Evet haklisiniz, babamla zaten sorunlu bir evlilikleri vardi cogu konuda anlatmistim, sonrasinda yas da ilerledigi icin hemen uzulebiliyorŞükret eşin anlayışlı. Annelerde yaş ilerledikçe alınganlaşabiliyor. Benim ananem annem gidince yanına ordaki çocuklara çikolata almış kendisine almamış diye küserdi. 70 yaşındaydı. Baban da yok. ßimdi o da ilgi görmek, değer görmek istiyor olabilir. O olayda biraz sizin de eksikliğiniz olmuş. Sizin annenizi kadınlara tanıtmanız gerekirdi. Olan olmuş bundan sonra dikkat edin.
Elbette ozeller, hepimizin anneleri ozelBu arada her ne olursa olsun eşinizi annenizden önde tutmayın ne olursa olsun kız anneleri özeldir
Ne hos bir anneniz varmis size yardimci oluyor zaten kiz anneleri genelde oyle olur Allah basinizdan eksik etmesinAnneniz %100 haklı. Üstelik Eşiniz annenizi tanıyor nasıl biri olduğunu biliyor. Onun bu söylediklerine alınacak bir insan olmadığını düşünüyorum. Ama siz çok haksızsınız. Annenizin söyleme biçimini sevmediyseniz bile sakince eşinize annemi biliyorsun işte içinde kötülük yok deyip geçiştirebilirdiniz. Kalkıp ta annenizi seni bakıcı zannetmişlerdir denilir mi ya? Ne kadar kırıcı bir laf. Kalkıp annemin gönlünü nasıl alırım diye bakacağınıza annenizin haklı olarak eşinin uzak akrabalarına ettiği lafa mı takıldınız pes.
Benim annem büyük kızım doğduğundan beri bizimle yaşıyor. 8 aylık hamileydim geldiğinde yaklaşık 6 sene olmak üzere. Annem kendi memleketini evini kapatıp geldi. Benimde annem zor bir kadındır çok dürüsttür aklından geçeni içinde tutamaz birazda alıngan bir tiptir. Ama eşim annemi gayet iyi tanıyor ve onun sözlerine alınıp alınmayacağını benden iyi bilir. Ödü kopuyo eşimin annem evine dönecek diye. Dönmeye niyetlendi ikinciyi yaptık arada takılıyor anneme gitmeye kalkarsan üçüncü olur diye. Tabi işin şakası. Ama ne büyük nimet o yaştan sonra kendi hayatlarından vazgeçip bizimle olmaları bizim gözümüzün arkada kalmaması. Bu açıdan düşünün lütfen. Ben anneme seni bakıcı zannetmişlerdir deseydim annem benim kafamı kırardı sanırım. Çocuğumu da bana verip doğru evine dönerdi.
merhaba canlar
Burada herkese yorumlar yaptim yeri geldi belki akil verdim ama icinden cikamadigim bir konuda yardimlarinizi ve yorumlarinizi rica ediyorum, simdiden herkese tesekkurler
Beni bilenleriniz vardir iki aylik bir oglum var, annem bayadir bizim evde kalip bana yardimci oluyor (esim israr kiyamet cagirdi, annem yalniz yasiyor ve evi cok buyuk isinmiyor kis gunu diye)
Esimle annem cok iyi anlasirlar, karsit goruslerde olmalarina ragmen iki medeni insan konusurlar, evde cok huzurlu yasar gideriz. Annem problem bir insan hic birseyi begenmez, insan secer, ayirir, dan dun fikirlerini beyan eder. Zordur annemle anlasmak, ben anlasamam esim cok iyi anlasir o derece anlayisli ve nazik bir esim var Allah bozmaz insallah agzimizin tadini
Cok uzattim durumu iyice anlatabilmek icin kusura bakmayin
bir gun disari gezmeye ciktigimizda annem bebise bakarken esimin iki akrabasi ile karsilastik ve akrabalar bebisi gorelim sevelim dediler, ben ve esim az uzaktaydik yani gormedik duymadik birsey
Meger iki bayan anneme merhaba selam vs dememisler direkt olarak oglumu almis sevmisler ( annem neden sorun etti veya sorun ettigi icin mi az sonra anlatacagim seyi soyledi bilmiyorum)
Neyse biz yeniden arabaya bindik eve gectik aradan saatler gecti aksam oturuyoruz sohbet arasinda annem esimin o iki bayan akrabasina ilkel dedi ben sok oldum, neymis kendisine selam vermemisler merhaba yok selam yok orada var miyim yok muyum onemli olmadan aldilar oglani sevdiler, insan bir kendini tanitir merhaba der dedi annem
Esim hic sesini cikarmadi, ben sok oldum. Ne diyecegimi bilemedim sadece dedim ki anne belki seni bakici falan sanmislardir tanimiyorlar ki seni dedim.
