• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi ve Lily'nin Günlüğü: İrade ve Azim ile Hedefe Doğru...

Hoşgeldin turnalcım, seni gördüğüme sevindim.
Tabiiki vericez başka yolu yok :34:

Tabiiki hoşgeldin.
23 kg çok büyük bir başarı bunu yapan yine yapar :)

Aynen katılıyorum sana. Resmen aynalara küstüm :27: Ben üniversitedeyken daha kiloluydum 80 civarı o zaman o halimle bile süslenirdim kendime bakardım şimdi 6lı kilolar bile memnun etmiyor beni. Hedefe ulaşmadan bakmıcam aynaya :1:

Biraz karışık bir menü olmuş ama olsun diğer öğünlerle dengelersin :34:

işallah canım hep beraber başarıcaz :54::34:

kızlar bugün baya bi dağıttım ben :) öğlen yemeğini akşam yedim akşam yemeği yok kaynadı geç olunca bende meyve yedim öğlende 1 tabak kabak yemeği + yoğurt 1 dilimde ekmek yedim suyu baya bi fazla içmişim farketmeden 4 litre olmuş çok susuyorum bu ara bide spor yapamadım çocuk huzursuz diş çıkarıyo onunla ilgilendim şuan nescafe içiyorum bununda bağımlısı oldum galiba :) siz neler yaptınız

Bende iyi gittim sonradan bozdum
Öğleni yiyemedim kaynadı tekrar nesfit almam lazım yoksa öğle yemeği kaynayıp gidiyor
akşamda bir dl börek ve çay içtim oda zorla canım yemek istemedi hiç

Öğleni yiyemedim kaynadı tekrar nesfit almam lazım yoksa öğle yemeği kaynayıp gidiyor

canım ne kadar zamanda werdin sen kiloyu ? bide şu çizelge warya bende yapmaya çalıştım olmadı nasıl yapıcam bi yazsan :)

selam kızlar:3:
anca girebildim aslında bi saat oldu da pc donunca anca yazabiliyorum
ben de bugun birazcık bozdum o da gece aramda:26:
menümü yazınca görceksiniz zaten

topiğimiz de epey ilerlemiş maşallah:nazar: 100 beğeni olmuş :1:

bir de kızlar rica etsem güzelce menüleri paylaşsak yani tabii parça parça yazalım ama akşam da hepsini bir liste şeklinde yazsak nasıl olur acaba sporuyla suyuyla falan?:34:
biraz karışık geldi yazılanlar da kim ne yemiş takip etmek zorlaşabiliyor ne dersiniz?:34:

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugünkü sabah menüm biraz kaçırdım 5+6 tane sosis 1 kibrit kutusu peynir 1 bardak ayran vee 1 bardak süt birde ilaçlarımı içtim ağzım acı oldu mandalin yedim 1 tane baya çok olcak galiba :17::17::17::17::17::26::26:
slmmm ben yine geldim öglen süt içtim 4 tane pisküvi yedim akşam yemegim tavuklu patates yemegi mercimekli erişte çorbası var ekmek yemem galiba akşam 9 gibi de mandalin le yarım nar yerim bu kadarcık çokmu acaba :26::17::18:

sabahı söylemiştim ama bir daha yazayım
süt+ayran biraz fazla olmuş beraber tabii peynir+sosis de...
ilki süt grubu ikincisi et grubu... aynı anda aynı gruptan yemek mideni de zorlar metabolizmanı da...
öğleni süt ve bisküvi ile geçiştirmişsin aslında hafif olmuş ama akşam ağır sanki... hem tavuklu patates hem erişteli mercimek çorbası...
bizim de evde sebze yemekleri tavuk etiyle genelde pişirilir ama patatesi çok tüketmemeye çalışırım tavuklu patatesten 1 tabak yemen yeterli olurdu erişteli mercimek de tam bir yemek aslında... yani 1 kepçe çorba+4-5 yk yemek ölçü açısından iyi ama fazlasını yememişsindir inşallah:34:
akşam aran normal, 1 mandalin+yarım nar senin için ideal...
bir de şunu hatırlatmam gerek ki, hazır gıdaları mümkün olduğunca yememeye çalışalım sosis, salam, sucuk gibi... neden derseniz içerisinde hem bolca baharat var hem de et oranı az koruyucularla destekleniyor yani özelliği kalmıyor zaten onlara et ürünü değildir et içerikli ürünler veya sucuk benzeri et ürünü diye geçiyor aman dikkat:23:

