Sevgili annemin yaptigi

Haklisin canim
Ama insan bu kadar da dangil dungul konusmaz ki yaaa hic yakismadi anneme
Diger konularda nasil tavir takindigini bilemem ama bu konuda annen sonuna kadar hakli.ben de olsam ayni tepkiyi verirdim.insan bi slm verip kendini tanitir oyle alip cocugu sever.annen az bile soylemis.bence sen fazla abartmissin...

Annen sonuna kadar haklı. Ne demek yani bakıcı bile olsa Allahın Selamı verilmez mi? Orada orta yolu bulabilirdin.
Ama sanki Olayı siz abartmissiniz gibime geldi.

Eşinize de helal olsun valla. Böyle bir eş zor bulunur.tıpkı bir daha başka bir anneniz olmayacağı gibi.

Annene hiçbir şey soyleme. Hakli kadin. Benim annem de öyle seylere takilir ama artik hak veriyorum. Sen annenin yaninda anneni hos tut ama esin de durumun farkında. Bu da cok güzel bir şey.

Sanki annenizin sizinle kalmasından rahatsız oluyorsunuz ve ona dolmuşsunyz gbi geldi bana.

Annenizin diğer meselelerine birşey diyemeyeceğim ama bu meselede haklı. Cok da büyük bir olay değil fakat sizin tutumunuz yanlış bence. Esinizden çok alınganlık göstererek afedersiniz çok amiyane bir tabir eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş oluyorsunuz. Yani adam demekki düşündüğümden ciddi bir şey ki demiş olmalı ki size geldigim yeri unutmadim demiş. Bir alınmaz iki alınmaz sonra bir gün patlayabilir. Eşiniz ve anneniz arasında biraz daha yapıcı olun.

Neden bu kadar ağladınız anlamadım anneniz görmezden gelindiği için sitem etmiş herhangi ağır bir hakarette bulunmamış, eşiniz problem etmiyorsa sizde etmeyin bakın hayatınıza gül gibi geçinip gidin

Ama sen bence annene bosuna kirilmissin ve bu konuyu bosuna bu kadar takmissin ben annene hak veriyorum sonucta kadinin elinde bir bebek var ve karsidan kim oldugu belirsiz iki kadin yanasip cocugu sevmeye kalkisiyorlar hirlimi hirsizmi belli degil... Bu devirde neler neler oluyor... Dua et kadin yine kendini bozmamis baskasi olsaydi terslerdi o an belkide tanimadigi etmedigi iki kadin direkt bebege yöneliyor... Bencede uygun diil...

Annen çok haklı insan bir selam verir nasılsınız kimsiniz anneniz olduğunu ögrenincede tanistigima memnun oldum falan denir.Çocuğu görmeye geleceğiz musaitmisiniz şu zaman diye sorulur.Kaldı ki bakıcı falan zannetseler bile insan kendini bi tanıtır merhaba der nerden bilsin anneniz bu kadınlar kim.Sizin odalara kapanıp aglamanizi gerektirecek bişey göremedim.Anneniz odalara kapanıp aglasaydi daha mantıkli olurdu...Sizin lafiniza

Yok ama anneme kotu bir laf etmedim
Sadece sasirdim annemin durduk yere ilkel lafini ortaya atmasina, hani hemen o an dese biz arabaya biner binmez anlayacagim da boyle aradan birkac saat gecince beklemiyordum acikcasi
Bakici olayi tamamen benim devirdigim bir cam yoksa bakici da olsa insan selam verir yani ben uzun yillar bana bakan ablaya hic laf soylettirmediydim o kadar zarari oldugu halde, yani saygim sonsuz o konuda

Amin canim Allah razi olsun
Bence hazır anneniz yanınızda yardımcı oluyor size biraz kendinizi ıyi hissedecek seyler yapın böylece biraz rahatlarsiniz ve gereksiz yere kendinizi uzmezsiniz sadece küçük bir öneri akıl vermek gibi algilamayin cunku bu buyuk bir şans annenin yanınızda olması değerlendirin derim

