Sevgili annemin yaptigi

Haklisin canim
Biz yanlarinda olsaydik keske bari tanistirirdik

Hepimiz ayri ayri daralmis durumdayiz ofisim
Haklisin kesinlikle keske ben yanlarinda olsaydim da hadi onlar kendilerini tanitmadi ben tanistirsaydim diyorum simdi
Annem de keske lafi yuzlerine soyleseydi size de merhaba ben darkin annesiyim siz kimsiniz diye valla hakliydi yani
Anneme esime kimse laf sayamaz ben sayarim mevzusu gibi oldu benimki de valla ikisinin de hakkini odeyemem

Anneniz dogru soylemis.Esinizden yana da uzulmeyin erkekler zaten direkt dusunur.Yani anneniz adam gibi harbi bir kadin anladigim kadariyla.Dolayisiyla esiniz bunu sorun etmeyecektir.Ilkele ilkel derler yani napsin kadin :) Bakici bile zannetmis olsalar selamsiz sabahsiz direk cocuga atlanmaz.Valla biri bana oyle sey yapsa ben yapanlara da bi laflar saydirmadan gitmezdim yani.

Bakici angutlugu da benim eserim kuzum
Elimden gelse cocugu kocayi anami alip kacicam da olmuyor iste

Vay be esin ne anlayisliymis. Annenin hakli yani var tabi. Insan ayip olmasin diye bile bi merhaba iyi günler falan der yani. Ama keske eşinin yaninda ilkel demek yerine sadece bu durumun hosuna gitmediğini soyleseymis daha iyiymis tabi. Üzülmekte de tamamen haksiz degilsin tabi. Ben anneme esimin yaninda bu tarz seyler soylemesen olur mu uzulmesin bak seni de o kadar seviyor ki yanımızda kalmani istedi, boyle seyler için uzulmesin derdim.

Benim annem de bakıcı ve baktıkları çocukların tüm ailesi selamı geçtim annemi el üstünde tutuyorlar.Buda bir iş sonuçta...

Anneniz haklı bence yazık kadına.Onun yerinde kendimi dusunemiyorum nasıl aglardim kim bilir
Yaşlı insan işte söylüyorlar biraz alttan alın bence bir ömür pişman olmamak için

Sukrettigine gore gercekten dertli gecmis canim
Senin canin sagolsun yeter, hayatta hicbir sey senden kiymetli degil
Allah razı olsun. Evet çok kötu geçti imanım gitmeden kurtuldum şükür.

Çok yorum yapan olmuş ama bende fikrimi söylemeden geçemiyeceğim. Annen çok haklı ve kabalık yaptı diye hiç bi annenin davranışına öküzce denmez. Eşin çok makul davranmış. Ama senin haklı olduğun hiç bi taraf yok. Bence yani..

Anneniz haklı bence yazık kadına.Onun yerinde kendimi dusunemiyorum nasıl aglardim kim bilir
Yaşlı insan işte söylüyorlar biraz alttan alın bence bir ömür pişman olmamak için
Bana gore annem son derece yuce gonullu bir insandir, kimsenin kusuru uzerinde durmaz ama iste o herseyi mukemmel isteyen biri hak da veriyorum, bizler icin en iyisini istiyordur mutlaka

Cok tesekkur ederim degerli fikirlerin icin

Anneniz haklı ama ben onun yerinde olsaydım da onun gibi davranmazdım.
Baktım yabancı birileri torunumla haşır neşir olmaya çalışıyor, sorardım siz kimsiniz diye. Ben darkmore'un annesiyim de tanıyamadım sizi derdim.
Konuya en çok takılması gereken kişi eşiniz ama o takılmıyor. Bence siz de kendi kendinizi üzmeyi bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…