Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydın cezmutcummm teşekkür ederimm evet maşallah diyelimm umarım uzun sürer yaa bende sizin gibi innncecik olmak istiyorumm

akşam yemeği ve sonrası olmadan 154 kal. deyim kızlar bugün mükemmel oldu :) akşamada yemeğim hafif sonrasında dondurmayı yeyip uyurum herhalde :)

2013-06-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

ara
[1] Kayısı 10 ADET(10 GR.) 80

süper ara :)
[2] Yürümek (Asfalt) 90 dak 504

öğlen
[4] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118
[5] Karnıyarık 1 PORSİYON 270

ara
[3] Karpuz 300 gr 78

kahvaltı
[6] Kakaolu Kek 50 GRAM 181
[7] Ütü Yapmak 30 dak 69

Toplam : 154 kal.

geçen günkü hareketlilik nerde kızlarrr ben 2 gündür boşladım valla yine yarın toparlanma zamanı tartıda değişmeyen kiloları görünce:18:
bugün sabah kahvaltıda biber kavurması yedim, biraz saralleli ekmek
öğlen 1kase kısır ve 1.5dilim tiramisu
şimdilik yediklerim bu kadar akşama cacık ve meyve yerim oldu bitti

Son düzenleme:
gülercim afiyet olsun...

neredesiniz kızlar fırtına öncesi sessizlik gibi oldu şimdi amaaaaa insanın keyfi kaçıyor açıp kimseyi göremeyince, kıpırdayın kaldırın totişleri bakayım açın pc leriniziiiiiiiiiiiiii......

ben değişmeyen kilo istemiyorum gülerr hafifleyeyim lütfennn bugün ne kadar çok yürüdüm gene. akşam planladığım gibi olmadı kesinlikle. eşim çiğköfte getirince benim iştaf açıldı yumuldum tabi neyseki yürüyüş kurtarır belki beni :)

2013-06-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[2] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118
[3] etsiz çiğköfte 4 adet 240
[4] Şalgam Suyu 150 ML. 15
[5] Çipura (Çupra) 200 GRAM 240
[6] Kayısı 10 ADET(10 GR.) 80
[7] Yürümek (Asfalt) 90 dak 504
[8] Karpuz 300 gr 78
[9] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118
[10] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[11] Kakaolu Kek 50 GRAM 181
[12] Ütü Yapmak 30 dak 69
Toplam : 860 kal.

günümü 860 ile tamamladım. 250 kal dondurma ekleyebilirim gece yatmadan. 1100 kal ile bitirmeyi garantiliyorum.... iyi gecelerrr...... tatlı rüyalar......

KIZLAR GÜNAYDINNNN BUGÜN TARTI GÜNÜMÜZZZ kimler kaç kilo merak ediyorum bugün yine açılış benden yazıyorumm kilocuklarımı
28.06.2013
boy:1.75
kilo:68.900
giden:-1.100gr

günaydın arkadaşlar

tebrikler coskun mükemmel bence...

sabah 7.30 dan bu yana en az 30 kez tartılmışımdır. neye faydası varsa dimi :) sadece birinde 100gr eksik gördüm diğer 29 ölçümde aynıydı :)

geçen hafta 66.9kg
bugünki 29 ölçümde de 66.9 kg

alınan verilen yok yani temiz iş

buna şükür cezmut, ben daha fazlayım geçen haftaya göre. dün ö............ gibi yedim. yarında misafirim gelecek. ben 10 gün kadar dikkat edemem artık. edince noluyor sanki de.

TEŞEKKÜR EDERİM cezmutcum çokk mutluyum yaaa bugün hafiifff uyandım ama beni coşturdunuz siz saldınız olmaz ki hadi sizler dahada kilo verin bende size yetişmeye çalışayımmm

yaş 23
boy 162
geçen hafta 62.9
bu hafta 63.5
alınan 600gr

ama regl zamanım bugün yarın olurum her yerim şiş ve ağırıyor, e tabi yedimde hakkıyla onunda biraz etkisi vardır
ama ben kendimi yine de 62.9sayıyorum, o yüzden çizelgemi değiştirmicem
2gün içinde 62.9 olurum tekrardan