günaydınnn kızlar bugün sabah tartılayım bi dedim tartı bana 80.3 ü gösterdi çok mutlu oldum :) bu haftaki hedefim 1.5 kilo vermekti werdim bile hadefi 2ye tamamlamak istiyorum :) we bu sabah ki menümde domates çok az peynir bir dilim ekmek ve şekersiz çay tabi sirkeli ballı suyu unuttum aceleden ama olsun suyu çok içerim bugün :)
şimdie kadar hiç dokunmadı zaten 1 bardak suya 2 yemk kaşığı sirke koyuyorum 1 çay kaşığıda bal çok ağır olmuyo yani :) ben bugün baya zaman kaçırdım hala öğlen yemeği yemedim geç kahvaltı yapınca böyle oldu :)
kızlar bugün baya bi dağıttım ben :) öğlen yemeğini akşam yedim akşam yemeği yok kaynadı geç olunca bende meyve yedim öğlende 1 tabak kabak yemeği + yoğurt 1 dilimde ekmek yedim suyu baya bi fazla içmişim farketmeden 4 litre olmuş çok susuyorum bu ara bide spor yapamadım çocuk huzursuz diş çıkarıyo onunla ilgilendim şuan nescafe içiyorum bununda bağımlısı oldum galiba :) siz neler yaptınız

senin genel menü yorumuna gelince...
sabah çok güzel ama az olmuş
arada öğünü kaynatmışsın bu iyi olmamış maalesef ki sen de belirtmişsin:50:
öğle yemeğin güzel meyve de iyi bir seçim suyun da muhteşem:46:
spor da önemli ama ben kendimce haftada 3 gun bile yapsak başlangıç için iyi düşüncesindeyim zaten bebeğin seni yeterince hareket ettiriyordur:emir_bebek::1:
nescafe ben de bugun içtim ama normalde çok içmem, bence sen de azaltmaya bak selülitlere katkı yapmasın:34:

canım bence de sen nesfit al bizde var benim yiyesim gelmiyor ama arada yiyeyim bari de işe yarasın:1:
menü yorumunu sen biliyorsun zaten ben tekrar etmeyim:34:
canım iştahsızlık işte bize az yediriyor o da kilo oluyor artır tatlım yediklerini:16:
suya odaklan bakalım ödemini atmana yardımcı olur belki:34:

birazcık bozduğum menümle karşınızdayım:18:

sabah - 10:00
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 dilim peynir
- domates
- 1-2 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez
- 2-3 bardak çay (bugun çok oldu ya...)

öğle - 14:15
- 6 yk tavuklu kabak yemeği

ara - 16:00
- 1 nar

ara - 17:15
- 3-4 ceviz (annem pazardan almış hemen tadına baktım:1:)

akşam - 19:15
- 1-1,5 kepçe tarhana çorbası (sonuydu ama azdı)
- 5 yk tavuklu kabak yemeği
- 1 salatalık
- yarım kase yoğurt

ara - 21:30
- 1 kupa sütlü neskafe (şeker de koydum biraz şekersiz içemiyorum neskafeyi:50:)
- 4-5 petibör

ara - 23:00
- 1-2 çatal helva
- yarım ceviz (acıkınca dolapta helva var diye yedim tatlı geldi cevizle orantılayım bari dedim:26:)

su - 1,5-2lt arası
spor - yok - yeterince iş yaptık ya...

menüm yaklaşık 1500kcal olmuş... eh idare eder işte...:24:

canım ne kadar zamanda werdin sen kiloyu ? bide şu çizelge warya bende yapmaya çalıştım olmadı nasıl yapıcam bi yazsan :)

ortalama 1 yıl olacak tatlım

Çizelgeyide,
Tickerfactory sitesine giriyoruz
$1.webp
Buradan istediğini seçiyorsun
$2.webp
sonra tekrar seçiyorsun
$3.webp
istenilenleri dolduruyorsun
$3.webp
sonra işaretlediğim kısımı kopyala
$5.webp

