Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

1 kaşık dolusudur değil mi?
çünkü kaşığın ucuyla yiyoruz

Günaydın hanımlar. Keyfim kaçtı bu sabah ya tartıya binmez olaydım keşke :-( kilo bildirimi yapıp çıkayım hemen. Kendime ceza veriyorum bugün gene sen misin pasta yiyen of of sonuncu oldum üstüne de kilo aldım tam tamına 72.4 çıktım kızlar,ben çok çabuk kilo aliyorum ya +1kilo bi hafta da :-( ağlamak istiyorum hemen kahvaltı mı yapıp yürüyüş yapacağım hemen hemen ....

bi sakin :) ben 30 kilo verdim ama pastamı da yedim spor da yaptım o yüzden cok takma kafana yiceksin tabi diyetisyenim bana hep yedirdi suan gerçi 4 kilo aldım ama onuda ameliyat oldugum icin spor yapamıyorum biraz zaman geçsin vercem insallah.. pasta yedinmi canın sagolsun ölcek degilsin :) ama spor yapcaksın yediginin 2 katı kadar yap bak bakalım kalıyomu sende o kalori:)

Bende diyetisyene gitmiştim 2 saatte bir birşeyler yiyorsun ve ögünlerdede ekmegi kesiyorsun 1 ayda 5 kilo vermiştim ama spor yaptıgım için daha fazla vermiş gibi gösteriyordum şimdide yaz geliyo daha fazla incelmek icin lahana suyu diyet ve spora basladım hadi durmak yok ayrica diyette haftada 1tatlıda vardı son uyarım sabah aç karna ılik su içmeyi unutmayın çinlilerin formulüymüş yemekten önce migdeyi çalişma ısısına getirmesi için

evet sıcak ve ılık su yagları parcalamada mükemmeldir.. ben günde 3 -4 lt su iciyorum buna cok dikkat edin ve günde 1 bardak sade nescafe tüketin tatlıdan uzak durabildiginiz kadar durun tuzluda cok problem yok unutmayın en çok şeker kilo aldırır!!

merhaba kızlar güzel günleriniz olsun inş.bugun tartıda inanılmaz bişey gördüm 67700 nasıl oldu anlayamadım dün sabah 68,600 dü...

su kısmını hiç beceremiyorum

su kısmını beceremiyorum demiceksin şöyle düşün.. bi çiçeğe su vermessen yaşşayamaz ölür. sende eger vücuduna organlarına su götürmessen bi süre sonra olumsuzlukları zaten yaşayacaksın.. diyet olarak düşünme sadece saglık açısından düşün

evet haklısınız güne 1 ya da 2 bardak ılık su ile başlamak metabolizmayı hızlandırıyor

bu hafta kilo tablomuzu yayınlamayacağım eksiklikler vee alınan kilolar var haftaya artıkk

aslında haklısın ama alışkanlık edinmemişim günde 2 bardak içiyormuyum bilmiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum su içerek mutlu olmuyorum

Diyetisyen kontolunde verdin sanırım 30 kiloyu
tecrübeli olarak bizi bilgilendirebilirsin
ne kadar sürede verdin 30 kiloyu
kaç kilodan kaça düştün bizede moral olsun

güler bugun 67700 çıktım

regl öncesimiydi canım şişkinliğin var mı
1kilo fark ediyor resmen. hep aynı zamanlarda tartıl aç karnına ve üzerinde ince şeyler varken

aslında tartılma zamanları 2haftada 1olsa daha iyi olur çünkü moral bozukluğu olabiliyor ne dersiniz

canım bana göre haftada 1 daha iyi en azından morel bozukluğumuz olumlu yansıyabiliyor hırs yapabiliyoruz , bi sorumluluk oluyor.

Valla bilmiyorum şişkinlik vardı sanırım

Merhaba tatlı yemekte sorun yok bende geçen sene kalori sayarak ve herşey yiyerek ama herşey 86dan 72ye düştüm hergün spor yaparak 1buçuk ay gibi bir sürede sonra dikkat etmedim hiç ama kilo da almadım çok 3 kilo falan oynadı hep,sporun mucizesi diye düşünüyorum. Bu hafta kendime şöyle kızdım bütün hafta hep doğum günü kutlaması yaptık ve hepsinde de cozuttum o yüzden kilo aldım.
Güne bende sıcak elma sirkeli su ile başlıyorum ve ardından normal 2bardak kadar su içiyorum sonra kahvaltı ve gün içinde 3lt yi bulan su muhakkak içiyorum eskiden 1buçuk lt de kalıyordum. Bu sene daha iyiyim

Son düzenleme:
Sabah ılık sirkeli su
2kuru kayısı
KAHVaLTI
1yumurta
5zeytin
1salatalık
35gr peynir
1y.k salça
Maydanoz
Şekersiz çay
ARA
50gr kuru incir
15gr ceviz
2bardak yesil çay

canım bana göre haftada 1 daha iyi en azından morel bozukluğumuz olumlu yansıyabiliyor hırs yapabiliyoruz , bi sorumluluk oluyor.

Valla bilmiyorum şişkinlik vardı sanırım

evet o yanı hiç düşünmemiştim haftada 1 olduğunda bile nasıl salıyoruz kendimizi
rekabet olsun aramızda bu hafta ben çok dikkat ediyorum hatta defterime not ediyorum kaç bardak su içmişim ne yemişim diyee
1.5 kilo gitse yeter bu hafta

Sabah ılık sirkeli su
2kuru kayısı
KAHVaLTI
1yumurta
5zeytin
1salatalık
35gr peynir
1y.k salça
Maydanoz
Şekersiz çay
ARA
50gr kuru incir
15gr ceviz
2bardak yesil çay

benziyor hemen hemen yediklerimiz
ama ben genelde yumurta yediğim zaman peynir yemiyorum haftanın 3günü yumurta yiyorum o da sarısı beyazını sevmiyorum
öğlen ne yiceksin

2bardak ılık su
KAHVALTI
1dilim tam buğday
haşlanmış 1yumurta sarısı
1domates
1 salatalık
3adet zeytin
1bardak yeşilçay
ARA
2adet gün kurusu
1bardak yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…