Konu kapandi
Ama ben cok uzuldum odaya gectim agladim ,esim geldi uzulme aglama lutfen dedi, ben sonucta nerden geldigimi unutmam dedi ben daha cok uzuldum. Annene birsey deme lutfen dedi, kendisi de o gunden beri anneme hic boyle bir konusma olmamis gibi yani eskisi gibi davraniyor ama ben hala kendime gelemedim
Bana bir akil verin kizlar, eksik birsey yapmam gereken birsey var mi esime veya anneme karsi? En onemlisi de su sacma olayi nasil aklimdan cikaririm?
merhaba canlar
Burada herkese yorumlar yaptim yeri geldi belki akil verdim ama icinden cikamadigim bir konuda yardimlarinizi ve yorumlarinizi rica ediyorum, simdiden herkese tesekkurler
Beni bilenleriniz vardir iki aylik bir oglum var, annem bayadir bizim evde kalip bana yardimci oluyor (esim israr kiyamet cagirdi, annem yalniz yasiyor ve evi cok buyuk isinmiyor kis gunu diye)
Esimle annem cok iyi anlasirlar, karsit goruslerde olmalarina ragmen iki medeni insan konusurlar, evde cok huzurlu yasar gideriz. Annem problem bir insan hic birseyi begenmez, insan secer, ayirir, dan dun fikirlerini beyan eder. Zordur annemle anlasmak, ben anlasamam esim cok iyi anlasir o derece anlayisli ve nazik bir esim var Allah bozmaz insallah agzimizin tadini
Cok uzattim durumu iyice anlatabilmek icin kusura bakmayin
bir gun disari gezmeye ciktigimizda annem bebise bakarken esimin iki akrabasi ile karsilastik ve akrabalar bebisi gorelim sevelim dediler, ben ve esim az uzaktaydik yani gormedik duymadik birsey
Meger iki bayan anneme merhaba selam vs dememisler direkt olarak oglumu almis sevmisler ( annem neden sorun etti veya sorun ettigi icin mi az sonra anlatacagim seyi soyledi bilmiyorum)
Neyse biz yeniden arabaya bindik eve gectik aradan saatler gecti aksam oturuyoruz sohbet arasinda annem esimin o iki bayan akrabasina ilkel dedi ben sok oldum, neymis kendisine selam vermemisler merhaba yok selam yok orada var miyim yok muyum onemli olmadan aldilar oglani sevdiler, insan bir kendini tanitir merhaba der dedi annem
Esim hic sesini cikarmadi, ben sok oldum. Ne diyecegimi bilemedim sadece dedim ki anne belki seni bakici falan sanmislardir tanimiyorlar ki seni dedim.
Konu kapandi
Ama ben cok uzuldum odaya gectim agladim ,esim geldi uzulme aglama lutfen dedi, ben sonucta nerden geldigimi unutmam dedi ben daha cok uzuldum. Annene birsey deme lutfen dedi, kendisi de o gunden beri anneme hic boyle bir konusma olmamis gibi yani eskisi gibi davraniyor ama ben hala kendime gelemedim
Bana bir akil verin kizlar, eksik birsey yapmam gereken birsey var mi esime veya anneme karsi? En onemlisi de su sacma olayi nasil aklimdan cikaririm?
Hayir elbette yalan soylemez ben de iste guya ortaligi toplayacam diye daha beter sacmaladim :)darkmore ,Annenizde yalan yoksa koca kadın neden yalan söylesin doğru olan önce annene selam verilmesi,
Birde ne olursa olsun bakıcı bile olsa selam verilmiyor mu ?yazdığınız sanırım ortamı yumuşatmak gerginliği uzaklaştırmak için böyle cümle kurdunuz,aksi size yakışmaz diye düşünüyorum,
Birde eşinizin dediği laf dikkatimi çekti ''ben sonucta nerden geldigimi unutmam'' ne demek acaba ?
