selammmm
bende 4 haftadır dıkkatlı beslenmeye calısıyoırum 4 kg verdım haydı hayırlı olsun.
merhaba yelkenlikız hoşgeldinselammmm
bende 4 haftadır dıkkatlı beslenmeye calısıyoırum 4 kg verdım haydı hayırlı olsun.
merhaba yelkenlikız hoşgeldin
kendinden bahseder misin? hani tanışmıyorz malum
kimsin? yaş meslek vs?
kendimi tanıtaym
ben 26 yaşındayım
gıda teknikeriyim şu an çalışmıyorum ve yaklaşık bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum şu an toplamda 6kg verebildim maalesef az olsun ama kalıcı olsun mantığındayım
daha önceden günlüğüm vardı ama paylaşım yapmadım kaldı öyle...
şimdi burdan sevgiyle yeniden başladık
memnun oldum canımmerhaba hoşbulduk sende hoşgeldın
29 yasındayım ankaraadayım kpss ye hazırlanıyordum ıktısat mezunuyum bıttı kpss maratonu o donemde aldım kılo ondan once 78 e dusmustum 10 kadar vermıstım yıne cıktım sınav surecınde 88 e sımdı 84 lerdeyım duzenlı bı dıyet yapmıyorum ama dıkat etmeye calısıyorum spor yuruyus yapmaya calısıyorum bolsu ıcen bırıyım hayatım cok durgun hareketsızlıkte cok etkılı asıl olarak saglık sorunlarındn kılo vermelıyım pko var adet duzensızlıgı kılo almaya meyıl yumurtlama bozuklukları vs nedenıyle kadın dogumcum kılo vermemı ıstedı cocuk ıcın yanı
evlıyım 3 yıl olması yakın calısmıyorum su anda durum bu sekerım
memnun oldum canım
ben de sağlık sorunlarının artmaması için kilo vermem şart artı insan önce kendi rahatsız oluyor
neyse artık kilo vrene kadar burdayız bir aradayz bu süreçte dikkat edeceğiz artık
evde olduğumdan hareketsizlik durumu aynı maalesef ama aşacağız birlikte inşallah
Yelkencim beni azıcık tanıyosun ama tanıtayım.
Geçen seneden beri lily86 arkadaşımla kg vermeye çalışıyoruz
Bu sene içinde ameliyat oldum, kpss sınavı derken baya boşladım
En son 64ü görmüştüm ama tekrar aldım sınava yakın zamanda
Bekarım, çalışmıyorum, 22 yaşındayım
Diyabetim var. Glukofen kullanıyordum bıraktım kullanamadım başka bir ilaca başlayacağım.
İnşallah hepimiz hedefe ulaşırız
oo kızlar burası da glukofenciler topiği oldu
bende de bir ara şeker çıktı dr verdi ama sonra kestirdim hehe
şimdi normal ama tabii diğer ilaçlardan dolayı diyabet riski var
yüksek kortizon kullandım şimdi az ama izleri malum
inşallah hadı bakalım hepberaber kılo verelım benım uyku duzenımde bozuk onunda etkısı var
evetttttttaz tanısıyoruz :)
gecmıs olsun canım kpss de bı felakettı
64 az ama vermek bazan zor oluyor evet diyabetın vardı bende kullanıyorum glukofen yaklasık 2. haftadayım yenıden basladım bendede ınsulın dırencı var pko lularda oluyor ve gelecegımızde dıyabet var dıkkat etmezsekneyse dıkatlı olucaz ınsallah.
ben içmedim şimdi de içemem sonra gece uykusuz kalırım hem dikkatli tüketmek gerekiyormuş tansiyonu yükseltici etkiye sahipmiş zaten içindeki kafein uyarıcı etki ediyor yarın artıkkortızonda kılo yapıyormus ve baska kotu etkılerıde oluyormus yaahu ılac kullanırken bı tarafı duzeltsekte bı tarafı yıkıyoruz ıste.
ben bugun yesıl cayımı ıcmedım yapayıımda ıceyım sızler ıctınız mı bakım?
Önceden rahat rahat içiyordum ama şimdi içemiyorum yeşilçayı
Kiraz saplı form plus içiyorum ben ödem attırıyor bol bol
wcye kanki oluyorum gün boyu
ben içmedim şimdi de içemem sonra gece uykusuz kalırım hem dikkatli tüketmek gerekiyormuş tansiyonu yükseltici etkiye sahipmiş zaten içindeki kafein uyarıcı etki ediyor yarın artık
ben sporumu da yapamadım bugun biraz eksik oldu
ama menümü paylaşabilirim hem de gururlahani menüler bakiiim
biraz yarım yamalak oldu ama kaçamağım yok suyum az oldu bugun biraz 1,5ta kaldımgeç de kalktım ama kurallara bi nebze uydum sanki
yarın daha doğru düzgün olur ama...
sabah - 10:45
- 1 dl çavdar ekmeği
- yarım kk peynir
- 5 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 1 bardak çay
öğle - 15:45 (çok acıkmıştım ama kardeşimi bekledim)
- 1 kepçe şehriye çorbası
- 2 parça tavuk ızgara
- 3yk patlıcan salatası
ara - 17:45
- 1 armut
akşam - 20:00
- 3 kepçe şehriye çorbası
- 1 domates+1 salatalık
su - 1,5lt
spor - yok
şu anda da acıktım ama kısa zaman sonra yatarım ya da en kötü ihtimalle süt içerim hem uykuya da katkı sağlar hem kalorisi de düşük
kız bu neevde var lıpton formpluslardan falan aayyy tıksınıyorum onlardan :) helekı sekerımsı tadı olanları meselaaa kayısılı acaberrylı olanı ben 10 yıldır cayda seker kullanmıyorum sekerlı ıcecek cok tuketmıyorum yanı dıs macunun sekerı bıle mıdemı bulandırıyor yanı halbukı tatlı severım ama cayda falan sevmem bıtkı cayındada sekerlı gelıyorlar bana :) ben suyu bol ıctıgımden wc ye sık cıkıyorum zaten
benım geceler zaten uykusuz :) gece 5:30 da yattım yanı sabaha karsı kalktıgımda 14:30 ıdı :)) yanı benım aksam ancak oluyor ayyy dengesızımm sekerım menu ısıne cok gırmek ıstemıyorum ama arada keyfım yeterse solerım bugun aksam yıgılma oldu mesela aksama kadarda bısıy yıyemedım mıdem almadı butun gun 2 erık bır bardak ıhlamur durdum aksam 6 da basladım 2 dılım kek ama dıyet desek yerıdır :) yumurtasız sutsuz az yag ıle kakaolu kek neyse ondan ııkı dılım 1 tabak yogurt corbası yarım tabak keepeklı makarna sebzelı 4 bardak cay sekersız tabı buyuk bı kasede popcornaksam cılgınlıgı oldu :))) sımdıde yesıl cay sadee. neyse bu kaacamak aksam oldu az daha dıkkat :)
kız bu nekek çorba makarna mısır.... karbonhidrat bombardımı olmuş
bence uyku problemi yaşıyorsan yeşil çayı ve çayı öğlenden önce kes bakalım belki katkı sağlar bir de akşam yemeğinden 2-3 saat sonra 1 bardak süt iç eminim destek olur
bi de şu konuda katılıyorum mesela liptonun kuşburnu çayı bana şekerli gibi gelir ben de 10-11 yıldır şekersiz içiyorum çayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?