bekliyorum şekerimGüzel olmuş lily.
Böyle devam et bende bugün iyi gittim akşama yazacağım :))
merhaba
dün menü paylaşamadım uyuyakalınca:26:
aslında unuttum gibi geliyor ama sanrım yazdıkça hatırlarım
sabah - 10:30
- salçalı yumurta
- 1-2 çatal peynir
- domates-salatalık
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 2-3 çay kaşığı reçel
- 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
- çay
öğle - 15:00
- 3 dolma
akşam - 19:00
- 6-8 yk kadar bezelye yemeği
- yarım dl çavdar ekmeği
- salata
ara - 21:30
- 2 dilim kavun
- 3 ceviz
su - 1,5-1,8lt arası
spor - yok
dün atıştırma modundaydım hatta akşam ne yesem dedim annemler dün kavun almışlar kestim yedikten sonra bile hala ne yesem dedim cevizle bastırdım ama kendimi
Sevgiiiiiiiiiiimmmmm
bugun 73,2 bile gördüm anam var ya pazartesi en kötü ihtimal yarım kilo vermiş olup 73,5 görcem gibi...
kız toplasak 500kcal yok yediklerinBugün dışardaydım kuzum öğleni yiyemedim
Sabah normal kahvaltım
Öğle sışarda 1 bardak kahve içtim tok tutsun diye
akşam da 4 kaşık pilav biraz da tavuk ciğeri
bizimkiler içerken dayanamadım 1 bardak fanta içtim
Ne kadar kötü beslenmişim
kız toplasak 500kcal yok yediklerin
anam aç kalma böle...
cnm aç olmayabilirsin ben de az yiyince fazla acıkmıyorum ama metabolizmayı yavaşlatıoz böleHiç aç değilim meleğim valla :)
merhaba tesadüfen gördüm yazdıklarınızı ve kaybettiğiniz kiloları...ya ben bu konuda çok kötüyüm yani diyet yapmayı beceremiyorum.vermek istediğim çok büyük kilolar değil ama onu bile veremiyorum ben de sizin gibi yapsam motive olur muyum acaba
merhaba,
biz de yavaş yavaş veriyoruz hatta zaman zaman motivasyonumuzun düştüğü de oluyor ama yine kendimize gelip bir şekilde veriyoruz
yazdığımız maddelere elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz, iyi-kötü...
zaten hepsini yapsak kilo vermek kaçınılmaz olur
sen de yapmaya çalışırsan eminim katkısı olur
dene istersen, motivasyon konusunda birbirimize destek oluyoruz zaten
amaç az da olsa sonuç olarak eksileri görmek 100g da olsa vermek ve sloganımız az olsun kalıcı olsun
[/Q
denicem belki yediklerimi buraya yazmak bile bi oto kontrol sağlayabilir diye düşünüyorum çünkü ben gerçekten çok yemek yiyorum özellikle tatlıdan vazgeçemiyorum
neyse bugünden başliim bari.geçen hafta başladım dikkat etmeye tam bi diyet sayılmaz.54.7 idim bu gün tartıldım 53.5...hedefim 50 kilo olmak...biliyorum az gibi görünüyor ama benim için dağ gibi...çünkü dediğim gibi dikkat ettiğimde bile çok kolay kilo verebilmeme rağmen
kendime engel olamıyorum ve en fazla 1 hafta dayanıyorum ve hoop hepsi geri geliyo
yrndan itibaren yediklerimi de yazmaya başlıcam bugün sayılmaz ...hepimize başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?