Çok geçmiş olsun ..
Yapacağın şey belli .. annenin yanında kadını uyaracaksin ,hatta bir daha bu eve gelmeni istemiyorum .kimsenin arkasını toplamak zorunda değilim . Zaten annem hastalığı gereği daha hijyenik bir ortamda yaşamalı .g.tünü toplamayı bilmiyorsan kendi çöplüğünde debeleneceksin, gibi bir konuşma yapacaksın .annen bir kere üzülecek ..sence hergün üzülmesinden daha iyi değil mi ?öyle kıyıda köşede sıkıştırılmaktan anlamaz o kadın ..hatta tut at kapıya .. Babamın hastalığı sırasında aynı modelden bizde de vardı . Gelir yemeğini yer kaçardı . Üstelik aynı evde yiyip içme durumu da yoktu . Sırf uyuzluk olsun diye .. birgün yemek yiyor ,ama nasıl yemek ,yemeğin yarısı yere yarısı ağzına ..çocuk değil ya ,bilerek yapıyor . Aldım yemeği önünden ,tabağıyla birlikte çöpe attım .evine git dedim ..ay azıcık döktüm nolacak biraz leke çıkarıcı iş görür ,incilerin dökülmez ya ,dedi :) banaaaaaaa :)) kalk çık yoksa cikaricam dedim ,en son korktu kaçtı .bir daha da çok lazımmış gibi babamın cenazesine geldi :) şaka gibi