SEVGİLİ EŞİME ANLAM VEREMİYORUM !!

Eşiniz cidden kaba davranmis ama sizde sakin olduğu bi zamanda konuşup korkularınizi anlatsaniz belki hak verir size Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inş.

Evet kızlar eşime anlam veremiyorum şöyle ki
31 haftalık hamileyim 2.5 yillik evliyim ve tedavi ile hamile kaldım
Daha once bir düşügum olduğu için gebeligim de hep tedbirli ve korkuluydum

İlk haftalarda hafif bi kanama geçirdim çok şükür atlattım sonra yüksek tansiyondan 1 hafta hastanede yattim şimdide suyum azmis

Neyse özel bi hastaneye gidiyorum aslında devlette.doğum yapmayı düşünüyordum ama tansiyondan 1 hafta devlette yatınca vazgeçtim

Gittiğim hastanede.doğum 3.5 milyar ve eşime altın setimi bozdurmak istediğimi söyledim böylelikle sıkısmayacağiz dedim zaten takmiyorum düğünde düğüne bayramdan bayrama gerek yok evlat tan daha kıymetli değil hicbirsey

Eşimde ne gerek var 3.5 milyar çok para devlette aynı işlemi yapacak diyor tansiyondan dolayi sezeryan öneriyor doktorum

Bende dedim ilk çocuk o kadar zorluk çektim benim için altın önemli değil ben özelde doğurmak istiyorum ve doktorum çok iyi

Eşimde madem öyle birikim yapamayız ilerde ev alamayız sende çocuğunla kirada oturursun dedi bende gider kendime pahali telefon alırım dedi böylelikle elimizde bişey kalmaz.dedi

Ya adamın dediğine bak ben evlat diyorum o telefon ev diyor iyide altınlar benim mehil hakkım zaten istediğim gibi harcarım ki bu evlat ya bunun için bozmayacaksam ne için bozacagim ev için mi araba için mi ya sabır

Keşke doktorum devlette olsaydı da bende devlette dogursaydim gözüm özelde falan da değil ki

Eşimin içini de bana sıkmasını istemiyorum gonul rahatligi ile doguma gitmek istiyorum nasıl anlaticam ona anlamıyorum

Ve biz bu çocuğu çok istedik eşimde çok mutlu ama dogum özel de olacak diye sıkıntı çıkarıyor
Nasıl ikna etmeyelim ikna olmasada özelde olacak Allah nasip ederse insallah kısmet tabii ama onunda gönlü olsun istiyorum

Hayırlı kadir geceniz olsun inşallah kızlar Allaha emanet olun
tansiyonu çıkıp suyu azalan o olmadığından sizi anlaması imkansız.bozdurun tabiki sağlınız ve bebeğinizin önemli.

Yuh ya adama bak.. Sen 9 ay eziyet çek,dünyaya can getir adamı baba yap.. Adamın dediğine bak..
Sen nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun canım dese,sizden kıymetli değil para dese.. Tam bir odun..

Back
X