Son düzenleme:
kızlar günaydın keyfim kaçtı sbah sabah tartıyı görünce
dün sabah 11de çıktık evden ve akşam 7buçukta geldim hep yürüdüm bu zaman aralığında ve akşam yemek yemedim su ve meyve ile geçti...3 gündür jillian yapıyorum.yediklerime dikkat ediyorum özellikle geceama mkilom arttı gene deli oldum
BOY:169
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:64.7
BUGÜN:65.2
ALINAN:500gruğraşsam alınmaz bu ya

1 haftadır yine kabızlık arttı bende bide jilliana başladım ya herhalde kas yapınca baştan kilo artıyo ilk zamanlarda böyle olmuştu...kendime bahane arıyorum belkideama bu 65 beni zorlayacak sanırım 2 haftadır bi ileri bi geri oynuturum
cezmut tebrikler sabit kalabilmekte mesele
çooşşkunn seni gönülden kutluyorum
güler kız valla bizim sonumuz ne olacak bilmem:26:

KIZLAR GÜNAYDINNNN BUGÜN TARTI GÜNÜMÜZZZ kimler kaç kilo merak ediyorum bugün yine açılış benden yazıyorumm kilocuklarımı
28.06.2013
boy:1.75
kilo:68.900
giden:-1.100gr

cooskun tebrik ederim inşallah heedef kilona kadar böyle hızla verirsin kilocuklarını pes etmeden

almamakta marifet cezmut

buna şükür cezmut, ben daha fazlayım geçen haftaya göre. dün ö............ gibi yedim. yarında misafirim gelecek. ben 10 gün kadar dikkat edemem artık. edince noluyor sanki de.

canım söylesene yine de kilonu bak biz alsakta versekte her dk yazıyoruz

offf aysun nolacak bizim bu halimizz 1aydır bende 1geri 1ileri aynı yerde kaldım durdum tam veriyorum sonra 2gün yiyorum aynısı geliyor geri bi dişimizi sıkıpta 2hafta dayanamadık
pazartesi günü 62.9görmeliyim tekrardan
salı günüde kızımın doğum günü yaşpasta eyvahhhhh:18::18::18:

bizim başka bi taktik denememiz lazım 3günlük şok diyet falanla metabolizmamızı mı şaşırtsak napsak acep?:26:
çarşamba günü salatalık diyeti mi yapsam

kız yapalım valla nasıl oluyo salatalık diyeti:44::44:
ben cumartesi günü de full yemedeyim hamam günü planladık kızlarla gelinlerimiz var vur patlasın çal oynasınkısırlar sarmalar kekler kurabiyeler götürcez bakalım umarım tutarım kendimi:26:
ozaman salıdan sonra çarşamba ve perşembe yapalım salatalık diyeti kız :44:

slm arkadaşlar ben 1-2 hafta önce katıldım. 74 kiloyum ve 55 kiloya inmek istiyorum iradem çok zayıf,üzldüğümde yemek yiyen biriyim aburcuburda çok severim son zamanlarda psikolojim iyice bozulmuştu ve yaklaşık 1 hafta önce bi yöntem buldum ve hayatım değişmeye başladı. bu yöntem diet gibi değil 1 kase yağsız yoğurda 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığıda tarçın koyup karıştırıyosunuz ana öğünlerden 30-45 dk önce yiyosunuz. bu sizi tok tutuyoaşırı acıkmanızı engelliyo.yemek yiyosunuz ama az yiyosunuz ben mesela sabah yarım simit peynir öğlende kalan yarım simidimi yiyorum akşama canım bişey istemio ama bünyem zayıf düşmesin die meyve yiyorum inanmazsınız 3 günde 74 kilodan 72,300 gr düştüm bugün 1 hafta oldu fakat tartılmak istemiorum cünkü adet oldum bitince tartılıcam denemenizi tavsiye ederim zararlı bişey yok bu karışımda .yağsız yoğurt direk yağları eritiyo diğer baharatlarda yardımcı oluyomuş birazda sparla desteklerseniz tadından yenmez

kızlar dün 8 tane falan elbise denedim ve hepsi 40 ve 38 beden arasında gitti geldi ve kızlar elbiseler harika durdu üstümde kuğu gibi göbeksiz kalçasız normal boyutta göğüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…