Sevgili Çalışanım

Sizin yaptığınızı kimse yapmaz maalesef bazen iyilik yapınca saf yerine koyuyorlar kullandıkça kullanıyorlar. tabi ki siz çıkarmayın tazminat vermeniz gerekir ama bu durumdada çalıştırmak afedersiniz ama enayilik olur bence herşeyi bildiğinizi anlatın çıkması için elinizden geleni yapın gururu Warsa çıkar zaten

insan ne kadar iyi ve vicdanlı olursa olsun,her zaman mevki ve konumların içini doldurmakta fayda var. bir çalışanınızı ne kadar sevip güvenseniz de bu derece samimi olmak doğru değil.bu derece yardım etmek her daim yanında olup destek vermek de doğru değil.sonunda böyle kullanırlar işte ...
şimdiye kadar yapmadığınız patronluğu şimdi yapmalısınız.

Çıkmak istiyorsan ver istifani cik de . Daha önce verdiğim paraları da tazminattan say de. Bu kadar iyilik fazla patronların biraz daha mesafeli olmasından yanayım ben .
Çok yüz vermissin.

Sana bunları yapan kadını kardeşin gibi mi görüyorsun hala?

Sakın ama sakın attı gösterme, sende bu iyi niyet sakinlik varken o kadın kendi kendini attırır, imzayıda bastırır. Kocanı sok devreye, o halletsin.

Bir de ikamet neresi benimde dükkanım var ama senin yanında da çalışabilirmişim gibi geldi

Hepinize cok teşekkür ederim ama sağlam kaynaktan duydum dedigim şeyi daha birkaç saat önce duydum.
Ani ve yanlış bir karar vermek istemediğim için hemen konuşmadım. Avukatla görüştüm simdi. Anlattım herşeyi en ince detayına kadar.
Kesinlikle çıkartma, ben senden memnunum, çalışmanı istiyorum,diye söyle dedi.

Ben safım, kendimi cin diye bilirim ama özümde tam bir safım.

Önce borcunuzu isteyin ve mesafeli Olun artık kendi kafasına göre izin kullanamasin otoriter olun ve kendi istifa etsin.

Kocam kadından nefret ediyor, ona kalsa su an çıksın, gitsin.

canım nerdesin sen normalde çalışmıyorum ama bu şartlar da güle oynaya çalışırım senin yanın da

Kocam kadından nefret ediyor, ona kalsa su an çıksın, gitsin.

İyi de işten çık demekle olmaz, işsizlik alması için çıkarttığına dair belge olmalı ve altında senin imzan olmalı.

Bence senden memnunum demekte yemez, ne gerek var bi tarafını kaldırcan, sonra kalcak bide zam isticek senden, daha sömürcek. Mantıklı mı bu çözüm?

Eğer işten çıkacaksan kendin çık ben kimseyi çıktı gibi göstermem bu etik değil, devleti kandırmak, bunu duymamış olayım de tepkini koy.

Kesinlikle siz atmayın işten kendisi çıksın gitsin...
Bu kadar iyilik yapmışsınzı hala utanmadan nasıl birşeyler isteyebiliyor onu da anlamadım...

Çok çok haklısınız. Herkese herşeyi söyleyebilen ben, o cin karşısında lal oluyorum.
Hani insan öyle kalır ya, hiç birşey de yapamaz.
Ben de şaşırıyorum kendime.

İlahi :)
Çalışma olmaz da, buyurun çaya, kahveye :)
ay şaka bi yana da iyi niyetini yeterince suistimal ettirmişsin canım ya lütfen daha fazlasına izin verme benim kocişin hatun versiyonusun sen oda fazlaca iyi niyetlidir bugün ailecek çekiyoruz iyi niyetinin sonucunu

Neyini anlamıyorsunuz, yokkk artık bu ne taviz afedersiniz de taviz değil basbaya enayilik göz göre göre yolmuş yontmuş sizi kıs kıs da gülüyordur enayi diye kusura bakmayın.
Atmayın kendi ayrılsın tazminat da vermeyin asla böyle bir şey yapmayın.
Sizi sömürmüş resmen daha yokmu diyor gayet açık.
Bir punduna getirip tazminatsız iş akdinin feshine sebep olacak bir açığını bulursanız da göndermekten çekinmeyin.
Bir şey söyleyemiyorum diyorsunuz yüzünüz eskimiş, perdeyi yırtmışsınız tabii söyleyemezsiniz. Patronluk yapın biraz.

Bu kadar iyilik yapmışsınzı hala utanmadan nasıl birşeyler isteyebiliyor onu da anlamadım...

İşte öyle bir insan.
Çok çok farklı.
İyilik yapar kv si, arkasından beddua eder. Şuna yaptı ama az yaptı der.
Yapma etme yaşlı insanlar, alttan al, hoşgör derim, nerde?
O herşeyi ister, hiç utanmaz, öyle kelimelr lügatında yoktur.

Kendisinden birşey istemiyor, çıkart beni işsizlik alayım diyor ama çıkartılınca tazminat hakkı doğuyor ya, hanfendiyi aklınca kandırıp dava edip tazminatı da alacak. Yani direk istemekte değil, arkadan iş çevirecek.

Sırtından vurmak bu yaa, cidden insanların hırsı çok fena :/

Onun bu konuşmalarını mümkünse kayıt altına al canım. Hiç pişmanlık duyma allah katında sadakan olsun, iyi niyetin yeter. Bundan sonrasında adımlarını sağlam at ama. İyi bir avukattan fikir almadan konuşma bile bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…