Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydın kızlarr bugün çook mutluyum
aysun5 dediğin gibi eşin iltifatı çoook önemliymiş
daha tartılmadım ama verilen 2 kilo belli bile değil eşim sen biraz inceldin mi dedii
nasıl hoşuma gitti bilemezsiniz aslında daha incelme bile yok her yerim aynı duruyor ama ilk defa o morali verdi bana

daha önceleri sen yapamazsın boğazını tutamazsın diyip ilk dk da hevesimi kırardı bu sefer baya azimlisin
şimdi sen zayıflarsın beni kilolu beğenmezsin dediiii

kızlar yürüyüşe beraber gittiğim bi komşum var
o daha önce 6ay kadar diyetisyene gitmişti

metabolizmayı hızlandıran çay tarifi vermiş ona ve gerçekten faydasını görmüş
bugün alıcam o tarifi 3lt suya karabiber tarçın vs. atıp kaynatıyomuşsun
yemeklerden önce 1bardak ılıtıp içiyomuşsunn
yürüyüşten sonra yazarım buraya yapmak isteyen olursa yapar
ilk işim eve gelince onu yapmak

günaydın canım

hafta sonu kötü geçti 68,00 kg.la 1 nisana giriyorum

moralimizi yüksek tutalım canımm
ben tartılamadım daha komşuda tartılıyorum onda da misafir varmış bugün akşama tartılırım
amabu hafta 100 gr bile verememişmdir gibi geliyor çünkü çook kaçamaklar yaptım
zaten hafta sonu biraz esniyor diyetim eşim evde olduğu için

inşallah istediğimiz kiloları veririz gayret edelimmm

evet kızlar bugün itibariyle 68.4
gönül isterdi ki 68.00 ile gireyim ama olmadı neyse hedefe kaldı 6

kızlar bende geldimm..ve 71.4 ile karşınızdayımmm o kadar kaçamak yapmama rağmen çok mutluyum ya umarım motivasyonumuz böyle gider de haftaya da 1 kilocuk daha veririz en azından.bu arada ben cuma 72.3 idim hatta üzülüyordum ya bugün tatılınca 71.4 görünce inanamadımm..galiba bazen vücudumuz bize oyun oynuyo ama spor çok önemli ısrarla tavsiye ediyorumm

aysun5 bugün tartıldın mı
bir çizelge hazırladım
gulos ve ben eksigim daha
aksam tartılıcam

gulos ?

sanırım bu haftanın 1. sen olacaksınnn 1kilo 600gr vermişsin
canım o yüzden sık sık tartılmak doğru değil moralimiz bozuluyor haftada 1 e zor dayanıyoruz vallaa
allahtan evimde tartı yok

sanırım bu haftanın 1. sen olacaksınnn 1kilo 600gr vermişsin
canım o yüzden sık sık tartılmak doğru değil moralimiz bozuluyor haftada 1 e zor dayanıyoruz vallaa
allahtan evimde tartı yok

ayyy birinci mi olacağım ben şimdi allahım çok güzel bi duygu imiş böyle yarış içinde kilo vermek...
evet evde tartı olunca böyle oluyo ama haftaya kadar tutuyorum artık kendimi tartımı en yükseklere kaldırayım da indirmek popoma zor gelsin

kızlar yaptığım çizelgeyi beğenicek misiniz?
her hafta 2 nazar boncuğu veriyorum 1.ye büyük
2. olana küçük
ama gulosla benim daha kilom yok akşama tekrar yenilicem

vere vere 100gr vermişim ama regl dönemim her yerim şiş ve bu hafta ciddi kaçamaklar yaptım iyi bari kilo almamışım bu da bişiy moralimi yüksek tutayım

gulos senin kilonu da merak ediyoruzzz

veee bu haftanın 1. aysun5

2.si lamekan369

heyecan gelsinnn biraz hepimize bi hırs gelsinnn

kutluyoruzzzz

kızlar bu hafta birinciliği kaptırabilirim ya koşu bandım bozuldu servisi bekleyeceğim kimbilir kaç gün . bide üstüne yarın kardeşçezim gelio kimbilir neler neler yiyeceğizz püff

Evet güler 100 ben tartılamadım biraz okul dersleri vardı oğlumun ama sıkıldım yaa yemiyoz yemiyoz veremiyos 2 haftdadır aynı kiloda olurmu insan yaa

Güloş aysun 5 canım noldu size dağılmışsınız ? Güler 100 bu hafta sıra bizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…