- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
niceleri oluyor ki 1yıllık iliskide saplanıp kalıyorlar.
yıl degil yasanmıslık onemli diyecegim ama oyle olsa evlenip bosananlar bir daha hic ciddi iliski yasayamazlardı.
siz bunu kafanıza takmadıgınız muddetce -sevgili adayının gecmiste takılı kalma durumu yoksa- gayet guzel bir iliski yasarsınız bence.
daha simdiden kuruntu yaparsanız adamı sevip gecmisini kurcalamaya veya kıskanmaya basladıgınızda hem kendinize hem de ona eziyet etmis olursunuz.
bazen cok dusunmemek oldugu gibi yasamak gerekiyor...
gerçekçi olmak gerekirse evet tatlım düşünebilir..
ama zaten kıyasladıgı anda sana ısınamadıgının göstergesi olur bu.
bunu aşmak için zaman gerekli kuzum.
sen o zamanı değerlendirmek istersen bakarsın yine.
neticede yaşamadan bilemeyiz ve her insan da aynı değil belki hiç kıyaslamaz bile yani
kuzum üzülme amapfff renginam yapma been iyisi zamana bırakmak. bizde zaman bol nede olsa herşeyi bekle dur
Beni rahatsiz etmezdi , herkesin bir gecmisi var
Bir iliskisi var kisa veya uzun...
kimileri bosanmis erkeklerle bile evlene biliyo yani neden
rahatsiz etsinki..
evlenip bosanmis daha kotu degilmi ??
Ayni evi paylasmislar , yillarca evli kalmislar hata ve hata cocuklari bile var.
Ama ikinci kez evleniyolar .
Vee gecmise takilmiyolar , gecmise takilmana gerek yok..
senden once yasanmis ve bitmis ..
canım bu durum belki seni ilk zamanlar rahatsız eder, sonrasında zaten birlikte bir yola gireceksiniz, onunlayken 5 yılda akıp gecen zaman seninle de geçecek ve belki de sizinki bir omur boyu sürecek.
onemli olan senden önceki ilişkilerinin ne kadar sürdüğü değil, senden önce unutamadığı birinin olup olmaması ve sana bunu hissettirecek davranışlarda bulunmaması.
bir de ayrılalı ne kadar olmuş ve senden önceki ilişkileri hakkında bilgi vermek dışında o kızın konusunu hiç açtı mı?
kuzum üzülme ama
kızların da dediği gibi çocukları bile olup boşanıp tekrar evlenenler var
ama bir de onların yaşanmışlıgını düşün daha cok değil mi? ve 2. eşiyle daha mutlu olanlar dahi var.
sen neden bu durumda mutlu olmayasın ki
içinden şans vermek geliyorsa verbilirsin vicdan asla yanılmaz
2 yıla yakın oluyormuş ayrılalı vede hiç açmadı. Umarım herşeyin hayırlısı olur. Ben çok kırıldım, incindim daha fazla üzülmek istemiyorum..
Benim nişanlımın da ilişkimize başlamadan 2 yıl evvel biten bir ilişkisi olmuş
6 yıl beraber olmuşlar.
Rahatsız olmayın .Artık sizinle hem uzun ilişki yasaması daha guzel bence , bu durumun eksilerini değil artılarını düşünün :)
Mutluluklar
Kızlar diyelim ki biriyle konuşmaya başladınız. Bu kişinin sizden önce 5 yıllık bir ilişkisi olmuş ve bitmiş.
Aynı zamanda niyeti ciddi. Yani kısa süreli, belirsiz bir ilişkiden ziyade evlilik düşünüyor.
Bu 5 yıllık ilişki sizi rahatsız eder miydi?
Bilmiyorum tam anlatabildim mi ama :26:
Eşimin benden önce (eski eşiyle) 12 yıllık birliktelikleri olmuş keza benim de 6 ve 3 yıl olmak üzere iki ciddi ilişkim oldu.
İlk tanıştığımız zamanlar da takardım kafama ama artık takmıyorum çünkü eşimin de benim geçmiş ilşkilerim umurunda değil.
Geçmiş geçmişte kaldı artık birbirimizin olduk,sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?