Sevgi ve Lily'nin Günlüğü: İrade ve Azim ile Hedefe Doğru...

:) ıyıde benım hayatım karısık sevgı menum nasıl karısık olmasın :)))))
canlar benden menu beklemeyın menu tarzı calısmalar yapamıyorum evde ne varsa canım ne cektıyse onlardan takılıyorum ve boyle devam edıcek gıbı duzenlı menuyle ugrasamam ama pazartesı kg bıldırımı yaparım buna okey yesıl cayımı ıcerım bunada okey spor hergun yapamam ama gunde yarım saat kadar yapmaya calısıyorum hafta sonu harıc hafta sonu dolasıp yuruyoruz zaten araogunlerde bende genelde meyve tercıh edıyorum ama anaogunlerım sorunlu bazan anaogunude araogunle gecıstırıyorum saglıksız ama baska turlusunu yapamıyorum bır donem karatay dıyetı yaptım cokda rahat toookk kılo verdırıyor amaaa ben duzenlı yemek yıyemıyorum ogg gelmıstı yedıgım herseydeeen duzenlı yapınca keyfı kacıyor bende sızlerın menulerını takıp ederım gozum uzerınızdeee:)))

canım devamlı uyumak da insanı sıkar bence başka uğraşlar dene
mesela arada kitap oku ya da el işi falan bilmiyorum sever misin?
ben ev işleri kitap okuma tv pc arası vakit geçiriyorum bir şekilde uyuyan br insan da değilim evdeyim diye geç yatıp geç kalkıyorum ama az uyuyan biriyimdir
sen kendine ders çalışma haricinden de uğraş bulsan?
diyet modunda olmamak lazım bu konuda haklısın, herşeyden ölçülü yemek en güzeli işte biz biraz takıntılı olmuşuz sanırım

canım ev ısınden nefret ederım temızlık dıyınce delırıyorum zaten eve gelen gıdende olmayınca ya kırlenmıyor kırlensede gelen gıden olmuyor dıye ben cok ıplemıyorum kıtap eskıden okurdum artık okuyamıyorum ders cok calıstıktan sonra onada ogg geldı o havadada pek degılım hobı olarak sadece puzzle var yaptıgım elısı falan katıyeennnn :) yapmam

işin kotu yanı gorusek ınsan yok bende ve hayattan koptum kendıkendıme yaptıgım hıcbıseyden tat almıyorum aılem yok yakın zamanda cok sıkıntılar cektık aılecek faaan hıcbıseye ıstegım kalmadı falşan fılan neyse kızlar olur yavas yavass ders falan calımıyorum aten artık bıttı o surec 14 ay sonra yenıden calısmam gerekebılır o zaman kadar derste yok, ders calısırkende ders calısmaktan baska bısıy yapmıyorudum :)

işin eeennnnnn kotu tarafıysa keyfle yaptıgım tek sey yemek yapmak tabı yapıncada yemek bu surecte bunu pek yapmamaya calısıyorum ıclıkofteler sarmalar dolmalar borekler pastalar şebitler mantılar ooffff hem vakıt gecıyor hemde damak tadımıza calısıyorduk ondan yanı keyf aldıgım tekseyde gıttı ((( neyse baska keyfler arıyoruz.

canım düzenli yemek hem kilo açısından hem de şeker, pko açısından önemli...
sen sağlıklı bir birey olamazsan sağlıklı bir çocuk doğurabilr misin böyle düşün
bir de madem ki glukofen kullanıyorsun, o ilaç düzgün bir menü ile desteklenirse yağ yakımına da katkı sağlıyormuş insülini de dengelliyormuş ama senin için düzenli ve doğru besinler önemli...
herkes için önemli ama sağlık sorunları olanlar için elzem diyebiliriz
elbette ki kısıtlamayacağız kendmzi ama düzenli bir menümüz olmalı ki biz de yorumlayabilelim seni, birbirimize yardımcı olabilelim
sağlığın için başta yoksa senin düzenli yemen bize birşey vermez ama sğlığına çok şey katar

yelkenli arkadaşım,
benim de arkadaşım çevrem yok işim yok falan filan... ev işi ben de çok severek yapıyorum denemez ama mecburen yapılmak zorunda
el işini ben de sevmem ama kitap okuurm arada
puzzle da güzel aslında
yemeğe gelince...madem yemek yemeyi de yapmayı da seviyorsun, yeni lezzetler denesen daha hafif az yağlı az tuzlu şekeri az şeyler?
hem bize de anlatırsın hem de kilo verirken hafif olr ne dersin

Ay ben elişine bayılırımmmmmmm ne danteller yaptım resmen bir hobi benim için.
İyi ki hatırlattınız yapayım bari ama kurs başlıcak ne ara yapıcam bilmem :))
Üf çok sorunluyum

