Sevgili annemin yaptigi

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
42.568
141.406
798
merhaba canlar
Burada herkese yorumlar yaptim yeri geldi belki akil verdim ama icinden cikamadigim bir konuda yardimlarinizi ve yorumlarinizi rica ediyorum, simdiden herkese tesekkurler
Beni bilenleriniz vardir iki aylik bir oglum var, annem bayadir bizim evde kalip bana yardimci oluyor (esim israr kiyamet cagirdi, annem yalniz yasiyor ve evi cok buyuk isinmiyor kis gunu diye)
Esimle annem cok iyi anlasirlar, karsit goruslerde olmalarina ragmen iki medeni insan konusurlar, evde cok huzurlu yasar gideriz. Annem problem bir insan hic birseyi begenmez, insan secer, ayirir, dan dun fikirlerini beyan eder. Zordur annemle anlasmak, ben anlasamam esim cok iyi anlasir o derece anlayisli ve nazik bir esim var Allah bozmaz insallah agzimizin tadini
Cok uzattim durumu iyice anlatabilmek icin kusura bakmayin
bir gun disari gezmeye ciktigimizda annem bebise bakarken esimin iki akrabasi ile karsilastik ve akrabalar bebisi gorelim sevelim dediler, ben ve esim az uzaktaydik yani gormedik duymadik birsey
Meger iki bayan anneme merhaba selam vs dememisler direkt olarak oglumu almis sevmisler ( annem neden sorun etti veya sorun ettigi icin mi az sonra anlatacagim seyi soyledi bilmiyorum)
Neyse biz yeniden arabaya bindik eve gectik aradan saatler gecti aksam oturuyoruz sohbet arasinda annem esimin o iki bayan akrabasina ilkel dedi ben sok oldum, neymis kendisine selam vermemisler merhaba yok selam yok orada var miyim yok muyum onemli olmadan aldilar oglani sevdiler, insan bir kendini tanitir merhaba der dedi annem
Esim hic sesini cikarmadi, ben sok oldum. Ne diyecegimi bilemedim sadece dedim ki anne belki seni bakici falan sanmislardir tanimiyorlar ki seni dedim.
Konu kapandi
Ama ben cok uzuldum odaya gectim agladim ,esim geldi uzulme aglama lutfen dedi, ben sonucta nerden geldigimi unutmam dedi ben daha cok uzuldum. Annene birsey deme lutfen dedi, kendisi de o gunden beri anneme hic boyle bir konusma olmamis gibi yani eskisi gibi davraniyor ama ben hala kendime gelemedim
Bana bir akil verin kizlar, eksik birsey yapmam gereken birsey var mi esime veya anneme karsi? En onemlisi de su sacma olayi nasil aklimdan cikaririm?

Unut gıtsın , annenın huyunu esınde bılıyorsa takmamıstır . Ama annenı uyar 1 takmaz 2 takmaz 3 uncuye ?

maşallah eşine diyorum.
annen içinde üzülmemeye çalış.. bu saatten sonra annenin anlayabileceğini sanmıyorum. hatta birşey dersen küsüp gider bile.

Esin anlayışlı maşallah. Çokta üzülme annen fazlaca alinganlik yapmış. . Genelde damat tarafindan sevilen anneler hafif simariyor

Umursama . Kişilik oturmustur. Anneni degistiremessin sadece kabullenecek onu başka sansin yok. Sen düzelmek istesen annen kırılır . Yada esın senden soğur. Elinden geldiğince ılımlı davran . Hatta esinden annenide huyu budur. Ne yapalım . Konuyu uzatma kapat bence . Annenide öyle kabullen uzme kendinide uzme kimse kimseyi değiştiremez. Annen bile olsa .allah yardımcın olsun isin zor

Bence çok fazla büyütülecek bir mevzu değil,anneniz ayıplamakta haklı ama bunu keşke eşinizle paylaşmasaydı..neticede akrabası.

Eşiniz kırılmamış olumlu karşılamış,neden bukadar sorun ettiniz?

Anneniz bir konuda haklı,bir selam verilmeli,bir merhaba denilmeli bu kişi bakıcı bile olsa adabı muaşeret bunu gerektirir.anneniz dediğiniz gibi dandun diye şikayetlenmiş yanlış ama sanırım yapısı öyle.
Not:Bakıcı zannetmişlerdir diyerek bir parça annenizin dandunluğunu kapmışsınız sanırım:)

Allah sıze hayırlı guzel gecımler versın. evladınızda hayırlı evlat olsun.
ben takılacak bırsey goremedım ama, sıze gore mesele olmus bu konu. uzatmayın. esınızde ne guzel kapatmıs. oh.
annenız var yanınızda yınede sıze yardımcı bunun kıymetını bılın bence.
mutlulukla buyutun bebegınızı.

iyide bana görede eşinizin akrabaları çok ayıp etmiş bakıcı olsa nolucakki insan hal hatır sorup kendini tanıtıp konuşmazmı.Annenizin hatası bu fikrini eşinizin yanında söylemesi olmuş yoksa böyle düşünmesi gayet normal. Çok iyi bir eşiniz var sanırım Allah bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…