Cok tesekkur ederimEşinin kıymetini bil Allah'a şükret mutluluğunuzun daim olması içinde dua et gerisi yalan
Haklisin canimAnneniz emekli bi öğretmen olarak haklı konuşmuş bence bu tam tabiriyle ilkellik,sen arabadaki çocuğu sev bi merhaba biz akrabalarıyız vs deme,annenize haksızlık ediyorsunuz bence,bakıcı bile olsa neden ne sıfatla seviyorsun çocuğu kimsin bi açıklama yapılmazmı,yoldan geçerken bile ne tatlı bir Bebek biraz sevebilirmiyiz vs izin alınmazmı,alınmalı bu çocuğun başında biri var dimi ama.
Hepimiz ayri ayri daralmis durumdayiz ofisimçok patavatsız bir insan değilim ama ben olsam ben de ilkel derdim, ya da medeniyetsiz :) annen haklı dark'ım.. insan önce bir selam verir, iki kelime konuşur, daha sonra da bebeği sever.. ama anneni yok sayıp direkt bebeği sevmeleri çok çirkin olmuş..
eşinin alınacağı bir şey de yok.. çok sevdiğim bir söz vardır, "deliden veli, veliden deli doğar" diye.. o aileden olması, o karakterde olacağı anlamına gelmez.. maşallah, rabbim düzeninizi bozmasın ama sen annenden çok şikayet etme eşine canım benim.. allah korusun, gün olur söylediklerin sana dönerse çok üzülürsün.. bir insan, kendisi annesine laf söyleyince üzülmüyor da başka biri "öf" dese içi acıyor.. birazcık tahammül et, o da daralmıştır belki..
Bakici angutlugu da benim eserim kuzumAnneniz dogru soylemis.Esinizden yana da uzulmeyin erkekler zaten direkt dusunur.Yani anneniz adam gibi harbi bir kadin anladigim kadariyla.Dolayisiyla esiniz bunu sorun etmeyecektir.Ilkele ilkel derler yani napsin kadin :) Bakici bile zannetmis olsalar selamsiz sabahsiz direk cocuga atlanmaz.Valla biri bana oyle sey yapsa ben yapanlara da bi laflar saydirmadan gitmezdim yani.
Bakici angutlugu da benim eserim kuzum
Elimden gelse cocugu kocayi anami alip kacicam da olmuyor iste
Allah razı olsun canım. Benim evliliğim bitti Allah'a şükür. Bi dahaki sefere inşallah.Cok tesekkur ederim
Amin hepimiz cok cok mutlu olalim insallah
ElbetteBenim annem de bakıcı ve baktıkları çocukların tüm ailesi selamı geçtim annemi el üstünde tutuyorlar.Buda bir iş sonuçta...
Sukrettigine gore gercekten dertli gecmis canimAllah razı olsun canım. Benim evliliğim bitti Allah'a şükür. Bi dahaki sefere inşallah.
Allah razı olsun. Evet çok kötu geçti imanım gitmeden kurtuldum şükür.Sukrettigine gore gercekten dertli gecmis canim
Senin canin sagolsun yeter, hayatta hicbir sey senden kiymetli degil
Amin canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, hep birlikte mutlu olalim insallahsiz kapinizi kapattiginizda hep beraber mutlu iseniz bosver gerisini.Allah agzinizin tadini bozmasin.
Bana gore annem son derece yuce gonullu bir insandir, kimsenin kusuru uzerinde durmaz ama iste o herseyi mukemmel isteyen biri hak da veriyorum, bizler icin en iyisini istiyordur mutlakaAnneniz haklı bence yazık kadına.Onun yerinde kendimi dusunemiyorum nasıl aglardim kim bilir
Yaşlı insan işte söylüyorlar biraz alttan alın bence bir ömür pişman olmamak için
Cok tesekkur ederim degerli fikirlerin icinÇok yorum yapan olmuş ama bende fikrimi söylemeden geçemiyeceğim. Annen çok haklı ve kabalık yaptı diye hiç bi annenin davranışına öküzce denmez. Eşin çok makul davranmış. Ama senin haklı olduğun hiç bi taraf yok. Bence yani..
Olsun, bir dahaki sefere insallahAllah razı olsun. Evet çok kötu geçti imanım gitmeden kurtuldum şükür.
Yazık size...Degil mi ama
Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?