Sevgili annemin yaptigi

Evet haklisiniz, babamla zaten sorunlu bir evlilikleri vardi cogu konuda anlatmistim, sonrasinda yas da ilerledigi icin hemen uzulebiliyor

Ne hos bir anneniz varmis size yardimci oluyor zaten kiz anneleri genelde oyle olur Allah basinizdan eksik etmesin

darkmore ,Annenizde yalan yoksa koca kadın neden yalan söylesin doğru olan önce annene selam verilmesi,
Birde ne olursa olsun bakıcı bile olsa selam verilmiyor mu ?yazdığınız sanırım ortamı yumuşatmak gerginliği uzaklaştırmak için böyle cümle kurdunuz,aksi size yakışmaz diye düşünüyorum,

Birde eşinizin dediği laf dikkatimi çekti ''ben sonucta nerden geldigimi unutmam'' ne demek acaba ?

Annene herkes senin gibi ince düşünceli değil anneciğim de herzaman. Belki kalbine yumuşaklık gelir bu kadar yargılamaz insanları

allahım ağzınızın tadının bozulmasına izin vermesin.. maşallah ne güzel anlayışlı eşin var..

annene gelince.. bence yanında bir büyük varken bebeği alıp izinsiz sevmek görgüsüzlük annen kesinlikle haklı.. belki çocuk hasta, belki o an alınmaması gerekiyor.. bakıcı veya başka biri fark etmez.. bi selam sabah olmadan aa ben bu bebeği biliyorum nasılsa die sevilmez.. eşin de bence annene hak verdi ki sesini çıkarmadı..
bence senin annenle farklı problemlerin var bunu da o sebeple takıntı yaptın.. tek konu bu ise annen haklı ama altında başka durumlar var ise annenle ilgili o zaman çözmen gereken başka durumlar var derim..

Hayir elbette yalan soylemez ben de iste guya ortaligi toplayacam diye daha beter sacmaladim :)
Aileme laf soyluyorsunuz ama ben de onlarin arasindan geldim demek istedi bu da alindigini gosteriyor

Annene herkes senin gibi ince düşünceli değil anneciğim de herzaman. Belki kalbine yumuşaklık gelir bu kadar yargılamaz insanları
Onu hep soyluyorum, birak herkeste incelik arama bir de herkesi egitmekten vazgec diyorum ama ne mumkun dinden siyasete herkesi bilgilendirmek ister halbuki ona ne yani gerek yok, insanlari kabaliklariyla oldugu gibi kabul etmek lazim com da ustunde durmamak lazim
Cok tesekkurler yorumunuz icin

Ben annemi oldugu gibi kabul ediyorum artik eskiden cok sorun yasardik artik oyle olmuyor sanirim ben konusarak halledebilecek olgunluga ulastim artik:)
Cok tesekkurler tavsiyeler ve yorumlariniz icin

annem biraz önce ölümden döndü...
seslendi, gittiğimde bayılmak üzereydi. zangır zandır titretti, bayıldı. gözleri açık, dişleri kenetlenmiş, tavana bakıyor hareket etmiyor. 25 yıllık yaşamımda annemi ilk kez öyle gördüm, aklım çıktı. babam bir şekilde kendine getirdi, kalp masajı yapmış galiba. ben evin içinde deli gibi koşup 112'yi aramaya çalışıyordum o sırada. şükürler olsun kendine geldi, kustu. üstünü değiştirip yatırdık yatağına. elleri buz gibi. uykum yok ama halsizim diyor. dakika başı yan odaya gidip kontrol ediyorum şimdi. sürekli de dua ediyorum.

annemle anlaşmak zordur filan demişsiniz konu sahibi arkadaşım. allah annelerimizi bize bağışlasın. isterlerse dünyanın en zor en huysuz kadını olsunlar ama başımızda olsunlar. daha biraz önce oldu bunlar ya. aklım çıkıyor düşündükçe. anne sahibi olmak gibi nimet var mı. melek kk üyelerinden anacağıma dua istiyorum. allah bütün anneleri evlatlarına bağışlasın. konunuzu işgal ettiğim için de özür dilerim, hakkınızı helal edin.

Rica ederim isgal de ne demek , iyi ki anlattiniz belki biraz rahatlarsiniz paylasinca, benim de buradakilerden baska kimsem yok cok iyi geliyor yazmak, cok cok gecmis olsun anneniz iyi ki yaninizda , sizinle. Nice mutlu saglikli omurleriniz olur insallah birlikte

Ben anneme "seni bakıcı sanmıştır" asla diyemezdim. Sonucta kanım canımdır. Sanki dış kapının dış mandalı gibi söylemişsiniz.

Ama annenizde ayıp etmiş. Insan alışveriste binbir yere odaklaniyor. Bebegi görüncede iyice unutmuslardir selam vermeyi. Yani empati yaparsam benimde deger verdigim ama dalginlik aninda selam vermeyi unuttuklarim olmuştur.

Bu konuda eşiniz en olgunu davranmış. Maşallah aklı başında davranmış

Oyyy kuzum yaa Kıyamam allah yardimciniz olsun, kolay birşey değil yaşadığınız. Allah anacığına acil şifalar versin ve en kısa zamanda sağlığına kavuşsun.

Anne haklı bence. Eşinizin de nerden geldiğimi unutmadım lafı saçma. Akrabalar çok da birbirine benzemez ki. Yetiştirilme tarzları da farklıdır genelde. Mesela amca çocuklarını düşünün. İki amca çocuğunun da annesi farklı bir ailedendir ikisi de farklı yetişir. Aynı evde yetişmedikten sonra nasıl benzeyebilir. Benim akrabam bişey yapsa gayet de hoş değildi diye belirtebilirler benim akrabam diye aynı terbiyede olacak değiliz. Sonuç anneniz haklı sadece biraz patavatsız. Siz de seni bakıcı sanmışlardır demişsiniz kadına pek annenizden farklı gelmediniz. Hem akrabalarla önce siz konuştuysanız onlarsonra bebeği sevmeye gittiyse kkonuşurken o da annem demeniz gerekirdi. Ben kesin derdim. Ağlayacak bişey de yok. Anne candır böyle ufak şeyler için asla konu da açmazdım burda biri gelip gücünüze gidecek bişey de yazabilir

Anne konusunda hep susmak istemişimdir. Siz benim yaşadıklarımı bilseydiniz. Annenizi silerdiniz ama ben yapamadım. Sonuçta annem 9 ayın hatrı var.

Valla sen yine iyisin benim annem olsa o anda akrabalara laf söylerdi eşime gelene kadar ama annen haklı bence de yanlız ilkel kelimesi olmamış sadece ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…