Sevgili annemin yaptigi

Ben olsam annemin bizle kalmasına bu kadar müsaade etmezdim
Sana zarar verdiğinin farkında değil ya da umrunda değil, dil hepimizde var ayarını bilmek lazım
Sen zaten evdesin bebeğine tek te bakarsın, özleyince gelsin torununu sevsin gitsin
Ne kadar çok dipdibe yaşanırsa o kadar yüz göz olunuyo bence

Tek bu olay olsa tamam selam vermemişler hadi ondan dedi dersin ama hep böyle dan dun laflar eder diyorsun.

anneniz akrabalar konusunda öyle düşünmekte haklı, bakıcı bile sanılsa bir merhaba deyip sevilir bebek, ne öyle dan dun almışlar bebeği.Ama eşiniz annenize karşı bukadar iyi niyetli iken onun akrabaları hakkında düşüncelerini daha nazik bir şekilde dile getirebilirdi.İlkel kelimesi biraz fazla olmuş.Eşinizede kocaman bir maşallah bu zamanda az rastlar olduk böyle insanlara

Bunda ağlayacak bu kadar abartacak ne var anlayamadım
Annenin haklı ama kendini yanlış ifade etmiş annenle konuşuruz olur biter

annenı tanımasalarda annen gercekden bakıcı bıle olmus olsaydı merhaba deyıp kendılerını tanıtıp bebegı sevmelerı gerekıyordu zıra akraba degıl yabancı da olabılırlerdı :)
annende esını ıyı bıldıgı ıcın oglu gordugu ıcın cekınmemıs soylemıs, esınde onları ıyı tanıyor kı gayet sakın karsılayarak nerden geldıgımı unutmadım demıs...

benzer mevzuyu ben yasadım esımın kuzenlerı cıddı yabanılık yaptılar anneme;annemde ınsanın nasıl yetıstıgı yetıstırıldıgı cok onemlı ıste dedı...esımde cok haklısın anne sen onların cahıllıgıne ver bosver dedı kapandı gıttı.
ben once kotu hıssettım mahcup oldum esım kırıldı kırılcak sandım baktım adam benden rahat hatta bas basa kaldıgımızda annemın dedıgıne kırıldıysan ozur dılerım dedım bana ya ne kırgınlıgı annen haklı valla ben olsam bende kızardım dedı.

uzulme buyuzden sorun yok esın annenıde akrabalarınıda senıde tanıyor canı sıkılsa anlardın konuyu hıc acma bıle unut gıtsın

Esin niye nerden geldiğimi unutmam dedi onu da anlamadım, ona atfedilen birsey yok ki

Annen böyle biri, malzemesi bu değişmeyecek. Sanırım hassas dönemindesin, böyle bir şeye üzülüp ağlamanı buna bağladım. Eşin sorun etmedikten sonra mesele yok.
Eşini de üzme üzülerek, adam ne yapsın?

Annenize karşı biraz ön yargılısınız gibi sanki.
Çünkü anneniz haklı
Selam vermeden bebek sevmek... olmamış.

Evet aslında bakıcı da olsa selam verilmeli
Ama genelde kızım doğduktan sonra kayınvalidem ya da annemler de bizi unutuyor bebeği kapan coşuyo, sonradan aaa hoş geldiniz demeyi unuttuk diyorlar
Ben öyle sandım

Evet aslında bakıcı da olsa selam verilmeli
Ama genelde kızım doğduktan sonra kayınvalidem ya da annemler de bizi unutuyor bebeği kapan coşuyo, sonradan aaa hoş geldiniz demeyi unuttuk diyorlar
Ben öyle sandım

Sonradan da denmemiş benim anladığım.
Sonradan dense bir nebze.

Ya anladigim kadariyla yasamis olduklarinizin birikmesiyle bu kadar uzulup boyle bir tepki vermissiniz diye dusunuyorum

Yoksa anneniz durumdan rahatsizligini yanlis ifade etmis olsa bile bu durumda hakli olan anneniz yani bakici olsa dahi bir merhaba denilir bakici dediginiz kisi tas degil ya

Ne yazikki annelerin huylarini bu saatten sonra degistirmek imkansiz gibi birsey benim annemde fazlasiyla patavatsiz ve bir cok defa olmadik yerde olmadik seyler soyleyerek bizleri mahcup etmisligi var ne kadar konusup anlatmaya calissakta nafile

Ay masallah masallah, surada bunca konu okuyoruz vallahi esinize masallah. Ben sadece bunu diyecegim. Ben nerden geldigimi unutmam derken galiba arada kultur farki var biraz. Ama sizin aglamaniz ne kadar uzgun oldugunuzu belli etmis zaten. Anneniz de pek haksiz degil. Bu arada cok takilmayin, herkes gelir gecer siz esinizle kalirsiniz. Bosverin, ay masallah

annen haklı...

Bence de anneniz haklı
dilin kemiği yoktur tabi ama bu yüzden de ağlanmaz yani
Elbette eşinizin yanında söylemesi ayıp size diyebilirdi bunu
Annenizi de tanıyan tanıyodur zaten
Böyle şeyler için üzmeyin kendinizi
Hemde annenizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…