1 porsiyon 100gr mı çoook merak ediyorum
Valla ben sebze yemeklerinde 8kaşık için bi porsiyon diyorumette tavukta balıkta 150gr için bi porsiyon çözümü bu buldum artık ne yapayım.yediğim taze fasulye aslında 8kaşıktan azdı ve suyunu olduğu gibi bıraktım
evet sıcak ve ılık su yagları parcalamada mükemmeldir.. ben günde 3 -4 lt su iciyorum buna cok dikkat edin ve günde 1 bardak sade nescafe tüketin tatlıdan uzak durabildiginiz kadar durun tuzluda cok problem yok unutmayın en çok şeker kilo aldırır!!
Bayanlar bu iş nasıl olucak bilmiyorum ne ileri ne geri 70
tam başlığa uygun 70 kg ile başlayalım :)))
su kısmını beceremiyorum demiceksin şöyle düşün.. bi çiçeğe su vermessen yaşşayamaz ölür. sende eger vücuduna organlarına su götürmessen bi süre sonra olumsuzlukları zaten yaşayacaksın.. diyet olarak düşünme sadece saglık açısından düşün
evet haklısınız güne 1 ya da 2 bardak ılık su ile başlamak metabolizmayı hızlandırıyor
bu hafta kilo tablomuzu yayınlamayacağım eksiklikler vee alınan kilolar var haftaya artıkk
bi sakin :) ben 30 kilo verdim ama pastamı da yedim spor da yaptım o yüzden cok takma kafana yiceksin tabi diyetisyenim bana hep yedirdi suan gerçi 4 kilo aldım ama onuda ameliyat oldugum icin spor yapamıyorum biraz zaman geçsin vercem insallah.. pasta yedinmi canın sagolsun ölcek degilsin :) ama spor yapcaksın yediginin 2 katı kadar yap bak bakalım kalıyomu sende o kalori:)
güler bugun 67700 çıktım
regl öncesimiydi canım şişkinliğin var mı
1kilo fark ediyor resmen. Hep aynı zamanlarda tartıl aç karnına ve üzerinde ince şeyler varken
aslında tartılma zamanları 2haftada 1olsa daha iyi olur çünkü moral bozukluğu olabiliyor ne dersiniz
bi sakin :) ben 30 kilo verdim ama pastamı da yedim spor da yaptım o yüzden cok takma kafana yiceksin tabi diyetisyenim bana hep yedirdi suan gerçi 4 kilo aldım ama onuda ameliyat oldugum icin spor yapamıyorum biraz zaman geçsin vercem insallah.. pasta yedinmi canın sagolsun ölcek degilsin :) ama spor yapcaksın yediginin 2 katı kadar yap bak bakalım kalıyomu sende o kalori:)
canım bana göre haftada 1 daha iyi en azından morel bozukluğumuz olumlu yansıyabiliyor hırs yapabiliyoruz , bi sorumluluk oluyor.
Valla bilmiyorum şişkinlik vardı sanırım
Sabah ılık sirkeli su
2kuru kayısı
KAHVaLTI
1yumurta
5zeytin
1salatalık
35gr peynir
1y.k salça
Maydanoz
Şekersiz çay
ARA
50gr kuru incir
15gr ceviz
2bardak yesil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?