günaydın kızlar...
coskun gayet iyi gidiyorsun maşallah diyelim....
erken kalktım ama yürüyüşü öğlen saat 1 e bıraktım. duş alıp çıkmam gerekiyor sonra evden. yarım saat ütü yaptım şimdi. 1 dilim kek yedim kahvaltıdada.
yarın için birinciliğe oynamıyorum ama ---- ye oynuyorum arkadaşlar :) hafifleyim yeter birincilikte gözüm yok :)
valla çokta incecik sayılmayız baksana 40 bedene popişi zoraki sokuyorum ben halaa
geçen günkü hareketlilik nerde kızlarrr ben 2 gündür boşladım valla yine yarın toparlanma zamanı tartıda değişmeyen kiloları görünce:18:
bugün sabah kahvaltıda biber kavurması yedim, biraz saralleli ekmek
öğlen 1kase kısır ve 1.5dilim tiramisu
şimdilik yediklerim bu kadar akşama cacık ve meyve yerim oldu bitti
günaydın arkadaşlar
tebrikler coskun mükemmel bence...
sabah 7.30 dan bu yana en az 30 kez tartılmışımdır. neye faydası varsa dimi :) sadece birinde 100gr eksik gördüm diğer 29 ölçümde aynıydı :)
geçen hafta 66.9kg
bugünki 29 ölçümde de 66.9 kg
alınan verilen yok yani temiz iş
KIZLAR GÜNAYDINNNN BUGÜN TARTI GÜNÜMÜZZZ kimler kaç kilo merak ediyorum bugün yine açılış benden yazıyorumm kilocuklarımı
28.06.2013
boy:1.75
kilo:68.900
giden:-1.100gr
günaydın arkadaşlar
tebrikler coskun mükemmel bence...
sabah 7.30 dan bu yana en az 30 kez tartılmışımdır. neye faydası varsa dimi :) sadece birinde 100gr eksik gördüm diğer 29 ölçümde aynıydı :)
geçen hafta 66.9kg
bugünki 29 ölçümde de 66.9 kg
alınan verilen yok yani temiz iş
buna şükür cezmut, ben daha fazlayım geçen haftaya göre. dün ö............ gibi yedim. yarında misafirim gelecek. ben 10 gün kadar dikkat edemem artık. edince noluyor sanki de.
kızlar günaydın keyfim kaçtı sbah sabah tartıyı görünce
dün sabah 11de çıktık evden ve akşam 7buçukta geldim hep yürüdüm bu zaman aralığında ve akşam yemek yemedim su ve meyve ile geçti...3 gündür jillian yapıyorum.yediklerime dikkat ediyorum özellikle geceama mkilom arttı gene deli oldum
BOY:169
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:64.7
BUGÜN:65.2
ALINAN:500gruğraşsam alınmaz bu ya
1 haftadır yine kabızlık arttı bende bide jilliana başladım ya herhalde kas yapınca baştan kilo artıyo ilk zamanlarda böyle olmuştu...kendime bahane arıyorum belkideama bu 65 beni zorlayacak sanırım 2 haftadır bi ileri bi geri oynuturum
cezmut tebrikler sabit kalabilmekte mesele
çooşşkunn seni gönülden kutluyorum
güler kız valla bizim sonumuz ne olacak bilmem:26:
cooskun tebrik ederiminşallah heedef kilona kadar böyle hızla verirsin kilocuklarını pes etmeden
SAĞ OLcnmm çok sağ olunn yaaa umrımmm dileklerin kabul olurda eskisi gibi zayıf olurum yaaa( 1:
offf aysun nolacak bizim bu halimizz1aydır bende 1geri 1ileri aynı yerde kaldım durdum tam veriyorum sonra 2gün yiyorum aynısı geliyor geri bi dişimizi sıkıpta 2hafta dayanamadık
pazartesi günü 62.9görmeliyim tekrardan
salı günüde kızımın doğum günü yaşpasta eyvahhhhh:18::18::18:
bizim başka bi taktik denememiz lazım 3günlük şok diyet falanla metabolizmamızı mı şaşırtsak napsak acep?:26:
çarşamba günü salatalık diyeti mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?