Sevgili annemin yaptigi

Cok tesekkur ederim
Esime karsi konuyu devam ettirmedim ama kendi icime oturdu cok kotu hissediyorum kendimi

Annem cok mahcup etti beni
Kaba ilkel bile olsa ( ki degillerdir) insan oyle dan diye soyler mi? Annem esimden hazzetmese tamam dicem ama annem de esimi cok sever, lakin belli etmez fazla sevgisini gosterebilen bir insan degildir

. Evet selam vermemeleri ayıp olmuş, bakıcıya selam verilmiyor mu? Toplum içine girerken selam verilir, o selam verilirken de ayrım yapılmaz. Ben olsam bende ayıplardım. Ama daha farklı cümlelerle.
Degil mi ama
Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli

annen patavatsızmış insan damadım alınır kırılır mı diye bir düşünür.

O an ne diyecegimi sasirdim annemi cogu kisi tanimaz onu demek isterken sacmasapan bisi soylemis oldum
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Olmadi olmadi kesinlikle haklisiniz soydur ceker mi desem kendime ne bileyim o an ne diyecegimi bilemedim keske deseydim anne cok ayip ediyorsun oyle denir mi diye

Cok tesekkur ederim
Esim belki unuttu kendine dert etmedi ama ben hala unutamadim iki gundur sanki gogsume bir okuz oturdu

Cok tesekkur ederim gercekten cok kibar ve harika bir insandir yoksa ne mecburiyeti var annemin lafini cekmeye

Oyle mi dersin? Cok tesekkurler

Cok tesekkur ederim
Esim belki unuttu kendine dert etmedi ama ben hala unutamadim iki gundur sanki gogsume bir okuz oturdu
Kalksın o öküz oturduğu yerden. Eşiniz annenizi hoş görmüş, sizde hoş görün. belki annenizde pişmandır. Üzülmeyle çözülmez, artık düşünmeyin. Olmuş bitmiş. Devam ederse annenizle konuşursunuz.

Haklisin cekirgem
Esim fazla iyi biri sanirim annem bana arkadas olsun gunduzleri diye gitmesini istemiyor
Biraz daha durumu gozlemleyecegim annem devam ederse bu tur laflara kibar sekilde tesekkur edip evine gonderecegim

Annen haklı. İnsan bir merhaba der, bakıcı insan değil mi? Bir de bunun için mi ağladın? Doğru diyorsun anne biraz yabanilermiş derdim ben olsam.
Ilk kez esime karsi boyle mahcup oldum canim ondan sinirlerim bozuldu
Esim tum akrabalarinin yaptigi olumsuz seylerden sorumlu degil ki, niye annem bu sekilde soyledi bir de, esim yokken bana soyleseydi dedikodu yapsaydik konu kapanirdi
Kaldi ki annem hic esimin akrabalariyla ilgili dedikodu yapmaz, varsa bir derdi bir gordugu esimin yaninda soyler asla arkadan konusmaz

Anneniz haklı ,ama anlatma şekli kötü olmuş biraz ,bence bu kadar buyutmenizi gerektirecek birşey yok ben esimin kırılması kadar annemide haklı gorur onuda dusunurdum şahsen ,kim olsa kırılır ...

Cok tesekkur ederim kesinlikle haklisiniz

Ah canim senin esin ne guzel aldirmamis gizelce cevaplamis
Benimki kirildigini susarak belli etti bana cok dokundu keske anneme niye oyle dedin anne bosver gec deseydi
Iki gundur bunu dusunuyorum iste elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…