- 6 Ekim 2017
- 22
- 0
- 1
- Konu Sahibi mutsuz insan
-
benim kayınvalidemde bu konuda çok anlayışsız bi insan rahatsız olduğu bildiği halde üstüne bastıra bastıra çağırır bahseder gözüme gözüme sokar yaniBizde bazen bu durum olabiliyor biz bulunduğumuz ortamı terk ediyoruz millette artık aynı kişileri çağırmıyor yada onlar varsa bizi cagirmiyorlar olması gereken bu
işte engel olamıyorm işler benim kontrolümün dışında ailelerle görüşüldüğü için engel olmam biraz zor kaynanamın evine gelirse kovacak halim yok benim evim değil çünkü biz gidince de öyle kalkıp gitmemiz hoş olmaz işte öyle sürüp gidiyoo zaman kendine set çekeceksin yani. karşılaşma durumuna nasıl engel olacaksınız ki?
o konuda konuşulacak en son insanlar hiç anlayacaklarını sanmıyorm daha çok alay konusu edip akıllırınca aralarında dalga geçerler çok iyi biliyorm yaniO zaman eşin kendi ailesiyle konuşsun aynı ortama sokmasinlar sizi. Yapacak başka birşey yok
eşim bildiğimi biliyor ilk öğrendiğimde söylemek istemedim bildiğimi bilmesin dedim ama dayanamadım geçti gitti takılma dedi ama ben öyle yapamıyorm işte
işte engel olamıyorm işler benim kontrolümün dışında ailelerle görüşüldüğü için engel olmam biraz zor kaynanamın evine gelirse kovacak halim yok benim evim değil çünkü biz gidince de öyle kalkıp gitmemiz hoş olmaz işte öyle sürüp gidiyo
aynen bende ondan korkuyorm hani bi insana neyi yasaklarsan ona daha çok cazip geliir ya o hesapEşin geçti gitti diyorsa gitmiştir. Tabir-i caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.
Sen de unutmaya çalış. Alış bu duruma... Göre göre alışırsın bence..
ediyorm ama ister istemez düşünceler geliyo insann
Becerebilsem keşke hamileliğinde vermiş olduğu bi duygusallık var sanrm birazda ondangelmesin . kendine eziyet başka bir şey değil.
bak hamileymişsinde ne gerek var geçmiş bitmiş şeyi dert etmeye.
Yani evetbikaç ayda bir mi görüyosunuz?
Yani evet
Umarım başarabilirimo zaman bu takıntıyı kendi kendinize yerin. olmuş bitmiş bi olayı kıskanmak sizi küçük düşürür bence.
İstemeden aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorz bazen yoksa özellikle görşme falan yok öyle bi şeye zaten izin vermem aslagörüştürme onları
nasılsa kayınvalidenin aile dostu
onlar görüşsün eşiniz görüşmek zorunda değil.
İstemeden aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorz bazen yoksa özellikle görşme falan yok öyle bi şeye zaten izin vermem asla
Keşke yapabilsemGereksiz detay.olmuş bitmiş . Takma
Eşim hiç konuşmaz zaten öyle hoşgeldin hoşbuldk sadece bnde fazla muhattap olmuyorm zoraki cevap veriyorm sadeceo durumda da çok ilgilenmesin kızla
mesafe koysun
siz de olanları bilmezden gelin samimi olmayın
iyiymiş o zamanEşim hiç konuşmaz zaten öyle hoşgeldin hoşbuldk sadece bnde fazla muhattap olmuyorm zoraki cevap veriyorm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?