Sevgili Çalışanım

Sakın ama sakın taviz vermeyin
Yazıktır bu kadar da sömürülmez bir insan
Siz ona el uzatmışsınız o eli farklı kullanmış
Kabul etmeyin ve dişinizi gösterin

Ve sen bunca şeye rağmen sessiz kaldın çok merak ettim ne iş yapıyorsunuz

tek söyleyeceginiz bunun usülsüzlük olduğu şikayet eden olursa başınıza iş alacagınızı ve böyle bir şeyi yapamayacagınızı söyleyin. bunca seye ragmen bunu yapmamanız hata olur. işten çıkmak isteyen taraf sen olduğundan tazminat veremem ayrıca senin dediğin gibi yaparsam bir denetlemede üç kuruş karın için kendimi riske atamam deyin. resmen devleti dolandırmak istiyor. bunun büyüğü küçüğü olmaz kusura bakmasın. hem dediğiniz gibi yaptığında aranız daha kötü olur. işe gelmezse de adabına uygun tutanağınızı tutun 3 defayı gectiğinde ihtarınızı cekip tazminatsız atın gitsin.

formidea beni yanınıza alsanıza :) valla böyle şeyler yapmam :)

şaka bi yana ( gerçi üstteki cümle şaka değildi :) )
bırakın o kendi isteği ile işten çıksın madem ki önceki yapılanların hepsini öğrendiniz, yeni planını da öğrendiniz.
Ayrıca işten ayrılmazsa da lütfen artık ona iyilik yapmayın

Yapamam devleti dolandırmak olur bu deyin. Bir de kendisi çıkacaksa ibralaşın mutlaka yarın bi gün dava açmasın en azından

niye bu kadar yüz göz oldunuz ki? isterseniz en yakın arkadaşınızı işe almış olun, işyerinde o çalışan siz işveren olmalısınız, iş etiği iş profesyonelliği bunu gerektirir. bunca zaman onun fütursuzluklarına ses etmemişsiniz, mesafe koymamışsınız büyük hata. şimdi gider ayak size bir kazık daha atmak istiyor. sakın böyle bişeye alet olmayın. çıksın gitsin kendi isteğiyle.

Sen ona de ki...sen devleti dolandirip yetimin parasini yiyeceksin diye ben vebal altına giremem. Bu.kadar.

BENCE YAPMAYIN İYİLİKTEN MARAZ DOGAR DERLER DOĞMUŞTA ZATEN.HAAAA şu var eger işyerinizde kanunen yapmış oldugunuz bir açık varsa ordanda vurur sizi eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayın.egerki işten çıkarıcaksınız (iyilik olsun diye) bir avukat aracılığı ile protokol hazırlatın tazminatını aldığına dair ve şahitler huzurunda imzalatın sonra mahk. başvurursa elinizde sağlam deliller olsun.mesela işe iade davası açamasın.hatta tazminat bedelini bankaya yatırıp onunla birlikte bankadan çekip size versin.kesin çözüm.tazminatını ödemiş olursun hem.sonuçta tazminat bankaya yattı ve kendisi çekti.ama siz yanında gidip elinden alın parayı şartlı bir şekilde işten çıkarmış olursunuz.

Bir insana annesi olsa bu kadar yapmaz
Resmen sizi kullanmış belli ki çok iyi niyetli bir insansınız
Daha fazla kendinizi kullandırtmayın

kendınıze bunu nıye yaptınız
ısten cıkarmayın kendısı ıstıfa etmek ıstıyorsa etsın benım sorunum yok senle calısanım olarak memnunum !!deyın
calısanım deyın rıca ederım...
benımde calısanım var ama asla o mesafeyı bozmamak gerek
aılenız mı bukadar baktınız bu menfaatcı kadına yahu

Rezil nankör cok sinir oldum ya

sen kardeş gibi görmüşsün de o öyle görmemiş demekki. sakın yapma bu istediğini.

o değilde aynı şehirde olsaydık ben girer çalışırdım valla yanına hiç böyle değilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…