yaptıgım hafıf yemeklerı tabı paylasırım canım neden olmasın...
dedıgın herseye katılmakla beraber soylemek yapmak baskadır sendee bılrısın lakın ben zamanında yasam koclugu yapmıs bırıyım :) cokda ıyı destek verırım :) ablam evlenmeden evve kılo derdı var psıkolojısı altust o donemde ben calısmıyorum bendede kılo gırla lakın ben vermeyı cok ısteyıp baslamadım bu ıse ablam ıcın calıstım hemde paarayla :) yemeklerını ozel ben yapıyordum ıs yerıne gıderken sabah kahvaltısınıda ben verıyordum ogle yemegınıde yanında gonderıyordum aksam keza aynı hatta araogunu meyvelerını falanda verıyordum cok ıyı kılo verdı psıkolojısınede calıstım duzeldı ıyıyydı hersey banada dedıler bu kadar kıloyu verdırdın kı saglıklı beslnemesını sagşladım neden kendın yapmıyoprsun bılmem baska yapmak baskaa ıstedıgım zaman ve sartlar olgunlastıgında yapabılırım bende ama sımdı degıl demıstım durum bu yanı dengelı beslenmeyı bende bılıyorum ama yapmak ısı kasıyor sımdılık ben her zaman bugnkı gıbı beslenmıyorumda haaa aman yanlıs anlasılmasın 4 haftada 4 kg mı boyle vermıs olamam zaten yerıne gore dıkkat edıyorum lakın her zaman olmaz bu kımsede yapamaz menu falan yazmıcam ben buraya o sekılde yanı ama yaptıgım farklı yemeklerı yazarım buraya sızlerıde takıp ederımmmmmm

canım menü konusunda sen bilirsin bişey diyemem
yaşam koçluğuna gelince...
sevgi meleği bilir yeri geldi mi yaşam koçu olurum yeri geldi mi psikolojik vaka
zamanla tanırız zaten birbirimizi...
önemli olan destek olup hep beraber amaca ulaşmak gerisi teferruat...

selam kızlar
bugün güzel giderken araya reklam aldım ne kötü değil mi? nedir derseniz 2 tane hoşbeş:26:
ama menümün kalan kısmı gayet güzel, suyumu da içiyorum yeşil çayımı da demlerim birazdan akşama da güzel bir yemek var, bugunu iyi sonlandırırım diye düşünüyorum
siz neler yaptınız acep?:44:

kızlar ben biraz önce 1 kupa yeşil çayımı içtim birazdan sporumu da yaparım inşallah
nerelerdesiniz bakalım?

merhaba,
ben çok abartmadım ama düzenli gidemedim evde değildim
Tatlı olaylarına girmedim en azından

selam sevgili günlük ve sevgili yol arkadaşlarım
ben dün menümü yazamamıştım ama kimse de uğrayıp birşeyler karalamamış
neyse dünü yazayım bugüne de sonra gelirim

2 Ekim 2012

sabah - 10:15
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 kk peynir
- 5 yeşil zeytin
- domates-salatalık

öğle - 15:00
- 2 kepçe şehriye çorbası
- 2-3 küçük parça tavuk
- domates-salatalık

ara - 17:00
- 2 hoşbeş kakaolu (aslında ara yapacaktım ama çikolataya hayır diyemediğimden 2 tane parmak kadar hoşbeşle yetindim:26:)

akşam - 20:00
- 5-6 yk tavuklu kabak yemeği (az yağlı)
- 3-4 yk yoğurt
- 1 kk kadar ev pizzası (ekmek yerine)

ara - 21:30
- 1 kupa nane-limonlu yeşilçay

su - 1,8lt su+1 kupa yeşilçay
spor - 15dk zumba cardio

ev pizzasına gelince...
normal pizza gibi çok kalorili değil üstelik çavdar unu+beyaz un karıştırıp yapıldığından tabanı esmer ekmek tadında kıtır kıtırdı
üstünde de lor peyniri+domates+biber+soğan+salça+kaşar peyniri var
kalori değerini bir sonraki yapışımızda hesaplar yazarım çünkü annemden tam tarifi alamadım bir de farklı şeyler de katmış tam beğenmedi bir dahakini ölçülü yapıp not ederim yazarım inşallah
sabah da ondan 2 dl yedim zaten dilimler normal pizza gibi üçgen değil ekmek dilimi boyutunda sabah tam doymasam da yeter dedim napayım
bugün kaçamak namına tek bir lokmam yok üstelik canım de istemiyor

kızlar bugün şu kuralı kısmen çiğnemiş gibi olcam: Yeşilçay...
çünkü bugun neskafe içtim yeşilçay içmem artık kafeşn aldım yeterince

Merhaba,
Bugün öğlene kadar evde değildim o yüzden kahvaltı kaynadı

Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası + yarım tabak pırasa yemeği + salata
Ara yapmadım midem ağrıyordu
Akşam: 4 kaşık pilav + köfte + salata
Spor denirse eğer sabahtan öğelene kadar koşturdum çok yoruldum
Bitki çayı içmedim belki birazdan içerim

Senin menü benimkinden çok iyi lilycim
Sporda tamam gün geçtikçe arttırırsın artık
Ev pizzası da çok kalorili değilmiş zaten
Benimki tam bir facia

Sevgimmmm
tatlım menün güzel işte öğün atlamazsan süper olcak yoksa facialık bir durum yok gayet de ölçülü ve kararında ama ihtiyacın olan enerjiyi karşılayamaz belki
yarın yeni bir gün, yepyeni temiz bir sayfa açıp kendine, yoluna devam edersin
üzme tatlı canını

selam
dünkü menümü yazayım, diyete gelince, iyi gidiyor ama suyumu arttırmam lazım
dün de kurallardan spora uyamadım maalesef
ama artık kendimize gelme vakti birşeyler yapmamız lazım Sevgim meleğim
bir de neskafe içince yeşilçay içmedim onu da belirtmek isterim zira ikisi de kafeinli olunca yeşilçayı es geçtim mecburen

bu arada yelkenlikız nerelerde?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…