Yani bence annenin hiçbir suçu yok. Afedersinde insan selam verir hayvan gibi direk çocuğa saldırmak ne demek. Yazık annenize çok üzüldüm hem bakıcılığa katlanıyo hemde bu terbiyesizliğe maruz kalıyo

Yani bence annenin hiçbir suçu yok. Afedersinde insan selam verir hayvan gibi direk çocuğa saldırmak ne demek. Yazık annenize çok üzüldüm hem bakıcılığa katlanıyo hemde bu terbiyesizliğe maruz kalıyo
Annem bakicilik yapmiyor ben bakiyorum bebege ,sadece esim kalabalik yerlere goturmek istemedigi icin anneme oyalamasi icin veriyoruz, normalde evde de bakmaz pek cunku oglum mama ve emzik istemiyor sadece anne sutu verebiliyorum, yorumunuz icin cok tesekkurler

Pek firsatim olmuyor oglum sadece anne sutu aldigindan yanimdan ayiramiyorum birsey yapamiyorum veya bir yere cikamiyorum o olmadan, vakit bulursam sadece kitap okuyabiliyorum mecburen, annemin varligi her zaman bir sanstir elbette, cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Diger konularda nasil tavir takindigini bilemem ama bu konuda annen sonuna kadar hakli.ben de olsam ayni tepkiyi verirdim.insan bi slm verip kendini tanitir oyle alip cocugu sever.annen az bile soylemis.bence sen fazla abartmissin...
Ya ne bileyim oyle ters konusmalar kotu sozler veya imalar olmaz pek bizim evde ondan sanirim degisik geldi gerek yok cunku kimsenin birbiriyle bir derdi olmadigi icin, o lafin sahibine soylenmesinden yanaydim esime degil, oldu bir kere

Şükret eşin anlayışlı. Annelerde yaş ilerledikçe alınganlaşabiliyor. Benim ananem annem gidince yanına ordaki çocuklara çikolata almış kendisine almamış diye küserdi. 70 yaşındaydı. Baban da yok. ßimdi o da ilgi görmek, değer görmek istiyor olabilir. O olayda biraz sizin de eksikliğiniz olmuş. Sizin annenizi kadınlara tanıtmanız gerekirdi. Olan olmuş bundan sonra dikkat edin.

annen haklı..
insan bi meraba der.. bakıcı olsa ona da meraba demek gerek..
cidden ilkellermiş..

Bu arada her ne olursa olsun eşinizi annenizden önde tutmayın ne olursa olsun kız anneleri özeldir

Anneniz %100 haklı. Üstelik Eşiniz annenizi tanıyor nasıl biri olduğunu biliyor. Onun bu söylediklerine alınacak bir insan olmadığını düşünüyorum. Ama siz çok haksızsınız. Annenizin söyleme biçimini sevmediyseniz bile sakince eşinize annemi biliyorsun işte içinde kötülük yok deyip geçiştirebilirdiniz. Kalkıp ta annenizi seni bakıcı zannetmişlerdir denilir mi ya? Ne kadar kırıcı bir laf. Kalkıp annemin gönlünü nasıl alırım diye bakacağınıza annenizin haklı olarak eşinin uzak akrabalarına ettiği lafa mı takıldınız pes.

Benim annem büyük kızım doğduğundan beri bizimle yaşıyor. 8 aylık hamileydim geldiğinde yaklaşık 6 sene olmak üzere. Annem kendi memleketini evini kapatıp geldi. Benimde annem zor bir kadındır çok dürüsttür aklından geçeni içinde tutamaz birazda alıngan bir tiptir. Ama eşim annemi gayet iyi tanıyor ve onun sözlerine alınıp alınmayacağını benden iyi bilir. Ödü kopuyo eşimin annem evine dönecek diye. Dönmeye niyetlendi ikinciyi yaptık arada takılıyor anneme gitmeye kalkarsan üçüncü olur diye. Tabi işin şakası. Ama ne büyük nimet o yaştan sonra kendi hayatlarından vazgeçip bizimle olmaları bizim gözümüzün arkada kalmaması. Bu açıdan düşünün lütfen. Ben anneme seni bakıcı zannetmişlerdir deseydim annem benim kafamı kırardı sanırım. Çocuğumu da bana verip doğru evine dönerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…