Sevgili Çalışanım

Hata sizde ama iyilikten yapmışsınız.

Şimdi bu dediklerimi size yazarım ama özel mesajdan daha iyi olabilir.

Öncelikle ne iş yapıyorsunuz. Ofisinizde kaç kişi çalışıyor. Ne maaş veriyorsunuz? Ne kadar gösteriyorsunuz.

Avukatla da görüştüm, benzer seyleri söyledi, sizin gibi.
Çok haklısınız, ben haksız olduğumun, kendimi kullandırdıgımın farkındayım.
Bana ders oldu.
Kendisinin çıkmasını bekliycem ama ne zamana kadar dayanırım bilemiyorum.
Çünkü burası kücük yer, arkamdan neler neler söyler.

Hayır yani değecek insan olsa tazminatımı ve tüm haklarımı aldım diye kağıt imzalatır işten atarsın sonra dava da etse zırnık alamaz ama buna bile değmez, böyle insanlar yine yolunu bulur.

Umarım fazla mesai yaptım, mesai vermedi, paramı az yatırdı diyip dava etmez, o zaman işiniz çok yaş. Ve umarım parasını asgariden az olmamak kaydıyla bankaya yatırmışsındır, elden vermemişsindir.....

Size özelden yazacağım. Kalabalık değiliz ofiste, su an dısardayım aksama detaylı yazarım size.
Cok sağolun

İyi niyet güzel şeydir
Ama suistimal görürsem selam vermem bi daha
Siz fazla yüz değil bin vermişsiniz
O da paragöz biriymiş, herşeyi mahvetmiş nankör

İşyerinde her ay bordro imzalanıyor. birkaç ayda bir yazı alıyorum. Herhangi bir alacagım yoktur diye.

Ne kadar çok kullandırmışsınız kendinizi. En başta önünü almalıydınız uyarmak veya yaptırım uygulamakla. Bir işyerinde sen diye hitap edilse bile patron-çalışan ilişkisini aştırmamanız lazımdı.
Olan olmuş artık bu saatten sonra da ben olsam açık açık yüzüne karşı sorardım. Ne mecburiyetiniz var ki bu insana şimdi bu meseleyi kara kara düşünüyorsunuz?
'Ben çıkarmıyorum, kendin git' demeniz lazım.

Cok haklısınız, uygulayacağım. Kendisi istiyorsa çıksın. Ama bu yüzsüzlükle çıkmaz.

İş arıyormuş, sanki gittiği yer benım gibi olacak. Eminim mumla arar benım gibi safını.

merhaba.eger işten çıkarırsanız elemanınızı ve tazminat dahi verseniz size dava açabilir çünkü kadın şeytana benziyor.uydurursa kılıfını tazminat 5 sene = 15 bin kıdem ihbar felan davayı kazanırsa 12 brüt + 4 net maaş ödemek zorunda kalırsınız.kendi işinize sahip çıkın ve çaktırmadan onu rahatsız edin defolup gitsin.fakat kesinlikle delil ve şahit bırakmayın.günümüzde telefonlarla herşey ispatlanabiliyor. Allah kurtarsın.

A-aa yani tek çözümü bu mudur? İşten çıkarmamak mı?
İş sözleşmenizde çalışma koşulları vardır, haklı bir gerekçeyle kovarsan da tazminat hakkını kaybeder diye biliyordum ben :/

Aslında evlendiğim Zaman mesai saatleri içinde başka birilerinin işlerini yaparken ki mailleşmeleri var. Kayda almıştım. Mesai saatinde benım işimi yapmıyormuş.

Şeytana pabucu ters giydirir.

Dava etmeseniz de önlem olarak kendisini tazminatsız çıkarabileceğiniz deliller toplayın. Bu çalışanınız çok fena biri.

Aslında evlendiğim Zaman mesai saatleri içinde başka birilerinin işlerini yaparken ki mailleşmeleri var. Kayda almıştım. Mesai saatinde benım işimi yapmıyormuş.

Şeytana pabucu ters giydirir.
bence bu delillerle avukatınıza gidin en kısa sürede kurtulursunuz. 25/2 maddeden attırabilirsiniz. ama bunnu mutlaka avukatınızla yapın.

şaka gibisiniz keske içinizdeki merhameti başkalarına yöneltseniz sizi kullanıyor hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…