bu mide bulandırıcı tiplerden gırla var bir daha bulamam diye üzülme Şaka gibisiniz gerçekten .Tabanları yağlayıp kaçmanız gerekirken bir daha bulamam diyorsunuz

Bana da bildirim geldi.
Bari yorum yapayım,
Bekar biriyle daha iyi olur her şey.
Kendi denginize göre bence.
Hayırlısı olsun.

41 yaşında 6 yıl sonra düsun arada çok yaş faktörü var kafa yapiniz şuan uysa bile 6 yıl sonra çok farklı olucak yürüyüş yaptığını düşün yanında yaşlı yorulan bir adam çocuğun olduğunu düsün onlarla oyun oynuyacak kadar enerjik olmayan ki küstah ergen sapik aldatıldım diyen ki oda yalan aslında adatan biri yazık sana daha çok gencsin kendi dengini bul derim ( ayrıca niye bildirim olarak geldi bu konu onuda anlamadım )

Bana ikiniz de sikintili geldiniz. Siz de adami oyalayan ve eski flortleri hala peşinde birisiniz. Adam da saglam ayakkabi degil.
Ikiniz de birbirinizden daha iyi degilsiniz su durumda

Sakın sakın. Böyle ayak oyunları oynamak için 41 yaş fazla değilmi? Ergenmi?
Ben anlattıklarınızda aşk vs göremedim bol dert paylaşmalı bir arkadaşlık var sadece. Yaptığı zaten kabul edilemez. Birde ciddi ilerlesen eski eş ve kızınıda hayat boyu maddi olarak desteklemen gerekecek, psikolojik olayları söylemiyorum bile.
Engeli kaldırma yaşın daha 30 yoluna bak. Dertsiz başına dert açma.

Sen de ondan farklı değilsin. Eski flörtün niye sana öyle öpücüklü buluşma teklifi sunuyor?

Normal bir erkek direkt o mesajı görmüş olsa masadan kalkar ve gider. Seni de asla aramaz. Herif normal değil. Ama sen de normal değilsin. Terazide denksiniz.

tipi ortalama, ama sanirim o aksam yuksek sesle konustugu icin zaten baska yan masadakilerde bize bakiyordu, kizin orda ilgisini cekmis olabilir

Çok teşekkürler, evet ilgi açlığı olduğunu ben de düşününce butun davrasnislari daha net anlam kazandi.
Ben onu baska bir kadinin uzun vade de cekebilecegini sanmiyorum,

aldatilana kadar da kusurları açık ve kırıcı şekilde hayatının belli dönemlerinde hayatında kritik kişiler tarafından ifade edilmiş.

Evet hakli olabilirsiniz, annesiyle arasinin kotu oldugundan bahsediyordu hep, ozguvensiz biriydi

Merhaba canım 41 yaşında daha önce evlenmiş ve çocuk sahibi birinin çok daha olgun davranması gerektiğini düşünüyorum. Özgüven sorunu yaşadığı için beğenilmek ilgi sahibi olmak istiyor olabilir. Benim size bir ablanız olarak tavsiyem kesinlikle bu karakterde olan insanlardan uzak durunuz. İnanın şu an her şey çok yeni bundan dolayı duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz ama zaman karşınıza gerçekten sizi halledecek birini çıkartacaktır. Kesinlikle değişir diye düşünmeyin ailelerinin yıllarca eğitip yetiştiremediği insanları biz kadınlar hiç değiştiremeyiz. Siz onun annesi yada kardeşi değilsiniz her şeyini görmezden gelesiniz. Bence Allahın sevdiği kuluymuşsunuz erkenden karşınıza çıkarmış. Hayat kimseye üzülecek ve hak etmeyen insanlara zaman ayıracak kadar uzun değil. Zamanınızı sizi seven, değer veren ve hakeden insanlara ayırın

cok tesekkurler guzel yorumunuz icin

Arkana bile bakmadan kaç asla geri dönme pişman olursun

Kesinlikle narsist egoist ne derseniz diyin birisi. 27 yaşındayım ben bile anladım. Siz ilişkiye başlamadan zaten ne kadar saygısız bi insan olduğunu ve ilişki kursanız ilerleyen dönemlerde ne yapabilceğini göstermiş. Size saygı duyan ve değerinizi bilen bi insan çıkar inş karşınıza bu şahıs kendini büyütememiş daha kendine faydası yok defolsun gitsin

çocuk musunuz yahu ne saçma sapan davranışlar bunlar

Öğğğ kustum okurken. 41 yaşındaki adam 20 yaşında bir kıza yapışıyor, içki alıyor, masasına oturmaya çalışıyor. Bunu sizi kıskandırmak için de yapsa istediği için de yapsa aynı iğrençlikte. Kıza üzüldüm, korkmuştur garibim
41 yaşında, problemli bir kızı var ve sapık. Karşındakini kıskandırmak isteyen gidip de off şu kızın fiziğine bak demez bence.
Arada 11 yaş var, bu problemli ve saygısız adam için uğraşmak neden? Bırakın bir daha yazmayın

Merhaba, öyle birinin hayatınızdan çıktığı için şükür edin. Çünki gerçek sevgi böyle değil. Gerçekten seven erkek sevdiğinden başkasına bakmaz, egosunu tatmin etmek için bir kadının gururunu hiçe saymaz. Sakın ona bir şans vermek gibi bir hatayı yapmayın. Kendinize yazık etmeyin. Daha yaşınız da genç neden böyle karamsar bir düşünceye giriyorsunuz? Dünyada daha iyi niyetli bir çok insan var. İnanın o adama bir daha şans verirseniz pişman olursunuz. Lütfen kendinizi bu durumdan kurtarın. Bir gün karşınıza daha iyi biri çıktığında o adama şans vermediğiniz için şükür edeceksiniz. Sorarım size sizin yanınızda başka kadınlara bakan onlara iltifat eden bir insandan size hayır gelir mi? Siz yanınızda olduğu halda bile genç bir kadına içki almış üstelik onunla aynı masada oturmaya kalkmış. Kalbiniz çok kırıldı ama o insana bir daha şans verirseniz daha kötü kırılırsınız. Zor olsa da hayatınıza yeni bir sayfa açın. Yeter ki siz unutmak için çaba gösterin zamanla unutulur. O insanı unutmanız ve daha iyi birinin karşınıza çıkması için Allah'a dua edin. Bir daha da üzülmeyin, kurtulduğunuz için şükür edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…