• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi ve Lily'nin Günlüğü: İrade ve Azim ile Hedefe Doğru...

sabah ki menümüde yazayım ilk kalktığımda sirkeli ballı su içiyorum kahvaltıda 1 dilim ekmek az peynir domates şekersiz çay :)

hoşbuldukk :) ben 21 yaşındayım boy 1.78 kilo 81.3 hedefim 60 olmak diyetime sadık kalırım spor ewde yapıorum leslie, suyuda çok içiyorum..benim 2 sene öncesine kadar kilo problemim yoktu hatta hiç yaşamadım ama ewlendim we başaka bi şehire gittik yani tayin olduk şuanda bitlisteyiz şark görevi için 3 ay oldu geleli daha arkadas edinemedim 1 yaşında kızım war zaten bu kilolardA hamilelikten kalma arkadasm,ailem yanımda olmadığı için bunalım yaşadım hamilelikte yiyip içip yattım 28 kilo aldım hamilelikte suan 19 kilosunu wermiş durumdayım kaldı bana 21 böle işte :)

19 kg vermen çok harika demekki devamı yine aynı azimle getirebilirsin.
Kızın da daha küçükmüş kiloların tam yerleşmiş değil
İnşallah hep birlikte verelim kiloları:39:

slm kızlar bende yarından itibaren yazıcam menümü hadi hayırlısı çok başlayıp bıraktım ama işallah bu sefer azim edicem :32:

Herkese merhaba bende zayıflamak istiyorum daha önce 23 kilo vermiştim ama bu yıl kpss ye hazırlandığım için verdiğim kiloları geri aldım.tek başıma diyet yapamıyorum desteğe ihtiyaçım var benide aranıza alırmısınız :)

19 kg vermen çok harika demekki devamı yine aynı azimle getirebilirsin.
Kızın da daha küçükmüş kiloların tam yerleşmiş değil
İnşallah hep birlikte verelim kiloları:39:

çok pis azim yaptım aynalara bakasım gelmio gerçi çok fazla belli olmuo boydan ama ben alışamadım görüntüme :)

menüde yazamadım yoğunluktan :) sabahı yazmıştım
arada 2 tane kuru kayısı 1 tane cewiz içi
öğlen ufak kase çorba az biraz karnıbahar we yoğurt
akşamda komşumdaydım yarım su bardağı kadar makarna yedim kek wardı azcık ucundan aldım
tabi suyu unutmayalım baya bi içtim + yeşilçay ve nefcafe
biraz midem kıyılır gbi oldu bi tane şeftali yedm az önce
yatmadan önce ballı sirkeli su içicem :D

merhaba kızlar:3:
bugun açıkçası evde yalnızdım ve aynı yemekler olunca kendime kısır yaptım tabii evde durunca devamlı yiyesim geliyor ipin ucu biraz kaçtı
gerçi dengelemeye çalıştım spor yapmadım yeterince efor harcadım bugun ter attım:1: birazdan menümü de yazacağım inşallah
bu arada dün aramıza katılan brcada, tanıştığımıza memnun oldum:29: bence sen bu azimle verirsin çok da genç bir anneymişsin maşallah:nazar: bebeğini benim için de öp:emir_bebek:

turnal ve nisab sizler de hoşgeldiniz:3:

sabah aslında erken kalktım sayılır 8:30da... ama kahvaltı 9:30u buldu
aslında tost yapacaktım ama bir küçük tost için koskoca makineyi çalıştırmak istemedim
suyum istediğimden az oldu maalesef:50: 2lt bile değil:50:

sabah - 09:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- domates sos (1 domates+1 küçük soğan+1 tatlı kaşığı salça+1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
- 1 kk peynir
- tahin-pekmez
- 1 kupa nane-limonlu yeşilçay

öğle - 13:45
- 1 tabak dolusu kısır
- 1 kk kadar kakaolu helva:26: (tvde görünce canım çekti yaaaa:26:)

ara - 17:00
- 2-3 yk kadar kuru üzüm
- 3-4 ceviz

akşam - 20:00
- 2 tahta kaşık tavuklu bezelye yemeği
- yarım dl çavdar ekmeği
- 1 kase yağsız salata

su - 1,7lt
spor - yok - temizlik yaptım :8:

merhaba kızlar:3:
bugun açıkçası evde yalnızdım ve aynı yemekler olunca kendime kısır yaptım tabii evde durunca devamlı yiyesim geliyor ipin ucu biraz kaçtı
gerçi dengelemeye çalıştım spor yapmadım yeterince efor harcadım bugun ter attım:1: birazdan menümü de yazacağım inşallah
bu arada dün aramıza katılan brcada, tanıştığımıza memnun oldum:29: bence sen bu azimle verirsin çok da genç bir anneymişsin maşallah:nazar: bebeğini benim için de öp:emir_bebek:

turnal ve nisab sizler de hoşgeldiniz:3:

hoşbulduk hadi hayırlısı uzun bir yola çıktık hepimize kolay gelsin:54::54:

sabah aslında erken kalktım sayılır 8:30da... ama kahvaltı 9:30u buldu
aslında tost yapacaktım ama bir küçük tost için koskoca makineyi çalıştırmak istemedim
suyum istediğimden az oldu maalesef:50: 2lt bile değil:50:

sabah - 09:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- domates sos (1 domates+1 küçük soğan+1 tatlı kaşığı salça+1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
- 1 kk peynir
- tahin-pekmez
- 1 kupa nane-limonlu yeşilçay

