Sevgili adayına dair...

takıntılı bir insan değilim yani sürekli kurcalamam, sorgulamam. benim hiç uzun süreli ilişkim olmadığı için acaba eskisiyle kıyaslanır mıyım diye düşündüm sadece. insan sürekli beraber vakit geçirdiği insanla çok anı biriktirir. bir yere gittiğimizde onunla olan anıları filan. ne bileyim. bir yandan da dediğiniz gibi nice insan var mutluluğu yakalayıp eskileri hiç açmayan.

Beni rahatsiz etmezdi , herkesin bir gecmisi var
Bir iliskisi var kisa veya uzun...

kimileri bosanmis erkeklerle bile evlene biliyo yani neden
rahatsiz etsinki..
evlenip bosanmis daha kotu degilmi ??
Ayni evi paylasmislar , yillarca evli kalmislar hata ve hata cocuklari bile var.
Ama ikinci kez evleniyolar .

Vee gecmise takilmiyolar , gecmise takilmana gerek yok..
senden once yasanmis ve bitmis ..

Küçük İskender in bir sözü var; kimse kimsenin aşkıyla pişti yapılamaz diye.. Kıyaslama falan olur mu olmaz mı bilmiyorum ama dediğim gibi yaş itibariyle geçmişinde uzun birliktelik yaşamış olması bana göre normal. Bir de eğer unutamamış olsaydı size hiç anlatmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca bana göre bir şans verin. Deneyin. Eğer geçmişten kopamamışsa yol verirsiniz gider.. Ama her şeye hazırlıklı olun.

canım bu durum belki seni ilk zamanlar rahatsız eder, sonrasında zaten birlikte bir yola gireceksiniz, onunlayken 5 yılda akıp gecen zaman seninle de geçecek ve belki de sizinki bir omur boyu sürecek.

onemli olan senden önceki ilişkilerinin ne kadar sürdüğü değil, senden önce unutamadığı birinin olup olmaması ve sana bunu hissettirecek davranışlarda bulunmaması.

bir de ayrılalı ne kadar olmuş ve senden önceki ilişkileri hakkında bilgi vermek dışında o kızın konusunu hiç açtı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

pfff renginam yapma be en iyisi zamana bırakmak. bizde zaman bol nede olsa herşeyi bekle dur

pfff renginam yapma be en iyisi zamana bırakmak. bizde zaman bol nede olsa herşeyi bekle dur
kuzum üzülme ama
kızların da dediği gibi çocukları bile olup boşanıp tekrar evlenenler var
ama bir de onların yaşanmışlıgını düşün daha cok değil mi? ve 2. eşiyle daha mutlu olanlar dahi var.

sen neden bu durumda mutlu olmayasın ki

içinden şans vermek geliyorsa ver bilirsin vicdan asla yanılmaz

bu açıdan bakınca daha farklı göründü gözüme çok haklısınız.

2 yıla yakın oluyormuş ayrılalı vede hiç açmadı. Umarım herşeyin hayırlısı olur. Ben çok kırıldım, incindim daha fazla üzülmek istemiyorum..

vicdanım yanılır mı bilmiyorum da ben bazıları hakkında çok yanıldım biliyorsun
değer verip hatta ısınıp, sevip sonradan yerle bir olmaktan korkuyorum
inşallah bir daha yaşamam o duyguyu

2 yıla yakın oluyormuş ayrılalı vede hiç açmadı. Umarım herşeyin hayırlısı olur. Ben çok kırıldım, incindim daha fazla üzülmek istemiyorum..

tam da tahmin ettigim gibi 20-25yas arası...
ilk yorumda yazmaktan vazgecmistim, belki bu diyecegim canınızı sıkacak ama onda muhtemelen kalıcı etkileri olmustur.
fakat cogu erkegin 25ten sonra kendini buldugunu ve ciddi bir iliskiyi ancak kaldırabilecegini gozonunde bulundurursak...
ben gecmisi hic sorun etmezdim.

zaten takıntılı birisi de degilmissiniz,
sizi ilk zamanlar istemsizce 1-2 kıyaslamasına (cok hissettirmeden yapıyorsa) aldırıs etmeyin
ama bu tekrarlanırsa iliskiyi sonlandırırsınız.

korkunun ecele faydası yok, mutlu olma ihtimalinizi kaygılarınızla karamsarlıga gommeyin bence.