Sonra kk gel.
Yukarıda kullanıcı kontrol paneli var
orada solda profili düzenle var onu bul tıkla
orada çizelge kısmı bul ve bu kopyaladığın linki yapıştır:34:

teşekkürler canım :) sbah ki menüm 1 tane domates çok az peynir 1 dilim ekmek şekersiz yeşil çay
öğleni daha yeni yiyebildim 1 kepçe bezelye yemeği 4 yemek kaşığı kADAR bulgur pilavı yarım kasede yoğurt..
bu arada bitliste şehit olan korucuların ailelrinin başı sağolsun..yaralılarada acil şifalr diliyorum..

kimse yok mu hadi arkadaslar birbirimizi motiwe edecektik burda hiç uğrayan yok..bugn sporumu yaptım ufaklık uyuyunca yine yapıcam akşm yemeğinde çeyrk ekmk tost yedm şımarttım kendimi :) aksam kızmla meyve yedik ve herzamnki gibi nescafesz olmazz :)

valla güya burda birbirimizi motive edicez ama ne gelen var ne giden :26::26::26::26::26::26:

valla güya burda birbirimizi motive edicez ama ne gelen var ne giden :26::26::26::26::26::26:

katılıyorum sna gelen giden yok hiç ben paso giriyorum buraya gerçi ben ewdeyim ondan girebiliyorum çalışan arkadaşlara haksızlık etmekte istemem ama arada yazın sizde ;)

bugün ki menüm
sabah:
5 zeytin,domates,2 ölçü peynir,1 tane ince ekmek,şekersiz yeşil çay

ara:
1 tane armut

öğlen:
1 tane yağsız gözleme,yoğurt

akşam:
tavuk ızgara,1 dilim ekmek,3 küçük boy haşlanmış patates

ara:
1 bardak süt

10 bardak su içtim,spor yok bayram temizliği yaptım :)
düzenli yemek yemezsem akşam çok açıkıyorumda öğün atlamıyorum

Ne haber kızlar bugün yarın kpss açıklanacak diye stres içindeyim
Yemek düzenim bozuldu vallahi
Bugünde evde değildim ama fazla kaçırmadım Allahtan
Sabah ve öğlenim normaldi akşamda annem lavaş ekmeğine et ote yapmış bir tane ondan yedim çay içtim
spor dersek bugün baya yürüdük ve yeğenlerimi sevmeye gittim onlara yetişeyim halama temizlikte yardım edeyim derken epey efor sarfettim
yarın sabah tartılır yazarım

kimse yok mu hadi arkadaslar birbirimizi motiwe edecektik burda hiç uğrayan yok..bugn sporumu yaptım ufaklık uyuyunca yine yapıcam akşm yemeğinde çeyrk ekmk tost yedm şımarttım kendimi :) aksam kızmla meyve yedik ve herzamnki gibi nescafesz olmazz :)
canım ben dün girdim ama gözümden uyku akıyordu yazamadım ama şu da var herkes girip bakıyor sanırım yazın bişeyler Allah aşkına... ben girdim kimse yazmıyor demek ne kadar doğru? ben de evdeyim ama pcye geceleri giriyorum o da girebilirsem...
menüne gelince...dengeli ve güzel:34: akşam ekmek yemek sorun değil ama neskafeyi azaltsan? hani hergun değil 2 gunde bir içsen neden dersen selülit yapıyor:50:

kız sen hiç yazmıyorsun ne yedin ne içtin bakalım:44:
ben girdiğim sürece motive ederim sizi de bu aralar bayram telaşı zaten yarın gidiyorum 1 hafta yokum maalesef:50: arada net bulrusam girerim ama:1:
bayramdan sonra daha aktif oluruz merak etmeyin:34:

bugün ki menüm
sabah:
5 zeytin,domates,2 ölçü peynir,1 tane ince ekmek,şekersiz yeşil çay

ara:
1 tane armut

öğlen:
1 tane yağsız gözleme,yoğurt

akşam:
tavuk ızgara,1 dilim ekmek,3 küçük boy haşlanmış patates

ara:
1 bardak süt

10 bardak su içtim,spor yok bayram temizliği yaptım :)
düzenli yemek yemezsem akşam çok açıkıyorumda öğün atlamıyorum
canım menün güzel elbette ki en güzeli zaten günde 5-6 öğün yemek yani süper bir menü o konuda için rahat olsun
suyun da harika:46: spor da zaten temzilik insanın pestilini çıkartıyor:37:
sadece bir şey var, patates yedin mi ekmek yeme hem 3 patates fazla olmuş patatesi mümkünse akşam yeme yersen de 1 patates ye ama ekmeksiz:34: onun haricinde süper:46:

Back
X