öğle - 13:45
- 1 tabak dolusu kısır
- 1 kk kadar kakaolu helva:26: (tvde görünce canım çekti yaaaa:26:)

ara - 17:00
- 2-3 yk kadar kuru üzüm
- 3-4 ceviz

akşam - 20:00
- 2 tahta kaşık tavuklu bezelye yemeği
- yarım dl çavdar ekmeği
- 1 kase yağsız salata

su - 1,7lt
spor - yok - temizlik yaptım :8:

oh oh maşallah arkadaşım ne varsa yemişin menüde bir eksigim :1::1::1::1::1::1::1:

günaydın kızlar bugünkü sabah menüm biraz kaçırdım 5+6 tane sosis 1 kibrit kutusu peynir 1 bardak ayran vee 1 bardak süt birde ilaçlarımı içtim ağzım acı oldu mandalin yedim 1 tane baya çok olcak galiba :17::17::17::17::17::26::26:

günaydınnn kızlar bugün sabah tartılayım bi dedim tartı bana 80.3 ü gösterdi çok mutlu oldum :) bu haftaki hedefim 1.5 kilo vermekti werdim bile hadefi 2ye tamamlamak istiyorum :) we bu sabah ki menümde domates çok az peynir bir dilim ekmek ve şekersiz çay tabi sirkeli ballı suyu unuttum aceleden ama olsun suyu çok içerim bugün :)

slm kızlar bende yarından itibaren yazıcam menümü hadi hayırlısı çok başlayıp bıraktım ama işallah bu sefer azim edicem :32:

Hoşgeldin turnalcım, seni gördüğüme sevindim.
Tabiiki vericez başka yolu yok :34:

Herkese merhaba bende zayıflamak istiyorum daha önce 23 kilo vermiştim ama bu yıl kpss ye hazırlandığım için verdiğim kiloları geri aldım.tek başıma diyet yapamıyorum desteğe ihtiyaçım var benide aranıza alırmısınız :)
Tabiiki hoşgeldin.
23 kg çok büyük bir başarı bunu yapan yine yapar :)

çok pis azim yaptım aynalara bakasım gelmio gerçi çok fazla belli olmuo boydan ama ben alışamadım görüntüme :)

Aynen katılıyorum sana. Resmen aynalara küstüm :27: Ben üniversitedeyken daha kiloluydum 80 civarı o zaman o halimle bile süslenirdim kendime bakardım şimdi 6lı kilolar bile memnun etmiyor beni. Hedefe ulaşmadan bakmıcam aynaya :1:

günaydın kızlar bugünkü sabah menüm biraz kaçırdım 5+6 tane sosis 1 kibrit kutusu peynir 1 bardak ayran vee 1 bardak süt birde ilaçlarımı içtim ağzım acı oldu mandalin yedim 1 tane baya çok olcak galiba :17::17::17::17::17::26::26:

Biraz karışık bir menü olmuş ama olsun diğer öğünlerle dengelersin :34:

Vee gelelim bana bugün gayet iyiyim. Biraz şişkinliğim var malum dönemden dolayı biraz demiyim baya var.
Bacaklarım balon gibi oldu. Hiç sevmiyorum ya ne vardı her ay olmasaydı :27:
Akşama menü yazarım. Spor yapabilirsem yürüyüş olacak.

oh oh maşallah arkadaşım ne varsa yemişin menüde bir eksigim :1::1::1::1::1::1::1:

canım aslında kısırı çıkartırsak, kalori değeri çok düşük toplamda 1500kcal yoktur bile bu menü... keşke olsa...:50:
canım evet kaçmış sanki... özellikle hem ayran hem süt hem peynir biraz fazla olmuş mandalinayı da aradan sayalım bari:34:

günaydınnn kızlar bugün sabah tartılayım bi dedim tartı bana 80.3 ü gösterdi çok mutlu oldum :) bu haftaki hedefim 1.5 kilo vermekti werdim bile hadefi 2ye tamamlamak istiyorum :) we bu sabah ki menümde domates çok az peynir bir dilim ekmek ve şekersiz çay tabi sirkeli ballı suyu unuttum aceleden ama olsun suyu çok içerim bugün :)
tebrikler canım:46: tavsiyem sabah aç karna içme sirkeli suyu, midene dokunabilir kahvaltı y ada akşam sonrası içsen hem hazma da yardımcı olur:34:

Vee gelelim bana bugün gayet iyiyim. Biraz şişkinliğim var malum dönemden dolayı biraz demiyim baya var.
Bacaklarım balon gibi oldu. Hiç sevmiyorum ya ne vardı her ay olmasaydı :27:
Akşama menü yazarım. Spor yapabilirsem yürüyüş olacak.
olsun canım bu zamanlar herkeste ödem oluyor bol suyla halledersin:34:
sana tavsiye ettiğimi yap anam - pirinç lapası:1:

ben de bugun iyi gidiyorum öğlen sadece yemek yedim ekmeksiz yoğurt salata da yok:50:
suyum 1 lt oldu akşama kadar 2,5 olur:34:
yeşilçay içmeyebilirim sabah çayı 3 bardak içtim

[/SIZE][/COLOR][/B]tebrikler canım:46: tavsiyem sabah aç karna içme sirkeli suyu, midene dokunabilir kahvaltı y ada akşam sonrası içsen hem hazma da yardımcı olur:34:

[/QUOTE]

şimdie kadar hiç dokunmadı zaten 1 bardak suya 2 yemk kaşığı sirke koyuyorum 1 çay kaşığıda bal çok ağır olmuyo yani :) ben bugün baya zaman kaçırdım hala öğlen yemeği yemedim geç kahvaltı yapınca böyle oldu :)

slmmm ben yine geldim öglen süt içtim 4 tane pisküvi yedim akşam yemegim tavuklu patates yemegi mercimekli erişte çorbası var ekmek yemem galiba akşam 9 gibi de mandalin le yarım nar yerim bu kadarcık çokmu acaba :26::17::18:

Back
X