Sevgili adayına dair...

Bir ilişkiye erkek evlilik niyetiyle başlayalım diyorsa, onun otoritesi doğrultusunda, kendi kuralları çerçevesinde kendi kararlarının egemen olduğu bir ilişkinin sinyallerini önceden veriyor demektir. Ben senle neyi düşünüyorum senin yaptığın işe bak, harekete bak vb söylemler duyabilirsiniz. Elbette her ilişkiye evlilik temennisi ile başlanır ama lafı ancak birbirinizden emin olduktan sonra geçmeli diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım.

ben seninle evlilik için görüşürüm gibi değil onun bahsettiği. geçmişte yaşadığı kırgınlıklar vs. artık sıradan ilişkileri düşünmediğini söyledi sadece. bu saatten sonra sevip yuva kurabileceğim birini istiyorum dedi. Yani kim istemiyor ki bunu. Kim ilişkiye evliliğe gitsin istemeden başlar

Biz üniversiteden beri tanışıyoruz ama son zamanlarda daha çok samimiyiz diyebilirim
Ben 2009da girdim üniversiteye, bölümlerimiz farklıydı ama tanışıyorduk
Hayatında biri olduğunu vs bile bilmiyordum o zamanlar
İlişkisi biteli yaklaşık 2 yıl oluyor dediği tarihe göre.

Çok hoş Ömür boyu mutlu olun inşallah

Baya da olmuş.
Bir şans ver bence herkesin bir geçmişi var öyle ya da böyle.

Herkes bir şansı hak eder dimi :)

Kesinlikle Badeciğim
Mesela benim 4 senelik bi ilişkim var çok yakın bi zamanda ayrılık kararı almıştım ama yapamayıp geri döndüm.Demem o ki gerçekten sevse ve unutamasaydı geri dönerdi.Hele söz konusu bir erkekse kesinlikle dönerdi.E aradan 2 yıl geçtiğine göre küllenmiş bir durum.

En güzel sen tanı uyuşursanız güzel bir çift olursunuz

dönerdi bencede :) zamana bırakmak en mantıklısı.
yakışır mıyız orasını bilemiyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…