- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
beni ederdi. benim de 4 yıla yakın bir ilişkim oldu, üzerinden 3-4 sene geçmesine rağmen hala her ilişkimde kıyaslamalar yapıyorum ister istemez. o da benden sonra biriyle başlamış biz sonradan görüştüğümüzde söyledi kız hala beni takip ediyormuş bütün sosyal medya hesaplarımdan. kızda bi takıntı haline gelmişim. bunun sebebi abi eski sevgilimin benden çok bahsetmiş olması büyük ihtimalle.
İlişkisi biteli çok olmuş. Yaşı 27. Evlilik düşünüyor derken hemen evlenelim anlamında değil.
Sadece bu niyetle başlayan bir ilişki olsun istiyor.
Kızlar diyelim ki biriyle konuşmaya başladınız. Bu kişinin sizden önce 5 yıllık bir ilişkisi olmuş ve bitmiş.
Aynı zamanda niyeti ciddi. Yani kısa süreli, belirsiz bir ilişkiden ziyade evlilik düşünüyor.
Bu 5 yıllık ilişki sizi rahatsız eder miydi?
Bilmiyorum tam anlatabildim mi ama :26:
mesajımı sonradan editledim görmemiş olabilirsiniz tekrar sorayım.
bitiş şekilleri de önemli, kim ayrılmış mesela?
ben olsam bu adamla bir kac yıl tanıyıp sonra evlenecegim icin kafama takmazdım.
iliskiye baslarken evlenme niyeti olması sizi korkutmak yerine guven vermeli, bence her iliskide olması gereken sey bu,
sonuca baglanır baglanmaz o ayrı mesele.
bir sans verin derim...
baktınız eski iliskide aklı kalmıs, farkettiginiz an ayrılırsınız.
badem şunu sorayım önce. yani seninle mi evlilik düşünüyor yoksa artık yaş kemale erdi evleneyim laylaylom ilişki istemiyorum diye mi düşünüyor?
şimdi seninle düşünse daha yenisiniz çünkü ne acele derim :26:
ama genel manada artık ciddi düşünüyorsa iyi bir şey.
geçmişe gelince, elbette unutmaz ama ömür boyu da düşünmez geçmişi bence.
seninle yaşayacagı ilişkinin gidişatına göre belki eskisini hiç hatırlamak istemez.
ama işte o unutturacak zaman dilimini iyi geçirmek önemi olan
İster istemez insanı düşündürür. Ama sonuçta o kişi artık geçmişte kalmış eğer bir gelecek düşünüyorsanız şimdi onu düşünüp boş yere kafanı karıştırma. Benimde uzun süren bir ilişkim olmuştu sevgiliminde geçmişinde olmuş ama bu ikimiz içinde bir sorun çıkarmadı şimdi önümüze bakıyoruz.
haklısnız aslında. ister istemez insan acaba diyor
Yok kuzum direk seninle evleneceğiz gibi değil genel anlamda
Beni biliyorsun sıcak bakmam o tür bir şeye
Kastettiğim geçmişi unutamaması değil aslında
Beraberlik olmuş olsa hani atıyorum ayşe böyleydi bu değil gibi düşünürmü
Kıyaslama olur mu.
Kızlar diyelim ki biriyle konuşmaya başladınız. Bu kişinin sizden önce 5 yıllık bir ilişkisi olmuş ve bitmiş.
Aynı zamanda niyeti ciddi. Yani kısa süreli, belirsiz bir ilişkiden ziyade evlilik düşünüyor.
Bu 5 yıllık ilişki sizi rahatsız eder miydi?
Bilmiyorum tam anlatabildim mi ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?