Onu hep soyluyorum, birak herkeste incelik arama bir de herkesi egitmekten vazgec diyorum ama ne mumkunAnnene herkes senin gibi ince düşünceli değil anneciğim de herzaman. Belki kalbine yumuşaklık gelir bu kadar yargılamaz insanları
Ben annemi oldugu gibi kabul ediyorum artik eskiden cok sorun yasardik artik oyle olmuyor sanirim ben konusarak halledebilecek olgunluga ulastim artik:)allahım ağzınızın tadının bozulmasına izin vermesin.. maşallah ne güzel anlayışlı eşin var..
annene gelince.. bence yanında bir büyük varken bebeği alıp izinsiz sevmek görgüsüzlük annen kesinlikle haklı.. belki çocuk hasta, belki o an alınmaması gerekiyor.. bakıcı veya başka biri fark etmez.. bi selam sabah olmadan aa ben bu bebeği biliyorum nasılsa die sevilmez.. eşin de bence annene hak verdi ki sesini çıkarmadı..
bence senin annenle farklı problemlerin var bunu da o sebeple takıntı yaptın.. tek konu bu ise annen haklı ama altında başka durumlar var ise annenle ilgili o zaman çözmen gereken başka durumlar var derim..
Ya iste ne diyeceksin herkes bir alemBence annen kesinlikle hakli ne bicim davranis o oyle hoppa bebegi almak
Rica ederim isgal de ne demek , iyi ki anlattiniz belki biraz rahatlarsiniz paylasinca, benim de buradakilerden baska kimsem yok cok iyi geliyor yazmak, cok cok gecmis olsun anneniz iyi ki yaninizda , sizinle. Nice mutlu saglikli omurleriniz olur insallah birlikteannem biraz önce ölümden döndü...
seslendi, gittiğimde bayılmak üzereydi. zangır zandır titretti, bayıldı. gözleri açık, dişleri kenetlenmiş, tavana bakıyor hareket etmiyor. 25 yıllık yaşamımda annemi ilk kez öyle gördüm, aklım çıktı. babam bir şekilde kendine getirdi, kalp masajı yapmış galiba. ben evin içinde deli gibi koşup 112'yi aramaya çalışıyordum o sırada. şükürler olsun kendine geldi, kustu. üstünü değiştirip yatırdık yatağına. elleri buz gibi. uykum yok ama halsizim diyor. dakika başı yan odaya gidip kontrol ediyorum şimdi. sürekli de dua ediyorum.
annemle anlaşmak zordur filan demişsiniz konu sahibi arkadaşım. allah annelerimizi bize bağışlasın. isterlerse dünyanın en zor en huysuz kadını olsunlar ama başımızda olsunlar. daha biraz önce oldu bunlar ya. aklım çıkıyor düşündükçe. anne sahibi olmak gibi nimet var mı. melek kk üyelerinden anacağıma dua istiyorum. allah bütün anneleri evlatlarına bağışlasın. konunuzu işgal ettiğim için de özür dilerim, hakkınızı helal edin.
Oyyy kuzum yaa Kıyamam allah yardimciniz olsun, kolay birşey değil yaşadığınız. Allah anacığına acil şifalar versin ve en kısa zamanda sağlığına kavuşsun.annem biraz önce ölümden döndü...
seslendi, gittiğimde bayılmak üzereydi. zangır zandır titretti, bayıldı. gözleri açık, dişleri kenetlenmiş, tavana bakıyor hareket etmiyor. 25 yıllık yaşamımda annemi ilk kez öyle gördüm, aklım çıktı. babam bir şekilde kendine getirdi, kalp masajı yapmış galiba. ben evin içinde deli gibi koşup 112'yi aramaya çalışıyordum o sırada. şükürler olsun kendine geldi, kustu. üstünü değiştirip yatırdık yatağına. elleri buz gibi. uykum yok ama halsizim diyor. dakika başı yan odaya gidip kontrol ediyorum şimdi. sürekli de dua ediyorum.
annemle anlaşmak zordur filan demişsiniz konu sahibi arkadaşım. allah annelerimizi bize bağışlasın. isterlerse dünyanın en zor en huysuz kadını olsunlar ama başımızda olsunlar. daha biraz önce oldu bunlar ya. aklım çıkıyor düşündükçe. anne sahibi olmak gibi nimet var mı. melek kk üyelerinden anacağıma dua istiyorum. allah bütün anneleri evlatlarına bağışlasın. konunuzu işgal ettiğim için de özür dilerim, hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?