Bade, iliskinin ne kadar surdugu de onemli elbette ama onemli olan aslinda yil degil,
kimisi 1-2 senelik iliskisine cok fazla anlam ve yasanmislik yuklemistir, kimisi 5 yila.
ama o yasa gelmis bi insanin da -duzgun biriyse- uzun iliskisi ya da herhangi bi iliskisi olmamasi cok zor.
korkunun ecele faydasi yok maalesef.. kiyaslama da illa ki olacaktir, ve sen bile kiyaslarsin aslinda.
inaniyor musun kendine eski sevgilinle kiyaslamaz misin?
ben arkadaslarimla bile bazen ex i kiyasliyorum hatirlatici bi durum oldugunda.
insaniz, unutamayiz. ama her zaman yeni bi baslangic yapilabilir. sans ver ve de fazla takma. zamanla asarsin bence

bu işler böyle genellemeyle olmaz ki. aklına gelebilecek her şey olabilir. bunu tanıyarak görürsün. ve şöyle bir şey diyeyim. ilişkiler tabii ki evlenme niyetiyle başlayabilir, yani sonunda evlilik umarak. ama esas amaç tanımak olmalı sonuç olarak. o yüzden sevgili olursak ciddi olacağız gibi bir yaklaşımın olmasın. sevgili olursak tanıyacağım mantığı olsun. baktın istediğin gibi değil görüşmeyi kesersin. tanıyorsun diye kendini bağlamana gerek yok. tanımaya çalış sorularının cevabını bulursun.

Başlangıçta herkes o niyetle yaklaşır zaten siz hiç öylesine takılalım diyeni duydunuz mu ?
5 yıllık bir ilişki oldukça uzun bir birliktelik ama bitmiş kafasında yaşanmışlıkları olduğu için size sorun yaratır mı bilmiyorum ayrılma sebepleri ve süresi önemli burda...

Benim nişanlımın da ilişkimize başlamadan 2 yıl evvel biten bir ilişkisi olmuş
6 yıl beraber olmuşlar.
Rahatsız olmayın .Artık sizinle hem uzun ilişki yasaması daha guzel bence , bu durumun eksilerini değil artılarını düşünün :)

Mutluluklar

teşekkür ederim :)

İnsan ister istemez tereddüt ediyor değil mi
Fakat karşındaki insanı iyi analiz etmen lazım gerçekten önceki ilişkiden kurtulmuş ve yeni bir hayata başlamış mı
Evleneyim de kim olursa olsun derdinde mi yoksa Bade ile evlenmek istiyorum kısmında mı
Siz tanışalı ne kadar oldu?ilişkisi ne kadar süre önce bitmiş?

Eşimin benden önce (eski eşiyle) 12 yıllık birliktelikleri olmuş keza benim de 6 ve 3 yıl olmak üzere iki ciddi ilişkim oldu.
İlk tanıştığımız zamanlar da takardım kafama ama artık takmıyorum çünkü eşimin de benim geçmiş ilşkilerim umurunda değil.
Geçmiş geçmişte kaldı artık birbirimizin olduk,sorun yok.

trueemm
senin bey kaç yaşında ?::)))

uzun ilişkilerin sonucundaki evliliklerde çatlaklar çok çıkıyor
tabii istisnalar hariç.

akışta görünce direk daldım konuya
konu sahibi arkadaşım kusura bakma

kendi adıma konuşuyorum beni rahatsı ederdi çünkü 5 yıllık bir ilişkinin derin izleri olacağını düşünüyorum. ama kestirip atmam ve bir şans verirdim. davranışları sözleri beni tatmin edip güven veriyorsa devam ederim. tabi bu dediklerim ancak zaman içinde belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…