Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

gecekahvesi cnm nasıl gidiyor diyet
sabah kahvaltımı yaptım çorbamı şimdi pişirdim soğusun yogurt ekleyip yicem ohh misss

yarın ayran detoksuna başlıyacaktım 2günlük amaaa kayınvalidem geliyor şehir dışından.
gerçi kendi evinde kalıcak ama yaklaşık 10gün kadar oradayım sanırım gündüzleri
ve bu demek oluyor ki 10 gün kadar uyamayacağım diyete. çok ye diye ısrar eden biri

puffff

kusura bakma biraz geç oldu ama çok yoğundum bu ara topiğe giremedim:26:hoşbulduk canım.benim hedefimde 10 kilocuk vermek nasıl yapacaksam.ilk 1 hafta çok iyiydi.bu ara biraz fazlaca misafirim geldi ve sonra bi cozuttum ki sormayın.ama kararlıyım toparlıcam kendimi sadece biraz fırçaya ve gaza ihtiyacım var.

hoşgeldin canım sen bizden öndesin

hoşbulduk canım.bu ara biraz yoğundum.gündüzleri çalışıyorumakşamlarıda misafirlerim üstüste geldi.bu ara topiğe giremedim.e misafir çok gelince misafir artığı pastaa böreklerde bize kaldı.ben böyle ipin ucunu kaçırmaya devam ettikçe siz beni sollarsınız canım

canım nasıl olcak bu iş bilmiyorum çok sıkılıyorum bazen bu dikkat etme işinden , yemek yiyerek mutlu olan birisiyim kendimi mutsuz hissediyorum yaaa

Kızlar ya kardeşim geldi demiştim ya annemde idik akşam yatmaya kaldık yemekte ana öğünlerim gayet iyi idi ama akşam 10da çekirdekler cipsler çikolatalar havada uçuştu valla midem bulana na kadar yedim.şimdi eve geldim ancak akşam yemeğin de yoğurt ve salata yerim sanırım dün yürüyüşte yoktu bu akşam yaparım kismetse.yarinda elma detokşu yaparım artık çünkü gobegim fena sişti.
Karbonatlı suda denedim ama malesef hala fayda göremedim belkide şişkinliğim bu yuzden

DİKKAT DİKKAT!!!
aaaaaa bu ne böyleeee kendimize gelelimmm
herkes zayıf bi biz şişkoo olucak iş mi 2ay sabredip tutamıyoz boğazımızı

kaçamakk falan da yok onaaa göree bu yaşta 70 isek 30 lu 40 lı yaşlarda 90lara çıkıcaz
yaş ilerledikçe kilo kalıcı oluyooorr

biraz kızayım dedim kendimize toparlanalım
2gün dikkat ediyoruz tüm gayretimizle 1 haftada acısını çıkarıyoruzz
ne kadar gayretsizmişiz hedefimiz var ama ulaşacak çabamız yokkkk

Evet şu an acayipkızdım kendime sporda yapmadım dışarı çıktık yine gezmeye dikkatliydim ama yürüyüş aksadı bu hafta en fazla sabit kalabilirsem ne ala

aynen arkadaşım katılıyorum valla bu ne ya yemişis zaten yicemiş kadar daha bu yaşta 70 off eşlerinde payı var ama benim ki seviyo yemek yemeyi e bende onun yanında kaçırıorum aman ya gerçekten dikkat edelim kızlar katılıyorum güler100 sana

ben tam anlamıyla 1haftadır diyet denilen biişey kalmadıı dün çok kızdım kendime nefsime uyamıyorum diyee çikolataları görünce dayanamıyorum
dün 5adet çikolatalı gofret yedim yetmedii 2tadelle sonra yüzüm asıldı

bugün yürüyüşe tekrar başladımmm evet aysun5 bu hafta kilomuz sabit kalsa iyidir
inşallah hüsran olmaz pzts günlerii

veee bakalım bu haftanın 1.si kim olacakkkk bunuun hırsıyla kilo vermeye çalışalım barii

Mayısın sonlarına doğru 64 gibi görmek istiyorum kendimiiiii

ha gayret kızlarrrrrr

ayyy bende bende canım :) o günleri görürmüyüz ki

Aynen kızlar bende bende :) o yüzden elma detoks u yapıyorum bugün bakalım sonuç ne olacak.sabah 9da büyük 1yesil elma rendeledim üzerine 1cay kaşığı tarçın ekledim yedim saat 11de yine aynısını yaptım yedim 2saat sonra kabak rendelenmiş zencefil döküp üstüne onu yiyeceğim devamını akşama yazarım artık :) yarın sabah bakalım sonuç ne olacak

selambugün yediklerimi bildiriyorum.
sabah 1 simit 1 krem peynir 1 fincan şekersiz çay
öğle balık ızgara(ekmek yok)(çupraydı sanırım)
ara tahin helva 1 dilim.
yeşil çay şekersiz
toplamda 5 bardak su
aktivite 45 dk tempolu yürüyüş.
akşama fırında tavuk ve mercimek çorbası var.ekmek yemem malum simiti dengelemem lazım.herkese iyi hafta sonları...

kızlar ben metabolizmayı hızlandıran çaya başladım 2-3 hafta sürekli yapmayı düşşünüyorum
bakalım bir fark olucak mı

bu ayın sonunda 66 kilo olmak istiyorum

siz bu ayın sonunda kaç kiloya düşmek istiyorsunuz bütün çabalarınızla

Son düzenleme:
kızlar günaydın .

bu ayın sonunda bende 65 'i görmek istiyorum . bakalım artık ,

bugun zor gun olacak işteyim sabah kahvaltı yapmadım 2 den sonra 1 gevrek yerim artık

canım merhaba simit yaklaşık 260 kcal. o yüzden çok sıkma kendini , insanlar simit diyeti yapıyorlar bence masum

Bende mayıs sonu gibi 65. 64 olmak istiyorum ınş. Doğum günüm şerefine bu hafta epey cozuttum kilo almamış gibi görünsem de eminim kilo da verememişimdir :-/ yani kızlar bu hafta uçtu gitti birincilik ellerimden detoksu da yapamadım zaten benim midem çok çabuk bulaniyor böyle şeyler yapamıyorum malesef :'( ama haftaya korkun benden ;-)spora tam gaz devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…